Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mamasita05
    27. Veljača 2020. 11:17

meddleO407

Tina, ma i dobro, šta ćeš se patit u bolnici, ti lijepo na kavu pa kad krene krene. Bitno da je bebač ok i da je kofer spreman.
    Školjka, kako tvoj malac, jel ima mlijeka?
    Cure ja sam kupila DenkMit za dezinfekciju ali ništa nisam s tim još našpricala, mislim da ću danas ili sutra pripremiti robu za izlazak iz rodilište i onda ću našpricati autosjedalicu tj.jaje s tim i sve staviti unutra jer znam kad nastane strka neće nitko znati gdje je što pa nek bude sve na hrpi. I prije nego odem u rodilište našpricat ću košaru kolica i pripremiti odmah dekicu i jednu tetru na kojoj će ležati. I to je to od priprema.
    Noćas me tako nešto bolilo, stezalo, malo me strah ulovio 🤪 ali jutros evo sve ok..ah to iščekivanje je najgore.
    Inače i kod nas su zabranili posjete, nadam se da će za dva tjedna proći to sve. Ali kako stvari stoje, baš za dva tjedna bi se situacija mogla zahuktati🙄

Ja sam sinoc sve pripremila za izlazak- robicu, tetru i dekicu u ukrasnu vrecicu, samo jos nisam pospricala s tim sredstvom jaje. Danas cu jos to i onda mogu gdje hocu 😊🤗

• meddleO407
    27. Veljača 2020. 11:19

Mamasita, što si pripremila bebi za izlazak? 

• meddleO407
    27. Veljača 2020. 11:24

Ja sam na kraju kupila ovo:
    https://ibb.co/Vvb5wmx
    Pripremit ću bodi kratkih i dugih rukava, jedne čarapice, jednu tetru, dvije gazice, dvije pelene, debelo mucasto odijelce i dekicu, a onda nek sestra u rodilištu bira šta će obući, ja ne znam sama procijenit i gotovo😵

Boa35
    27. Veljača 2020. 11:43

Mamasita točno s tim denkmit sredstvom sam pošpricala sve, čak i konstrukciju kolica.. ne piše nigdje da je za dezinfekciju baby opreme, bitno da se dezinficira.. to sad jednom napravila i to je to..
    Tina nemoj kad ja dođem sutra na poluotok na kavu a ti marširaš okolo 🤪🤪 nek su te pustili doma, bolje da si doma i čekaš nego u bolnici.. 

My baby
    27. Veljača 2020. 11:58

Jutro svima i novim bebama..ja sam ipak zavrsila na klavocinu i na vadenju nalaza mislila sam da cu roditi od bolova..tako da uzivajte svi vani koje mogu i ove koje se maze sa bebicama.🥰

skoljka
    27. Veljača 2020. 12:12

Medleo evo bas bila vizita za bebace, sve je uredu jos je malo izgubo, al sam navlaci cicu, ide mu za sad, sam ulovi ko pirana 🙈, pa ce to polako nadoknaditi.
    Presladak ti je kombinezon, ovom mom ce biti sve preveliko sto sam kupovala, al sta da se radi 🤷🏻‍♀️
    .
    E za ove uloske Jessa, necakinja mi je maloprije donijela valjda svaku vrstu ti ulozaka koji su pamucni. E ovi neki Nightplus su dobri, deblji su i dugacki, nesto manji od  chicco al su dobri, eto da znatte. Ovi za inkontinenciju su mali, nisu bas za ove potrebe, da al tko ne krvari jako. 

Maja 3
    27. Veljača 2020. 12:28

Dan je predivan! Ja s klincima vec 2 sata na zraku! U hladovini ima jos malo snijega pa su bas uzivali!

Jahanara
    27. Veljača 2020. 12:41

Majo dobro si zapamtila, ostali su mi razdvojeni nakon prve trudnoce, a sad se samo razmak povecao😥
    .
    Nista od mojih naocala, ne mogu ih ljepiti jer nije plastika. Narucili su mi isti takav okvir da bar stakla iskoristim. Obecali dati popust. Nisam pitala koliko, bilo me sram.
    .
    Napokon pokupila paket za trudnice u DMu. Trazila u Bubamari al su mi rekli da vise ne dijele pakete🤔

• meddleO407
    27. Veljača 2020. 12:54

Školjka mislim da će i mojoj bit veliko, morat ćemo potfrkati. Rekla si da ti bebač ima puno kosice, ti nisi imala žgaravicu jelda? Nije to onda povezano kao što kažu😁

Maja 3
    27. Veljača 2020. 13:07

Jahanara

Majo dobro si zapamtila, ostali su mi razdvojeni nakon prve trudnoce, a sad se samo razmak povecao😥
    .
    Nista od mojih naocala, ne mogu ih ljepiti jer nije plastika. Narucili su mi isti takav okvir da bar stakla iskoristim. Obecali dati popust. Nisam pitala koliko, bilo me sram.
    .
    Napokon pokupila paket za trudnice u DMu. Trazila u Bubamari al su mi rekli da vise ne dijele pakete🤔

Steta za naocale da nemogu sredit! To ces sad steznik morat pod obavetno nosit?
    Ja sam bila u 3 bubamare..nigdje nisam nasla paket..vec sam mislila da sam jedini pehista! Tako su i meni rekle ove u karlovcu,i jos sam u zagrebu u 2 trgovine pitala..al nisu imali.😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.