Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sancy3
    27. Veljača 2020. 15:30

Evo javljam se s pregleda,sve je super bebac ima 1,900kg tako da super napreduje i odmah prijavljujem iduci pregled 27.3.

• MiniMa
    27. Veljača 2020. 15:48

Jahanara

MiniMaonda nisu razdvojeni ako je tvrdo.
    Bravo za dobar pregled!
    Vi svi nekako idete na preglede u razmaku od 3-4tjedna. Mene je narucio za 6 tjedana. To mi je malo predugo al eto tako je kako je.
    .
    Minnieako te toliko muci, najbolje da odes na pregled.

Ja ti inace imam epilepsiju i stalno sam na terapiji za to, prvenstveno su zbog toga cesti pregledi radi bebinog razvoja, a i eventualnog utjecaja lijekova 😶
    Zato od 15 tt idem u trudnicku i onda je to sve povezano sa neurologom odmah ako bi bilo kakvih promjena ili problema da se brzo reagira... Tad sam imala preglede svaka dva tjedna,a negdje od 23 tt su produljili na 3 tjedna

Fever
    27. Veljača 2020. 15:49

Cure ja cu dobiti kapice na babinju, termin je 7.5 ne bi sad kupovala kapice prije ako cu ih dobiti, jel drama ako dijete bude bez kapice u jajetu, mogu pokriti dekom jaje od bolnice do auta ak bas bude puhalo ili da ipak kupim pa nek ima

It’s a baby boy💙

• Anita91
    27. Veljača 2020. 15:51

Pozdrav curke, evo i mene u vasoj grupi 😊. Cestitke svim novopecenim mamama i sretno onima koje ce to uskoro postati. 
    Trenutno sam u 31.tjednu (termin 29.4.) i jos uvijek razbijam glavu s time u koje rodiliste ici, Sv Duh ili Vinogradska? 🤦‍♀️I da li je koja od vas cula nesto u vezi rajskog plina, dal to stvarno pomaze? Nisam isla predaleko u postove tako da se ispricavam ako je vec bila tema 😁

27. Veljača 2020. 16:09

Fever kupi u pepcu tamo su ti kapice skroz jeftine, a neke bolnice cak navedu sto je obavezno da se za bebu donese za izlazak.
    Minnie bolje da odes na pregled nego da brines za vikend.
    Jahanara nisam ni ja podigla paket u bubamari, ni nemamo je u blizini, a zaboravila kad sam bila u zg. Ja sam na uzv dosad isla svaka 4 tjedna, a vaginalni pregled sam samo dvaput imala u 24tt i sad u 36tt. Od sljedeceg tjedna ctg, a za uzv rekla da cemo se dogovoriti.
    Super za dobre preglede cure i dobrodosla Anita.

skoljka
    27. Veljača 2020. 16:17

Mellorine

Ja mislim da cu ovu kombinaciju pa onda vidjeti kakvo ce vrijeme biti, ali mislim da ce i dekica samo biti dovoljno jer je sve sa vrata na vrata, jedino da bas neki minusi okrenu.
    E super skoljka kad kazes da su ti jessa nightplus dobri ja sam te potrefila uzeti cinili su mi se bas ok. E za bradavice mozes ostaviti i kapljicu mlijeka na njima da se osusi pa ce ti mlijeko zacijeliti i manje ce te boljeti.
    Jahanara bas steta da ti nemogu popraviti naocale.
    Netko je jos stavio slatku robicu za izlazak 😍
    I da Tina sad uzivaj na zasluzenoj kavi, stvarno ces ti na kraju do termina doci 😊

Preslatka ti je kombinacija 😊, da dobri su ovi jessa, ali su hicco bolji 🤷🏻‍♀️, oni ne potparavaju, a jesa ima ispod ovu plastiku pa potparavaju, tko ima savove bolje da ne potparavaju, ali dobri su. 

brankica09
    27. Veljača 2020. 16:34

skoljka

Mellorine

Ja mislim da cu ovu kombinaciju pa onda vidjeti kakvo ce vrijeme biti, ali mislim da ce i dekica samo biti dovoljno jer je sve sa vrata na vrata, jedino da bas neki minusi okrenu.
    E super skoljka kad kazes da su ti jessa nightplus dobri ja sam te potrefila uzeti cinili su mi se bas ok. E za bradavice mozes ostaviti i kapljicu mlijeka na njima da se osusi pa ce ti mlijeko zacijeliti i manje ce te boljeti.
    I da Tina sad uzivaj na zasluzenoj kavi, stvarno ces ti na kraju do termina doci 😊

Preslatka ti je kombinacija 😊, da dobri su ovi jessa, ali su hicco bolji 🤷🏻‍♀️, oni ne potparavaju, a jesa ima ispod ovu plastiku pa potparavaju, tko ima savove bolje da ne potparavaju, ali dobri su.

Skoljka jel ti cudno da te vise mis ne lupa po trbuhu 😊 nego je vani 🙈

brankica09
    27. Veljača 2020. 16:36

Mellorine

Ja sam isto mislila tako nesto 🙈 to odjelce mi je najsigurnije a opet ni nije nam daleko bolnica pa 🤷‍♀️ 
    🥰💝

brankica09
    27. Veljača 2020. 16:38

Bravo za dobre preglede 💪 dobrodosle nove cure 🙈 mozak mi bas nije u najboljem izdanju , ne mogu pratit koja sta napise 🤦‍♀️

skoljka
    27. Veljača 2020. 16:44

brankica09

skoljka

Mellorine

Skoljka jel ti cudno da te vise mis ne lupa po trbuhu 😊 nego je vani 🙈

Ahaha, bas si me nasmijala 😂
    Bas sam se danas primila za stomak kao u trudnoci, i bas cudan osjecaj i na trbuhu i pod rukom. Posebno kad idem trbuh namazati kao da ne diram svoj. Ej cure izgleda da ja nisam dobila niti jednu striju, ja nemogu vjerovat, al nisam jos 100% sigurna, dok dodjem doma na ogledalo. Stvarno je jak moj princ, nije ni cudo sto me onak boliko kad me zvekne 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.