Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hany92
    28. Veljača 2020. 08:24

neverland

Aaaaaee2eeeeeew2

neverland

Aaaeee ne znam ti napisati nick 🙈 imamo isti termin 🥰🥰
    Tko je stavio bodije iz Lidla? Nisam ih mvidjela ni u letku, baš su divniii

Hehhe i ja ga jedva upisem kad se logiram🤣.
    Da skuzih za termin🙂.Za koju si se ti bolnicu odlucila?Ja Vinogradska,nadam se da ce bit ok tamo

Kbc Osijek 🙂🙂
    Školjka i meni će faliti trbuh, već sad se opraštam s njim. Bas mislim da će mi to teško pasti 😥
    Kakvo je to Denkmit sredstvo? Uzela sam sanytol ali je skup baš. Danas gledala u dmu i nisam našla ništa slično

Super,vazno da nam bude dobro🤗i sto beze prodje

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Hany92
    28. Veljača 2020. 08:24

Aaaaaee2eeeeeew2

neverland

Aaaaaee2eeeeeew2

neverland

Da skuzih za termin🙂.Za koju si se ti bolnicu odlucila?Ja Vinogradska,nadam se da ce bit ok tamo

Kbc Osijek 🙂🙂
    Školjka i meni će faliti trbuh, već sad se opraštam s njim. Bas mislim da će mi to teško pasti 😥
    Kakvo je to Denkmit sredstvo? Uzela sam sanytol ali je skup baš. Danas gledala u dmu i nisam našla ništa slično

Super,vazno da nam bude dobro🤗i sto brze prodje

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Boa35
    28. Veljača 2020. 08:34

Jutro curke! 
    Jahanara ma ne brini zbog razmaka u pregledima ako je sve u redu s trudnoćom! Ja sam imala preglede jednom mjesečno, tako da je to nekad bilo 4, a nekad 5tj..zeznuto mi bilo na početku, jer sam strepila od pregleda do pregleda, al kad osjetiš bebicu svaki dan, nemoj se opterećivati! 😊
    Čestitam svima na urednim pregledima 💞
    Anita dobro nam došla! 🥰 Ja se isto dvoumila između sv.duha i vinogradske i odlučila sam se za vinogradsku pa kako bude 🙂
    Školjka držim 🤞 da idete danas doma! Super da nisi dobila ni jednu striju, nemam ni ja za sada, nadam se da će tak i ostati! Mackam se svaku večer nakon tuširanja bademovim uljem samo. Drago mi je da si zadovoljna bolnicom 💪
    Mellorine probaj staviti dva jastuka, da ti je glava na povišenom..možda će ti lakše biti, barem meni je..jesi probala bademe i mlijeko? 
    Ja sinoć oko 8 pojela 3 griza pite od jabuka i što mislite da me nije mučila žgaravica..al brzo sam je ukrotila bademima i mlijekom..baš ne smijem ništa iza 18h jesti 😔
    Baš me zanima hoće li mala imat kose..mada znam da su to bapske priče s žgaravicom i kosom.. 
    Tina kako je javila da je puštaju doma i da ide na kavu se uopće nije javljala? Ili je meni promaknulo? 

Tina1803
    28. Veljača 2020. 09:01

Jutro curee, hvala svima na lijepim željama ❤ jučer sam uživala cijeli daaan pa se nisam javljala. Šetala, pila kavu, malo počistila po kući i sad imam upalu misica kao da sam maraton trcala 😁 i dalje imam menstrualne bolove laganije, trudova zasad nemam...magnezij vise ne pijem...pa cemo vidit🤷‍♀️
    Kako ste mi vi? 

28. Veljača 2020. 09:19

Karla moram po bademe onda imam samo ljesnjake i orase, a dosad mi je znalo samo biti kao da ce me uvatiti pa popusti. A nisam cak ni prekasno jela, oko 19 ali pizzu koju nisam vec duze jela i tocno mislim da mi je od kecapa jer je bio ljutkast malo. A inace bez problema pojedem jos jabuku ili narancu oko 9 i idem spavat oko pola 11. Ja sam se vec uvjerila sa dosta frendica da zgaravica i kosa nemaju veze, moze ti se jedino potrefit pa ces mislit da je 😀
    Tina nek si se napokon nauzivala, ali lagno sada ipak si dugo lezala. Sad taman da uvatis malo snage i kondicije za porod ☺ ja si evo spohala kruh pa cemo vidjeti kako ce to proci 😂

• Pupi30
    28. Veljača 2020. 09:24

Skoljka joj srece tvoje kad dodjes sa svojim princom u novu sobicu,on ni ne zna sto mu je mama pripremila 😊😊
    Tina bolje da silu te pustili da lijepo uzivas u slobodnom vremenu do poroda bez stresa oces li pre rano roditi.
    Anita ja sam kao i Karla mislila Vinogradsku ali se isto svaki dan zapitam jesam li trebala sv. Duh mozda,pogotovo kad vidim da je Skoljka javila kako je sve super tamo...bas sam neodlucna. 🤷‍♀️

Cure jel mi mozete preporuciti di ste kupile potkosulje i grudnjak za dojenje? Da li je potrebno uopce i jedno i drugo ako mi je termin krajem 4 mj?I koliko komada? Mislim da cu se skuhati u potkosulji ispod spavacice u bolnici...isla sam viditi u hm ali to je tako debelo i usko,uopce mi se ne svidja...zelim neku tanku i laganu 😅

• meddleO407
    28. Veljača 2020. 09:32

Školjka super, držim fige da idete doma!
    Pupi, ja sam naručila sa Galeb stranice, tanke su i prozračne spavaćice, jedino mi je jedna bila predugačka i dala sam ju mami da skrati, a nakon toga ju oprala i u sušilicu, a ona se stisla🤪 sad samo što mi guzica ne izleti. A baš me briga, tam se svega nagledaju😁
    Grudnjake nisam kupovala nego u pepcu topove obične, mekane rastezljive, po 15 kn
    Tina sad možeš svuda, i u shopping i pripremat pripremat pomalo, sigurno je olakšanje
    I mene žgaravica ljudi moji, to nije više normalno. Rekla mi je kćer jučer "jesi ti ovisna o reflustatu, čini mi se da pretjeruješ" 🤪 ali ne mogu bez toga nikako, i on kao da slabije pomaže u zadnje vrijeme ali barem malo. Vj mi je žgaravica tako izražena jer imam od ranije problema sa želudcem, muke su to vjerujte mi

sagi
    28. Veljača 2020. 09:37

Pupi30

Skoljka joj srece tvoje kad dodjes sa svojim princom u novu sobicu,on ni ne zna sto mu je mama pripremila 😊😊
    Tina bolje da silu te pustili da lijepo uzivas u slobodnom vremenu do poroda bez stresa oces li pre rano roditi.
    Anita ja sam kao i Karla mislila Vinogradsku ali se isto svaki dan zapitam jesam li trebala sv. Duh mozda,pogotovo kad vidim da je Skoljka javila kako je sve super tamo…bas sam neodlucna. 🤷‍♀️

Cure jel mi mozete preporuciti di ste kupile potkosulje i grudnjak za dojenje? Da li je potrebno uopce i jedno i drugo ako mi je termin krajem 4 mj?I koliko komada? Mislim da cu se skuhati u potkosulji ispod spavacice u bolnici…isla sam viditi u hm ali to je tako debelo i usko,uopce mi se ne svidja…zelim neku tanku i laganu 😅

Ja sam kupila potkošulje u Lidlu, imam neke i iz h&m, nema neke razlike.
    Grudnjak isto tak imam svakakvih, Lidl, h&m, kaufland. Mislim da ću i ja u 5.om imat samo pamučni grudnjak i spavaćicu, il samo potkošulja i donji dio pidžame. 

sagi
    28. Veljača 2020. 09:42

Meni je frendica rodila sad na Vinogradskoj i zasad se ne žali. Javim vam kako je na odjelu babinjača. 🙂

sagi
    28. Veljača 2020. 09:43

neverland

Aaaaaee2eeeeeew2

neverland

Kbc Osijek 🙂🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.