Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hany92
    27. Veljača 2020. 16:56

neverland

Aaaeee ne znam ti napisati nick 🙈 imamo isti termin 🥰🥰
    Tko je stavio bodije iz Lidla? Nisam ih vidjela ni u letku, baš su divniii

Hehhe i ja ga jedva upisem kad se logiram🤣.
    Da skuzih za termin🙂.Za koju si se ti bolnicu odlucila?Ja Vinogradska,nadam se da ce bit ok tamo

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

brankica09
    27. Veljača 2020. 17:52

skoljka

brankica09

skoljka

Mellorine

Ja mislim da cu ovu kombinaciju pa onda vidjeti kakvo ce vrijeme biti, ali mislim da ce i dekica samo biti dovoljno jer je sve sa vrata na vrata, jedino da bas neki minusi okrenu.
    E super skoljka kad kazes da su ti jessa nightplus dobri ja sam te potrefila uzeti cinili su mi se bas ok. E za bradavice mozes ostaviti i kapljicu mlijeka na njima da se osusi pa ce ti mlijeko zacijeliti i manje ce te boljeti.
    Jahanara bas steta da ti nemogu popraviti naocale.
    Netko je jos stavio slatku robicu za izlazak 😍
    I da Tina sad uzivaj na zasluzenoj kavi, stvarno ces ti na kraju do termina doci 😊

Preslatka ti je kombinacija 😊, da dobri su ovi jessa, ali su hicco bolji 🤷🏻‍♀️, oni ne potparavaju, a jesa ima ispod ovu plastiku pa potparavaju, tko ima savove bolje da ne potparavaju, ali dobri su.

Skoljka jel ti cudno da te vise mis ne lupa po trbuhu 😊 nego je vani 🙈

Ahaha, bas si me nasmijala 😂
    Bas sam se danas primila za stomak kao u trudnoci, i bas cudan osjecaj i na trbuhu i pod rukom. Posebno kad idem trbuh namazati kao da ne diram svoj. Ej cure izgleda da ja nisam dobila niti jednu striju, ja nemogu vjerovat, al nisam jos 100% sigurna, dok dodjem doma na ogledalo. Stvarno je jak moj princ, nije ni cudo sto me onak boliko kad me zvekne 😂

Pa da 😊😂 kad se stalno diramo po 🤰 i navikle smo na udaranja 😊 i onda odjednom nema 🤭🙊👶 kakvo je stanje? Jel smijes imat posjete? 

Mom
    27. Veljača 2020. 18:09

Što se tiče paketa u Bubamari, meni su u Rijeci rekli da ih nemaju i da ne znaju da li će ih i dobivati više. Pa sam poslala mail u Bubamari i pitala, ljubazno su mi odgovorili da će ih dobiti i da će me obavijestiti o tome. Tako je i bilo. Još je prošlo par dana dok sam došla po njega. 

sagi
    27. Veljača 2020. 19:08

Ja isto nisam uzel paket u Bubamari. Odgađala sam jer kao stignem 😕

sagi
    27. Veljača 2020. 19:12

Anita dobro nam došla 🙂
    Mommy super. I moj plan je bio pitat, sad barem vidim da ima smisla 😁
    Skoljka super za strije, tj ne strije 😂

MickeyMouse
    27. Veljača 2020. 19:51

Jahanara i meni su jako razdvojeni misisci, bas kako kažeš kad se ustajem bude kao piramida ali bez vrha, i kad me BH kontrakcije šoraju bas se vidi gdje je rub. 
    Čestitam svima na dobrim pregledima, nove cure dobrodošle ☺️☺️
    Tina super da su te pustili da se malo opustis i uživaš. 
    Cure meni danas zadnji službeni dan na poslu 🎉 kreće porodiljni. Još ću morati kroz ožujak tu i tamo na posao ali dobro, nije strašno. 

skoljka
    27. Veljača 2020. 20:31

Brankica nema posjeta, zabranjene 🤷🏻‍♀️, samo su pustili da do njih dostave posjetioci sta treba i one nam predaju. 

bejb2
    27. Veljača 2020. 22:29

Hej zenice, mi danas imali pregled..sve je okej osim tlaka koji mi je na granici za sad pa ga moram mjeriti i doma cesce sada.. :/ 
    Osim toga, za 3 tjedna sam narucena opet i dao mi je uputnicu za transfuziju-testovi senzibilizacije, a vec sam bila na pocetku trudnoce na transfuziji, pa mi sad nije jasno da li je to uobicajena procedura..hmm?

• MiniMa
    27. Veljača 2020. 22:57

bejb2

Hej zenice, mi danas imali pregled..sve je okej osim tlaka koji mi je na granici za sad pa ga moram mjeriti i doma cesce sada.. :/
    Osim toga, za 3 tjedna sam narucena opet i dao mi je uputnicu za transfuziju-testovi senzibilizacije, a vec sam bila na pocetku trudnoce na transfuziji, pa mi sad nije jasno da li je to uobicajena procedura..hmm?

Ja sam na tim testovima bila u 12tt, onda u 23, i morat cu jos jednom u 32 tt...
    Ja sam shvatila da idem u svakom tromjesečju jer sam negativna krvna grupa, pa se to mora kontrolirat... 

• MiniMa
    27. Veljača 2020. 22:58

skoljka

Brankica nema posjeta, zabranjene 🤷🏻‍♀️, samo su pustili da do njih dostave posjetioci sta treba i one nam predaju.

A jesu ti stogod rekli o tvom otpustu iz bolnice?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.