Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hany92
    26. Veljača 2020. 23:36

Tina1803

Curke evo da se javim s novostima…i dalje u predrađaoni, imam trudove na svakih 5 min ali sam otvorena za prst..sto je precudno, jer su svi prognozirali cim se skine sav da se odmah otvaram i porađam. Međutim, ja niti se otvaram, niti je pukao vodenjak🤷‍♀️ rekli su da cekam kroz noc pa ce vidit kako ce se razvijat situacija

Sretnooi🙏🙂🤗

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

neverland
    26. Veljača 2020. 23:42

skoljka

neverland

Skoljka, čestitam na bebacu!! Ime mi se jako jako sviđa! Hvala na detaljnom objašnjenju poroda. Drago mi je da je bilo sve ok. Kad ti je prestala djelovati epi, bolio te rez ili?

Hvala 🤗, da rez me bolio, osjetim pomalo i skupljanje maternice, al nista posebno, al rez i dalje boli uzas.

Sheena

Školjka čestitaaaaam🤗 Pa ti si imala termin dan poslije mene, bome je malo uranio mališa! Drago mi je da je sve ok prošlo, vidim da veći ciki, ma super!

Hvala 🤗, eto zurilo mu se ma snjeg ocito 😂

Koliko savova imaš? Bitno da je sad sve ok!
    Jahanara, ja se i dalje dižem kao velika, odjednom. Iako ne smijem prenaglo jer me presjece u trbuhu.
    Na tečaju su nam pokazivali kako možeš provjeriti stanje mišića i jesu li se razdvojiti i u kojem stupnju. Znaš li za to?

Fever
    27. Veljača 2020. 00:49

Neverland, zabranjene su posjete i u Os, no prosle godine su isto bile zabranjene zbog gripe pa je tata mogao biti pri porodu, nadam se da situacija ostaje ista i sada 

It’s a baby boy💙

Maja 3
    27. Veljača 2020. 04:51

Dosla provjerit jel ima sta novo..

Jahanara
    27. Veljača 2020. 05:07

Budna od pola 4🙄 na wc sam nocas isla bar 5 puta. 
    Neverland upravo provjeravala razdvojenost, 3 prsta.

Fever
    27. Veljača 2020. 05:37

Ja budna jer je suprug bolestan, sam se probuditcza temp izmjerit nece😂
    Tina sigurno vec rodila🥳 

It’s a baby boy💙

skoljka
    27. Veljača 2020. 05:47

Jutro ili noc za nocnu ekipu 🙈
    Meni donijeli moj  smotuljak u 5, pajki, zao mi ga budid za cicu, svakako je dobio u 3 dohranu. Idem se tusnut prijje onih silnih uleta u sobu kad krenu 🙈
    Neverland imam taj neki produzeni sav, tak su mi rekli, ali rez je dugacak oko 5 cm i bas na se prelama, pa vjerujem da zbog toga i boli vise.
    Tina nadam se da je sve ok i da se ne patis ili da je vec sve zavrseno i mazite se 🤗😘

• MiniMa
    27. Veljača 2020. 06:02

Jahanara

Tina drzi se!
    .
    Mamasita netko pere, netko dezinficira sa sredstvom iz DMa. Mi smo uzeli rabljena tako da cu ipak oprati.
    .
    Cure kako se vi dizete iz lezeceg polozaja? Preko boka ili? Ja sam inace preko boka, a danas sam se dignula ravno tj sjela prvo pa se ustala i tad mi se od trbuha napravila kao piramida-izgleda da su mi se jako misici razdvojili.
    .
    Majo hvala za info.

Ja pokusavam preko boka kad se sjetim, al nekad se zaletim pa ustanem direktno, ili tipa ako lezim u nekom polusjedecem polozaju i idem se "popraviti" isto iskoci ta piramida kako ti kazes...... Svaki put mi je to bilo "fora" kao gle kak je izoblicen trbuh, niko mi nikad nije reko da moze doc do rupture misica....

Kak se to provjerava?? 🤔

Jahanara
    27. Veljača 2020. 06:10

MiniMa:
    Test trbušnih mišića

Test se izvodi u ležećem položaju na leđima, noge su savijene u koljenu, stopalo je punom dužinom na podlozi. Trudnica/rodilja treba podići glavu i gornji dio leđa do lopatica. Drugim i trećim prstom treba blago pritisnuti područje odmah iznad pupka, potrebno je osjetiti rubove trbušnog mišića.

Do 2 prsta je ok , tako sam citala na int.

Tina1803
    27. Veljača 2020. 06:18

Jutro cure, znaci meni prestali trudovi. Odspavala noc bez problema, tu i tamo me probudile kontrakcije i grcevi ali evo ctg ne bilježi trudove🤷‍♀️ što ce sada biti ja nemam pojma

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.