Prvi pregled u bolnci (porodilištu) - kad?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    06. Svibanj 2014. 12:55

Ponesi si i tu knjižicu, a ja bih na tvom mjestu i novom liječniku spomenula da ti ovaj stari to ništa nije prokomentirao. Zlu ne trebalo 

Krešimir 19.08.2014. <3

Lilica
    06. Svibanj 2014. 13:46

da, svakako cu mu to napomenuti. nadam se da nece sad biti nekih problema 

Jojo5
    17. Kolovoz 2014. 00:57

Meni su poklonili trudničku knjižicu na prvom pregledu kad su ustanovili da sam se ponovila. Baš lijepo od njih , sestrična u Vk je svoju platila .

U Vinogradskoj su mi rekli da dođem na pregled u 37 tj, zvučalo mi je dosta kasno kao i vama ostalima primjećujem. Odradila sam taj jedan ultrazvuk. Slažem se da ni ne želim ići češće tamo na preglede jer sam čekala satima na ultrazvuk, jedno bar  3 sata.

Lilica nadam se da si vadila krv za krvnu grupu , moj doktor je pop.. na mene jer sam to odugovlačila jedno 4 ili 5 mjeseci a vrlo je bitno zbog Rh faktora i ostalih bolesti koji se mogu utvrditi tom pretragom.

Dada32
    17. Kolovoz 2014. 11:49

Lilica, jesi promijenila doktora?
    Kak ti je sad? (A što ti je bilo s onim starim?)

Lida2
    17. Kolovoz 2014. 11:54

Ja trudnicku knjizicu oba dva puta dobila od svoje gin. I to sam ovaj put imala na birat jedno 6 modela
    Ne mogu vjerovat kaj citam da se to kod nekoga placa.

Sa prvim bebanom sam na prvi pregled u bolnicu isla sa 38tt. Meni se cinilo prekasno ali nije bilo al to tek sad vidim
    Sad cu kod svoje gin ici u 36tt pa dok me naruce u bolnicu mislim da ce isto biti u 38tt. Sto manje bolnica i dr to bolje :)

Kaj se tice KG i Rh faktora je njima najvaznija pretraga, i to vaznija od trudnicke knjizice pa odi izvadi obavezno da imas da nebi imala preoblema Lilica

Mum of four
    17. Kolovoz 2014. 12:02

Ja sam kog svoje gin.trudničku platila 30 kn.

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Mum of four

*kod

Mum of four

*kod

Lilica
    18. Kolovoz 2014. 14:27

jesam, kod drugog sam doktora.. doduse nisam ga promijenila jos nego sam u bolnici pocela voditi trudnocu, objasnila sam tamo doktoru situaciju pa me primio i ranije tako da sam vec par mjeseci kod njega. poslao me na sve te pretrage odmah tako da je i to ok 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.