Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mamasita05
    27. Veljača 2020. 23:11

bejb2

Hej zenice, mi danas imali pregled..sve je okej osim tlaka koji mi je na granici za sad pa ga moram mjeriti i doma cesce sada.. :/
    Osim toga, za 3 tjedna sam narucena opet i dao mi je uputnicu za transfuziju-testovi senzibilizacije, a vec sam bila na pocetku trudnoce na transfuziji, pa mi sad nije jasno da li je to uobicajena procedura..hmm?

Trudnice koje imaju pozitivan rh faktor trebaju 2x tijekom trudnoce na test senzibilizacije, a negativan cak 3x. Ja sam isla u 12-om, 24-om i 32-om tjednu. 

bejb2
    27. Veljača 2020. 23:21

Hvala curke 🙂

skoljka
    27. Veljača 2020. 23:29

MiniMa

skoljka

Brankica nema posjeta, zabranjene 🤷🏻‍♀️, samo su pustili da do njih dostave posjetioci sta treba i one nam predaju.

A jesu ti stogod rekli o tvom otpustu iz bolnice?

Sutra nas pustaju ako bude sve uredu kao do sad. Malo ga cesce vagaju zbog tezine, jutros je bio na 2460gr, pa su ga oko 18h vagali da vide jel sto dobio dojenjem, pa 20gr dobio s tim da do 15h nije ni cicao dva puta po 5 min, i onda je valjda ogladnio pa je odvalio 20min, i onda svako dva sata do sad sam ga uspjela dojit tak oko 15ak min, sad su ga odnijeli opet na vaganje i spavanje, nocas ce ga oni dohranit, tak da se nadam da nece vise gubiti i da idemo doma ☺️

skoljka
    27. Veljača 2020. 23:34

Evo ja moram ovdje pohvaliti i odjel pedijatrije i babinjaca i sestara i doktora koji se brinu o nama rodiljama. Nema drskosti, nema neljubaznosti, stalno pitaju jel trebamo lijekova, jel nas sto boli, samo da zvonimo za bilo sto da se ne sramimo. Babinjace nas ne tlace sa dojenjem, pomazu po sto puta pokazati i staviti dijete na dojku, kome neide same kazu dat cemo dohranu bez brige. Tako da ako ce neka jos roditi u ovoj bolnici da zna da su svi super. 

neverland
    28. Veljača 2020. 04:24

Aaaaaee2eeeeeew2

neverland

Aaaeee ne znam ti napisati nick 🙈 imamo isti termin 🥰🥰
    Tko je stavio bodije iz Lidla? Nisam ih mvidjela ni u letku, baš su divniii

Hehhe i ja ga jedva upisem kad se logiram🤣.
    Da skuzih za termin🙂.Za koju si se ti bolnicu odlucila?Ja Vinogradska,nadam se da ce bit ok tamo

Kbc Osijek 🙂🙂
    Školjka i meni će faliti trbuh, već sad se opraštam s njim. Bas mislim da će mi to teško pasti 😥
    Kakvo je to Denkmit sredstvo? Uzela sam sanytol ali je skup baš. Danas gledala u dmu i nisam našla ništa slično 

neverland
    28. Veljača 2020. 04:59

Fever, znam da inače zabrane, ali nikad još nisu branili pratnju na porodu. To me najviše zanima, posjete mi nisu ni bitne.

sagi
    28. Veljača 2020. 05:25

Jutro,
    MickeyMouse uživaj doma, ja već skroz zaboravila na posao 😄
    Skoljka baš sam te htjela pitat za odjel babinjača. Super, odmah mi nekako lakše dok čitam pozitivna iskustva 😉

bejb2
    28. Veljača 2020. 06:55

skoljka

Evo ja moram ovdje pohvaliti i odjel pedijatrije i babinjaca i sestara i doktora koji se brinu o nama rodiljama. Nema drskosti, nema neljubaznosti, stalno pitaju jel trebamo lijekova, jel nas sto boli, samo da zvonimo za bilo sto da se ne sramimo. Babinjace nas ne tlace sa dojenjem, pomazu po sto puta pokazati i staviti dijete na dojku, kome neide same kazu dat cemo dohranu bez brige. Tako da ako ce neka jos roditi u ovoj bolnici da zna da su svi super.

Bas lijepo za cuti 😊

28. Veljača 2020. 07:49

Jutroo ☕

Meni je noc bas nikakva bila mislim da nisam nista spavala, takva me zgaravica sastavila da sam se stalno samo vrtila s jednog boka na drugi. 

Fever
    28. Veljača 2020. 07:54

Neverland, nisu da, al zbog ove hajke s Corona virusom nadam se da ni nece😌
    Tj ne smiju, ne znam za tebe al ja sam svadljiva kad treba🙈😂 il ulazimo oboje il nijedno🤣🤣🤣

It’s a baby boy💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.