Cekam vizitu...nece me valjda doma poslati? Ili ce me prebaciti na odjel pa pratiti jos dan-dva..? Bas nemam pojma, precudno
Minnie hvala! Znam da je okej jer bi mi rekao doktor, ali prošli put se uopće nisam susrela s takvim terminima 😂
Tina ne vjerujem da će te pustiti doma, vjerojatno ćeš na odjel pa da poprate. Nadam se da te neće dugo trudovi zezati i da će krenuti kak spada!
🥳🥳🥳🥳🥳
U 17:30 stigao nam je malesni Aaron, tezak 2670 i dug 48cm. Do sad smo se mazili. Sad su ga odnijeli na pedijatriju. Ima puno kosice. Sad mene voze na odjel, sve je bilo super, javim se poslije. Gladna sam ko vuk 🙈
Čestitam od 💙 mazite se, pazite i uživajte na najjače🥰
Skoljka nadam se da se uspijes bar malo odmoriti i naspavati dok bebac nije pokraj tebe. Vi bi mogli sutra kuci?
.
Tina bebi se ne da van jos😊
Cekam vizitu…nece me valjda doma poslati? Ili ce me prebaciti na odjel pa pratiti jos dan-dva..? Bas nemam pojma, precudno
Kad ce te pregledat, koliko si bila zadnji put otvorena, a mozda te i posalju ali vez mirovanja da ti malo sjedne na cerviks
Cekam vizitu…nece me valjda doma poslati? Ili ce me prebaciti na odjel pa pratiti jos dan-dva..? Bas nemam pojma, precudno
Kad ce te pregledat, koliko si bila zadnji put otvorena, a mozda te i posalju ali vez mirovanja da ti malo sjedne na cerviks
Sad cekam vizitu pa bi me trebali uskoro opet pogledati...zadnji put otvorena za prst i od tada nema trudova tako da se sigurno nisam vise otvarala..
Skoljka nadam se da se uspijes bar malo odmoriti i naspavati dok bebac nije pokraj tebe. Vi bi mogli sutra kuci?
.
Tina bebi se ne da van jos😊
E nocas sam trazila u pol dvanaest da ga uzmu, nisam mogla visr sa cicama, stalno trazi da navlaci pa su pbradavice postale preosjetljive. Mazem ovom nekom kremom al ja nevidim da pomaze, rekla sam muzu da mi uzme Multimam. Tak da sam do 5 odspavala lijepo. Pocela sam se dole spricati sa Octeniseptom i lakse mi je. Ja isto cekam vizitu, ko zna ne bi me cudilo da nas danas puste zbog virusa 🤷🏻♀️
Jutro curke vi ste se vec raspisale 😀
Skoljka neznam sto bi bilo bolje da ostanes jos malo da te ipak malo rez jos prođe dok ti tu sestre mogu pomoci ili da ides kuci pa da si bar na miru zbog virusa.
Tina bas me zanima sto ce ti reci, znam da neke cure nema veze sto su prst otvorene puste kuci, ali s obzirom da si sav imala mozda tebe ipak ostave na promatranju.
Karla meni je prvi ctg sljedeci tjedan pa vjerujem da ce i tebi biti.
Nisam sa dalje upamtila ko je sto pitao, ali za kolica i jaje sam vec pisala da sam prala sto se dalo skinuti na 30 jer su od prve curke. Za ustajanje kako kad nekad preko boka nekad ravno ali sporije i zasad jos ne smeta doduse meni jos nesmeta ni preko noci okretanje s boka na bok. Sinoc sam mislila da ce me bas zgaravica uvatiti, ali uspjela sam zaspati brzo. I neka nam je malo snijega palo nek suzbije malo sve ove viruse ❄❄❄
Mamasita ja skinula samo neke dijelove za koje sam bila uvjerena da ću ih znati vratiti nazad na kolica..ostalo sam pošpricala sa sredstvom za dezinfekciju i prebrisala vlažnom krpom..pustila sam ih jedan dan da se razluftaju u sobi i vratila i najlon u kojem je bilo sve da mi se skupljaju prašinu.
Bome i ja se dižem s boka (kao morž sam) ..a isto mi se piramida napravi ako upotrijebim trbušne..nisam ni znala da se mogu razdvojiti 🤦
Školjka vjerujem da će biti svakim danom sve lakše i manje boliti!
Tina kod tebe ovo baš čudno..kažeš sve se smirilo.. ja bila uvjerena da ćeš ti to ekspresno riješiti čim skinu šav..
Mi večeras putujemo i bome nakon ovog što ste se izredale nosim torbu sa sobom, neka se zovi u autu. 🤪
Curee, pustili me domaa🙈 nema nikakvih indikacija za forsiranje poroda niti za ostanak u bolnici. Kazu da najbolje doma, lagano se kretat i cekati. Good news - cure, napokon idem NA KAVU!! 🥳🥳🥳
Sortiraj odgovore
Najstariji