Aaaeee ne znam ti napisati nick 🙈 imamo isti termin 🥰🥰
Tko je stavio bodije iz Lidla? Nisam ih vidjela ni u letku, baš su divniii
Hehhe i ja ga jedva upisem kad se logiram🤣.
Da skuzih za termin🙂.Za koju si se ti bolnicu odlucila?Ja Vinogradska,nadam se da ce bit ok tamo
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Ja mislim da cu ovu kombinaciju pa onda vidjeti kakvo ce vrijeme biti, ali mislim da ce i dekica samo biti dovoljno jer je sve sa vrata na vrata, jedino da bas neki minusi okrenu.
E super skoljka kad kazes da su ti jessa nightplus dobri ja sam te potrefila uzeti cinili su mi se bas ok. E za bradavice mozes ostaviti i kapljicu mlijeka na njima da se osusi pa ce ti mlijeko zacijeliti i manje ce te boljeti.
Jahanara bas steta da ti nemogu popraviti naocale.
Netko je jos stavio slatku robicu za izlazak 😍
I da Tina sad uzivaj na zasluzenoj kavi, stvarno ces ti na kraju do termina doci 😊
Preslatka ti je kombinacija 😊, da dobri su ovi jessa, ali su hicco bolji 🤷🏻♀️, oni ne potparavaju, a jesa ima ispod ovu plastiku pa potparavaju, tko ima savove bolje da ne potparavaju, ali dobri su.
Skoljka jel ti cudno da te vise mis ne lupa po trbuhu 😊 nego je vani 🙈
Ahaha, bas si me nasmijala 😂
Bas sam se danas primila za stomak kao u trudnoci, i bas cudan osjecaj i na trbuhu i pod rukom. Posebno kad idem trbuh namazati kao da ne diram svoj. Ej cure izgleda da ja nisam dobila niti jednu striju, ja nemogu vjerovat, al nisam jos 100% sigurna, dok dodjem doma na ogledalo. Stvarno je jak moj princ, nije ni cudo sto me onak boliko kad me zvekne 😂
Pa da 😊😂 kad se stalno diramo po 🤰 i navikle smo na udaranja 😊 i onda odjednom nema 🤭🙊👶 kakvo je stanje? Jel smijes imat posjete?
Što se tiče paketa u Bubamari, meni su u Rijeci rekli da ih nemaju i da ne znaju da li će ih i dobivati više. Pa sam poslala mail u Bubamari i pitala, ljubazno su mi odgovorili da će ih dobiti i da će me obavijestiti o tome. Tako je i bilo. Još je prošlo par dana dok sam došla po njega.
Anita dobro nam došla 🙂
Mommy super. I moj plan je bio pitat, sad barem vidim da ima smisla 😁
Skoljka super za strije, tj ne strije 😂
Jahanara i meni su jako razdvojeni misisci, bas kako kažeš kad se ustajem bude kao piramida ali bez vrha, i kad me BH kontrakcije šoraju bas se vidi gdje je rub.
Čestitam svima na dobrim pregledima, nove cure dobrodošle ☺️☺️
Tina super da su te pustili da se malo opustis i uživaš.
Cure meni danas zadnji službeni dan na poslu 🎉 kreće porodiljni. Još ću morati kroz ožujak tu i tamo na posao ali dobro, nije strašno.
Brankica nema posjeta, zabranjene 🤷🏻♀️, samo su pustili da do njih dostave posjetioci sta treba i one nam predaju.
Hej zenice, mi danas imali pregled..sve je okej osim tlaka koji mi je na granici za sad pa ga moram mjeriti i doma cesce sada.. :/
Osim toga, za 3 tjedna sam narucena opet i dao mi je uputnicu za transfuziju-testovi senzibilizacije, a vec sam bila na pocetku trudnoce na transfuziji, pa mi sad nije jasno da li je to uobicajena procedura..hmm?
Hej zenice, mi danas imali pregled..sve je okej osim tlaka koji mi je na granici za sad pa ga moram mjeriti i doma cesce sada.. :/
Osim toga, za 3 tjedna sam narucena opet i dao mi je uputnicu za transfuziju-testovi senzibilizacije, a vec sam bila na pocetku trudnoce na transfuziji, pa mi sad nije jasno da li je to uobicajena procedura..hmm?
Ja sam na tim testovima bila u 12tt, onda u 23, i morat cu jos jednom u 32 tt...
Ja sam shvatila da idem u svakom tromjesečju jer sam negativna krvna grupa, pa se to mora kontrolirat...
Brankica nema posjeta, zabranjene 🤷🏻♀️, samo su pustili da do njih dostave posjetioci sta treba i one nam predaju.
A jesu ti stogod rekli o tvom otpustu iz bolnice?
Sortiraj odgovore
Najstariji