Drage trudnice i mame.....kad ste prvi put u trudnoći otišli na pregled u bolnicu u kojoj ćete se poroditi? Naime moju trudnoću prati ginekolog u Domu zdravlja i sad sam u 34. tjednu. Naručio me je za pregled za 3 tjedna i na moj upit kad ću dobiti uputnicu za bolnicu rekao je da ima vremena....meni baš ne izgleda da ima vremena jer ću na sljedećem pregledu već biti u 37. tjednu. Što ako beba krene ranije? Da li se mogu samo uputiti u bolnicu sa trudničkom knjižicom bez da sam ranije kod njih bila na pregledu. Mogu li me odbiti? Naime planiram se poroditi u Vinogradskoj bolnici, znate li da li se treba naručiti ranije? Unaprijed hvala na odgovorima :)
Vidim da spominjete trudnicku knjizicu, a ja je nisam dobila pa me zanima zna li netko, mozda se vise ne daju ili?
A zasto mi onda to nije rekla sestra ili dr. :/ Trudna sam 14 tjedana. Bzv. Pitat cu iduci tj.na kontroli!
Neki doktori ne prakticiraju trudnicku knjizicu, vec umjesto nje pisu sve u povijest bolesti. Mozda zato nemas. Ja sam ju imala. Ali recimo kad sam u bolnicu krenula na kontrole, tamo su mi sve pisali u povijest bolesti, a ne vise u trudnicku knjizicu.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Boze moj jos da se i trudnicke knjizice moraju kupovati pa ne mogu vjerovati,ja sam na prvi pregled u ovoj trudnoci otisla i bila sam 9 tj i tek na drugom pregledu znaci sa 12 tj mi je otvorila knjizicu trudnicku ali sokirana sam da jos morate kupovati trudnicke knjizice.
Ja nemam trudničku knjižicu, svaki put nakon pregleda dobijem novi papir s povijesti bolesti i nitko me još do sada nije niti tražio trudničku knjižicu...
Sortiraj odgovore
Najstariji