Beag na Merkuru ti je to ovako, dodjes i predas uputnicu na salteru da te upisu i onda cekas. Sestra ti da casu da ides piskit i u wc na polici ju ostavis. Izmjere ti tlak i onda te prikopcaju na ctg (koji je u hodniku, da se ne iznenadis) nakon toga ides na pregled i to je to.
I mali savijet: budi tamo oko pol 9, jer prije nema nikog, doktori su u viziti i nemoj ici cetvrtkom :-), uzasno grub doktor je tada u ta.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
taman sam ti odg.na poruku :)
ok, hvala za info! vidim po ovome da TA radi svaki dan, samo se dr.izmjenjuju. ok, cetvrtak otpada! :)
pretpostavljam da ce mi oni raditi i taj bris...
ja bila danas na pregledu kod mog gin i radio mi je taj bris rodnice pa sam to nosila na Štampara...dao mi je uputnicu za bolnički pregled ali meni ta uputnica nije jasna na njoj piše GRAVIDITAS HBD.38. KONTROLNI PREGLED...kaj sad to znači???koliko sam shvatila vi sve ste oko 36og tt dobile uputnicu za CTG...i opet me naručio da dođem k njemu 9.9.što je za dva tjedna i oko 2tjedna prije termina a da ovaj pregled obavim prije toga...sad mi više ništ nije jasno
i zaboravila sam vas pitat...jel se za to treba naručivat u vinogradskoj i kak to funkcionira????
danas sam sva zbunjena
to ti je uputnica za tr.pregled u 38.tt.
meni je moj danas dao uputnicu za pregled u 36.tj. i rekao da njemu sljedeci put dolazim 6 tjedana nakon poroda, tak da ne znam zas ti opet moras k svom...
Bokić curkice. Eto i mene na ovoj temi. Lilice - dakle ti si sad meni glavni informator za Vinogradsku :) Sad sam 32 tjd. Slijedeći tjedan sam u Zg-u i idem kod svog dr (vjerojatno u petak ili pon onaj tamo tjedan) da mi da uputnice za bolnicu i ostalo... Jel mi dosta 2 tjedna unaprijed da se naručim za TA (dakle kod svog dr bih otišla u 34 tjd, a planiram u bolnicu krenuti u 36 tjd) ili bih se mogla tamo i samo pojaviti? Inače saznala sam da Vrbik spada pod Merkur, a ja ne želim u Merkur nego u Vinogradsku jer sam tamo i P rodila...No kak je to bilo prije 4 godine zaboravila sam kaj sam radila..
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
jep...Lilica nam je izvor informacija ja sam ju jučer baš istlačila...i upravo sad poslala mail da se naručim...Iskrice ja sam jučer bila na pregledu i moj gin me uputio u bolnicu tek kad budem 38tt jer kao nema potrebe da idem ranije
Sortiraj odgovore
Najstariji