Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mamasita05
    27. Veljača 2020. 13:15

meddleO407

Mamasita, što si pripremila bebi za izlazak?

Pripremila sam dvije tutice, 50 i 56 jer ne znam koja ce odgovarati, carapice, bodi dugih rukava, kapicu, ono kao medo odjelce, nije full debelo i nema kapu. Jos sam stavila dekicu i tetra pelenu za jaje. Tko zna kakvo vrijeme ce biti, ali bolnica mi je na 10 min pa ce biti ok to.

brankica09
    27. Veljača 2020. 13:38

Bas me zanima koja je sljedeca 🥰🙈👶😊 
    Tina sad nadoknadi sve sta nisi mogla 🤩

skoljka
    27. Veljača 2020. 13:43

meddleO407

Školjkamislim da će i mojoj bit veliko, morat ćemo potfrkati. Rekla si da ti bebač ima puno kosice, ti nisi imala žgaravicu jelda? Nije to onda povezano kao što kažu😁

Nisam ja imala niti jednu mucninu niti ijedan put zgaravicu. 
    Da bas ima puno kose. Bas kad sam ga ugledala sa toliko kose i tom duzinom odmah sam komentirala da onda nije istina to za zgaravicu i mucninu, svi su se nasmijali i vele ma nije nema to veze.
    Jahanara pa zasto se dizes ravno, znas da se uvijek preporuca na bok, i zbog naprezanja ne samo zbog misica. I radi se pritisak na bebu kad se dize ravno. 

27. Veljača 2020. 14:11

Ja mislim da cu ovu kombinaciju pa onda vidjeti kakvo ce vrijeme biti, ali mislim da ce i dekica samo biti dovoljno jer je sve sa vrata na vrata, jedino da bas neki minusi okrenu.
    E super skoljka kad kazes da su ti jessa nightplus dobri ja sam te potrefila uzeti cinili su mi se bas ok. E za bradavice mozes ostaviti i kapljicu mlijeka na njima da se osusi pa ce ti mlijeko zacijeliti i manje ce te boljeti.
    Jahanara bas steta da ti nemogu popraviti naocale.
    Netko je jos stavio slatku robicu za izlazak 😍
    I da Tina sad uzivaj na zasluzenoj kavi, stvarno ces ti na kraju do termina doci 😊

Boa35
    27. Veljača 2020. 14:34

Ajme cure preslatka vam je robica za izlazak 🥰🥰😍
    Moje je već spremno u vrećici koju sam stavila u jaje, da nam se tatica ne pogubi kad će trebat uzet 🤪
    Tako sam i ja pripremila. 
    Pelena, dugi bodi, hlačice, čarape, kapica,vestica na kopčanje i dekica.. čak sam odustala od one baš za jaje, pripremila sam pamučnu, jer nije uopće zima vani..a iovako dođe pred ulaz autom, stavimo bebu unutra i to je to..neće joj biti hladno. 

sagi
    27. Veljača 2020. 14:34

Slatke su kombinacije za izlazak 😊
    Tina uzivaj 😎

• MiniMa
    27. Veljača 2020. 14:46

Jahanara hvala na uputama 🙈
    Evo pokusavam, al ja to nista ne osjetim 🤷‍♀️
    Na dodir je tvrdo, al nikakve rubove niti prijelaze ne osjetim

Tina sad jos malo uzivaj doma i nadoknadi kavice 
    Eto i lijepo je vrijeme vani, pa sjedni negdje na terasu i ☕

Ja obavila danas pregled, prvo sam bila na vadenju krvi na Rebru... Cure drage tamo je kaos, nema reda, to svi stajali ko da ih je voda donjela, neka sestra jurisala po cekaoni i reda radila bas grozno za vidjet...
    A onda u Petrovu, cekanje kao i uvijek 🙄
    pregled sve oke, cerviks 1.čl,retroponiran,uloživ za vršak prsta, i pitala sam za promjenu polozaja posteljice (cijelo vrijeme straga, UZV u pon ona sprijeda) , dobila odgovor da nije na meni da se zamaram s tim 😒
    To mi je  malo bzvz odgovor, msm u redu ako nije nista problematicno, al opet ak mi nes nije jasno mogli su objasnit, tak da opet nis ne znam 😏
    Ugl, prijavljujem sljedeci pregled 19.3.

Jahanara
    27. Veljača 2020. 14:51

Skoljka inace se dizem preko boka, al jucer sam se ravno dignula i vidjela to.
    E bradavice ti je dobro "luftati" sto vise ako ti ispucaju. Neka ti pokazu ispravan hvat, jer ako dobro ne uhvati onda ti ih moze raskrvariti pa bude bolno.
    .
    Majo vjerojatno cu morati nositi steznik. Narucit cu preko Alija-valjda salju🤔 kad rodim posavjetovat cu se sa patronaznom jer u rodilistu mi poslije poroda nisu to pregledavali tako da n3 ocekujem ni sada da ce gledati.
    Meni je bas zao sto nismo dobile taj paket od Bubamare, bas mi se cinio zgodan na slikama sto su cure stavljale.
    .
    Meddle, Mellorine preslatka robica za izlazak😃
    .
    Tina uzivaj na suncu! 😉

• Minnie255
    27. Veljača 2020. 14:59

Vidim danas je stanje kod svij relativno dobro...Tina nam se ne javlja ona valjda kavicu za kavicom danas ispija na suncu...
    Ja nezz sta bi rekla kako sam danas uopce...nocas sam ok spavala,budila se samo na wc par puta...al jutros se probudila opet me ti neki bolovi u ledjima...a mislim da jos nisam skoro ni skroz od viroze ozdravila jer mi jos hrana ne sjeda dobro...al
    vidjeti cu danas stanje pa mozda ipak ginicki posaljem poruku da dodjem sutra na pregled jer ide vikend...al evo ne znam da su trudovi od ponedjeljka do danas valjda bi bilo promjena nekih...sta vi mislite ?

Jahanara
    27. Veljača 2020. 15:22

MiniMa onda nisu razdvojeni ako je tvrdo.
    Bravo za dobar pregled! 
    Vi svi nekako idete na preglede u razmaku od 3-4tjedna. Mene je narucio za 6 tjedana. To mi je malo predugo al eto tako je kako je. 
    .
    Minnie ako te toliko muci, najbolje da odes na pregled. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.