Prvi pregled u bolnci (porodilištu) - kad?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    naca.maca
    03. Travanj 2014. 09:51

Drage trudnice i mame.....kad ste prvi put u trudnoći otišli na pregled u bolnicu u kojoj ćete se poroditi? Naime moju trudnoću prati ginekolog u Domu zdravlja i sad sam u 34. tjednu. Naručio me je za pregled za 3 tjedna i na moj upit kad ću dobiti uputnicu za bolnicu rekao je da ima vremena....meni baš ne izgleda da ima vremena jer ću na sljedećem pregledu već biti u 37. tjednu. Što ako beba krene ranije? Da li se mogu samo uputiti u bolnicu sa trudničkom knjižicom bez da sam ranije kod njih bila na pregledu. Mogu li me odbiti? Naime planiram se poroditi u Vinogradskoj bolnici, znate li da li se treba naručiti ranije? Unaprijed hvala na odgovorima :)

beag
    03. Travanj 2014. 12:08

Vidim da spominjete trudnicku knjizicu, a ja je nisam dobila pa me zanima zna li netko, mozda se vise ne daju ili?

beag
    03. Travanj 2014. 12:30

A zasto mi onda to nije rekla sestra ili dr. :/ Trudna sam 14 tjedana.  Bzv. Pitat cu iduci tj.na kontroli!

03. Travanj 2014. 12:55

Neki doktori ne prakticiraju trudnicku knjizicu, vec umjesto nje pisu sve u povijest bolesti. Mozda zato nemas. Ja sam ju imala. Ali recimo kad sam u bolnicu krenula na kontrole, tamo su mi sve pisali u povijest bolesti, a ne vise u trudnicku knjizicu.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

antonio
    03. Travanj 2014. 12:58

Boze moj jos da se i trudnicke knjizice moraju kupovati pa ne mogu vjerovati,ja sam  na prvi pregled u ovoj trudnoci otisla i bila sam 9 tj i tek na drugom pregledu znaci sa 12 tj mi je otvorila knjizicu trudnicku ali sokirana sam da jos morate kupovati trudnicke knjizice.

blondie2010
    03. Travanj 2014. 13:14

Ja nemam trudničku knjižicu, svaki put nakon pregleda dobijem novi papir s povijesti bolesti i nitko me još do sada nije niti tražio trudničku knjižicu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.