Pušenje u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zrakasunca2
    12. Siječanj 2014. 18:51

Ne slažem se da je doktorov komentar potpuno kriv, ali slažem se sa ostalim.
    Nagli prekid pušenja može izazvati i fizičku apstinencijsku krizu koja može biti nepogodna za trudnoću, ali i ne mora.
    Najbolje makar kroz nekoliko dana smanjiti porok na par cigareta, a onda lagano do jedne pa nijedne.
    Jel, ukoliko postoje tegobe u slučaju naglog prekida.
    Ja sam pušila do plusa na testu onako, par cigareta dnevno pa mi nije bio problem prestati.
    Sad opet zapalim tu i tamo, ali trudna nikako jer mi je bila odbojna i sam pomisao na to s obzirom na bebicu.

13. Siječanj 2014. 09:49

Ono sto ja ne razumijem jest da svi imaju potrebu biti dezurni dusebriznici, a to isto tako nije u redu. Ljudi bi trebali gledati svoja posla. Osobno necu nikada zaboraviti kada sam dosla s kolicima kupiti muzu cigarete, jer sam ja prestala pusiti, a on jos tada nije. I zena u redu iza mene mi pocne prigovarati u stilu kao ajmeeeee mama a pusi!!! Oprala sam ju samo tako, odakle njoj pravo da mi ista govori?
    Da mi mama, muz, prijatelji savjetuju nesto, to razumijem, ali da me nepoznati ljudi na cesti prozivaju, e to nikada necu dozvoliti niti razumjeti. Ljudi bi trebali prvo cistiti ispred svog praga, o cemu god da se radi.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• hanatres
    01. Veljača 2014. 22:53

Svatko zna što radi i zašto radi! Ja sam se zgražavala kada bi vidjela trudnicu da puši i na kraju sam i ja pušila za vrijeme trudnoće i sada dok dojim. Rodila sam prekrasnu, zdravu i naprednu curku!

Dare12
    08. Veljača 2014. 16:10

Ja sam prestala pusit kad sam saznala da sam trudna…nije mi miris bija odbojan i svi su oko mene pusili, samo ja nisam imala zelju…sad kad sam usla u 6 mj. trudnoce, ponekad pozelim zapalit i onda to sebi priustim…mislim da ne moze stetit puno..

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

marads
    09. Veljača 2014. 09:55

nije dobro pušiti u trudnoći,..a svejedno jesam,.tak da mi je glupo pametovati.

Marinaaa9
    12. Veljača 2014. 14:51

Ja sam bila veliki pušać , znala sam na dan 2 kutije dnevno uzimat.. i uvijek sam govorila da cu smanjit ili pokusat prestat konzumirat cigarete, ali nikako!!
    I pokusala sam jedan dan izdrzat bez nija, al' mi je uzas bilo, toliko sam bila zivcana i sve mi je smetalo.. znala sam da nema sanse da cu ikad prestat s cigaretama , sve dok nisam saznala da sam trudna.. E onda sam vise mislila na zdravlje svoje bebe , nego da je trujem i to mi je dobro doslo, bez krize , bez icega jednostavno sam bacila cigare i odjednom prestala konzumirat, ugl, trudnoca mi je u tome pomogla, jer ne bih mogla 'otrov' drzat u ustima i tako svoje djete ugrozavat.. i nije mi bio nikakav šok ni meni kao zivcanosti ni organizmu, eo sada vec 5 mj, bez cigareta.. odlicno se osijecam!! i sad shvatam i dobrom voljom da ipak mogu bez njija.. jer nista bez dobre volje ne ide..

Lilica
    13. Veljača 2014. 18:53

ja imam srecu pa sam prestala pusiti jos 2 godine prije trudnoce tako da s tim nemam problema 

venera
    15. Veljača 2014. 14:13

Primjetila sam da me na pregledim doktori uopće ne pitaju da li pušim. Jedino ginekologica na prvom pregledu i to je to. Ali zato moji doma paničare i stalno mi broje i prigovaraju, makar kupujem one najslabije i ne pušim puno.

Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.