Rano radjen test za trudnocu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

C1M4

Broj poruka: 1322

Prijavi adminu

To je negativan test.. Kasni ti ili?

• Mommy1605

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

https://ibb.co/1fqCNS4Evo jos jednog! 2 dana prije ocekivane m. Nema da je fulao! 😊🙏😍

• missH

Broj poruka: 6

Prijavi adminu

Pozdrav drage buduće mame. Nova sam na forumu, i takođe partner i ja radimo na bebi. Moja očekivana menst. je 02.09., ali naravno, djavo ne da mira, pa sam test clearblue uradila juče, i nažalost, bio je negativan.
    Ja sam par dana nakon ovulacije imala probadanja u desnom jajniku, pa nakon toga u lijevom, pa nakon toga nakon odnosa sam imala izraziti bijeli iscjedak. Sada već osjećam kao bol u križima (ali to mi se dešava inače kada trebam dobiti), i od jutros imam kao mučninu neku, nije ona klasična da imam nagon za povraćanjem, više kao nelagoda u želucu. Nadam se da neću dobiti, ali opet, ko će dočekati da prođu ova 3 dana :).Ne znam šta vi mislite o ovome, i da li je neka imala slična iskustva?

C1M4

Prijavi adminu

missH

Pozdrav drage buduće mame. Nova sam na forumu, i takođe partner i ja radimo na bebi. Moja očekivana menst. je 02.09., ali naravno, djavo ne da mira, pa sam test clearblue uradila juče, i nažalost, bio je negativan.
    Ja sam par dana nakon ovulacije imala probadanja u desnom jajniku, pa nakon toga u lijevom, pa nakon toga nakon odnosa sam imala izraziti bijeli iscjedak. Sada već osjećam kao bol u križima (ali to mi se dešava inače kada trebam dobiti), i od jutros imam kao mučninu neku, nije ona klasična da imam nagon za povraćanjem, više kao nelagoda u želucu. Nadam se da neću dobiti, ali opet, ko će dočekati da prođu ova 3 dana :).Ne znam šta vi mislite o ovome, i da li je neka imala slična iskustva?

Moze biti i PMS, a moze biti i trudnoca, meni je sve isto bilo tako i bila sam trudna, sad ne znam kako je kod tebe😊 Kod mene je bila ta razlika sto me stalno probadao lijevi jajnik, to mi inace u PMS-u nije nikad. Kroz lijevi jajovod je prosla bebica u maternicu☺️ Pricekaj da ti zakasni bar jedan dan i napravi test, drzim ti fige🙏🏻😁

• missH

Broj poruka: 6

Prijavi adminu

Hvala ti :) Nadam se da ću tvojim stopama :) A svakako se i nadam da će biti kašnjenje :)

MalaD

Broj poruka: 312

Prijavi adminu

Beta mi je <1.20 a referentna vrijednost do 5.00. :-(

C1M4

Prijavi adminu

MalaD

Beta mi je &lt;1.20 a referentna vrijednost do 5.00. :-(

Zao mi je sto nije sada uspjelo🙄 vjerujem da ce drugi puta biti plusic🙏🏻🤗

MalaD

Broj poruka: 312

Prijavi adminu

Hvala vam.
    Samo pitam sta mislite je li mozda prerano? 14 dana od odnosa i mozda oko 13/12 dana od ovulacije.. Mozda je zato beta tak slaba?

C1M4

Prijavi adminu

MalaD

Hvala vam.
    Samo pitam sta mislite je li mozda prerano? 14 dana od odnosa i mozda oko 13/12 dana od ovulacije.. Mozda je zato beta tak slaba?

Ovisi kad trebas dobit ili ti kasni? 

C1M4

Prijavi adminu

I ovi dani od odnosa nisu bitni, bitno je da znas koliko ti traje ciklus kako bi hopsali u plodnim danima😊 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.