Aaaeee ne znam ti napisati nick 🙈 imamo isti termin 🥰🥰
Tko je stavio bodije iz Lidla? Nisam ih mvidjela ni u letku, baš su divniii
Hehhe i ja ga jedva upisem kad se logiram🤣.
Da skuzih za termin🙂.Za koju si se ti bolnicu odlucila?Ja Vinogradska,nadam se da ce bit ok tamo
Kbc Osijek 🙂🙂
Školjka i meni će faliti trbuh, već sad se opraštam s njim. Bas mislim da će mi to teško pasti 😥
Kakvo je to Denkmit sredstvo? Uzela sam sanytol ali je skup baš. Danas gledala u dmu i nisam našla ništa slično
Super,vazno da nam bude dobro🤗i sto beze prodje
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Da skuzih za termin🙂.Za koju si se ti bolnicu odlucila?Ja Vinogradska,nadam se da ce bit ok tamo
Kbc Osijek 🙂🙂
Školjka i meni će faliti trbuh, već sad se opraštam s njim. Bas mislim da će mi to teško pasti 😥
Kakvo je to Denkmit sredstvo? Uzela sam sanytol ali je skup baš. Danas gledala u dmu i nisam našla ništa slično
Super,vazno da nam bude dobro🤗i sto brze prodje
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Jutro curke!
Jahanara ma ne brini zbog razmaka u pregledima ako je sve u redu s trudnoćom! Ja sam imala preglede jednom mjesečno, tako da je to nekad bilo 4, a nekad 5tj..zeznuto mi bilo na početku, jer sam strepila od pregleda do pregleda, al kad osjetiš bebicu svaki dan, nemoj se opterećivati! 😊
Čestitam svima na urednim pregledima 💞
Anita dobro nam došla! 🥰 Ja se isto dvoumila između sv.duha i vinogradske i odlučila sam se za vinogradsku pa kako bude 🙂
Školjka držim 🤞 da idete danas doma! Super da nisi dobila ni jednu striju, nemam ni ja za sada, nadam se da će tak i ostati! Mackam se svaku večer nakon tuširanja bademovim uljem samo. Drago mi je da si zadovoljna bolnicom 💪
Mellorine probaj staviti dva jastuka, da ti je glava na povišenom..možda će ti lakše biti, barem meni je..jesi probala bademe i mlijeko?
Ja sinoć oko 8 pojela 3 griza pite od jabuka i što mislite da me nije mučila žgaravica..al brzo sam je ukrotila bademima i mlijekom..baš ne smijem ništa iza 18h jesti 😔
Baš me zanima hoće li mala imat kose..mada znam da su to bapske priče s žgaravicom i kosom..
Tina kako je javila da je puštaju doma i da ide na kavu se uopće nije javljala? Ili je meni promaknulo?
Jutro curee, hvala svima na lijepim željama ❤ jučer sam uživala cijeli daaan pa se nisam javljala. Šetala, pila kavu, malo počistila po kući i sad imam upalu misica kao da sam maraton trcala 😁 i dalje imam menstrualne bolove laganije, trudova zasad nemam...magnezij vise ne pijem...pa cemo vidit🤷♀️
Kako ste mi vi?
Karla moram po bademe onda imam samo ljesnjake i orase, a dosad mi je znalo samo biti kao da ce me uvatiti pa popusti. A nisam cak ni prekasno jela, oko 19 ali pizzu koju nisam vec duze jela i tocno mislim da mi je od kecapa jer je bio ljutkast malo. A inace bez problema pojedem jos jabuku ili narancu oko 9 i idem spavat oko pola 11. Ja sam se vec uvjerila sa dosta frendica da zgaravica i kosa nemaju veze, moze ti se jedino potrefit pa ces mislit da je 😀
Tina nek si se napokon nauzivala, ali lagno sada ipak si dugo lezala. Sad taman da uvatis malo snage i kondicije za porod ☺ ja si evo spohala kruh pa cemo vidjeti kako ce to proci 😂
Skoljka joj srece tvoje kad dodjes sa svojim princom u novu sobicu,on ni ne zna sto mu je mama pripremila 😊😊
Tina bolje da silu te pustili da lijepo uzivas u slobodnom vremenu do poroda bez stresa oces li pre rano roditi.
Anita ja sam kao i Karla mislila Vinogradsku ali se isto svaki dan zapitam jesam li trebala sv. Duh mozda,pogotovo kad vidim da je Skoljka javila kako je sve super tamo...bas sam neodlucna. 🤷♀️
Cure jel mi mozete preporuciti di ste kupile potkosulje i grudnjak za dojenje? Da li je potrebno uopce i jedno i drugo ako mi je termin krajem 4 mj?I koliko komada? Mislim da cu se skuhati u potkosulji ispod spavacice u bolnici...isla sam viditi u hm ali to je tako debelo i usko,uopce mi se ne svidja...zelim neku tanku i laganu 😅
Školjka super, držim fige da idete doma!
Pupi, ja sam naručila sa Galeb stranice, tanke su i prozračne spavaćice, jedino mi je jedna bila predugačka i dala sam ju mami da skrati, a nakon toga ju oprala i u sušilicu, a ona se stisla🤪 sad samo što mi guzica ne izleti. A baš me briga, tam se svega nagledaju😁
Grudnjake nisam kupovala nego u pepcu topove obične, mekane rastezljive, po 15 kn
Tina sad možeš svuda, i u shopping i pripremat pripremat pomalo, sigurno je olakšanje
I mene žgaravica ljudi moji, to nije više normalno. Rekla mi je kćer jučer "jesi ti ovisna o reflustatu, čini mi se da pretjeruješ" 🤪 ali ne mogu bez toga nikako, i on kao da slabije pomaže u zadnje vrijeme ali barem malo. Vj mi je žgaravica tako izražena jer imam od ranije problema sa želudcem, muke su to vjerujte mi
Skoljka joj srece tvoje kad dodjes sa svojim princom u novu sobicu,on ni ne zna sto mu je mama pripremila 😊😊
Tina bolje da silu te pustili da lijepo uzivas u slobodnom vremenu do poroda bez stresa oces li pre rano roditi.
Anita ja sam kao i Karla mislila Vinogradsku ali se isto svaki dan zapitam jesam li trebala sv. Duh mozda,pogotovo kad vidim da je Skoljka javila kako je sve super tamo…bas sam neodlucna. 🤷♀️
Cure jel mi mozete preporuciti di ste kupile potkosulje i grudnjak za dojenje? Da li je potrebno uopce i jedno i drugo ako mi je termin krajem 4 mj?I koliko komada? Mislim da cu se skuhati u potkosulji ispod spavacice u bolnici…isla sam viditi u hm ali to je tako debelo i usko,uopce mi se ne svidja…zelim neku tanku i laganu 😅
Ja sam kupila potkošulje u Lidlu, imam neke i iz h&m, nema neke razlike.
Grudnjak isto tak imam svakakvih, Lidl, h&m, kaufland. Mislim da ću i ja u 5.om imat samo pamučni grudnjak i spavaćicu, il samo potkošulja i donji dio pidžame.
Meni je frendica rodila sad na Vinogradskoj i zasad se ne žali. Javim vam kako je na odjelu babinjača. 🙂
Kbc Osijek 🙂🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji