Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sheena
    26. Veljača 2020. 22:00

Školjka čestitaaaaam🤗 Pa ti si imala termin dan poslije mene, bome je malo uranio mališa! Drago mi je da je sve ok prošlo, vidim da veći ciki, ma super!
    Tina, kako je, ima šta novoga?
    Ja sam sutra ravno 38 tt, danas sam bila na pregledu i na moj zahtjev su me gledali na uzv jer su kao prije 2 tjedna pa prakticki su rekli sta fantaziram🙈 I na kraju ispalo da trbuscic nije narastao u ta 2 tjedna, a sve ostalo je. Sad sam malo u panici, u petak ce mi gledati protoke i radit ce color doppler pa cemo vidjeti jel me treba hospitalizirati🙈
    Vidim da se priča o uloscima, meni je frendica rekla da je na jedan chicco ulozak jos stavljala 2 virova🙈 Tako da ja idem full opremljena, moci cu dijeliti po ginekologiji🙈

Majuska
    26. Veljača 2020. 22:03

jagodica_bobica25

Cure, imam pitanje ako se koja susrela s time ili zna šta napraviti. Ne bi htjela dizati paniku sada i ici na hitnu pa da pitam vas ovdje. Od popodne imam uzasnu glavobolju ali bez temperature i evo sada sam povraćala. Malo sam zabrinuta jer ne znam odakle sad i povraćanje. 30 tjedan sam. Jel imala koja sličnu situaciju mozda? Nemam nikakve bolove u području trbuha

Provjeri tlak ,da ti nije nizak ...meni je prije 3 dana isto pozlilo i povratila sam ali kasnije je bilo sve ok (nizak tlak )

neverland
    26. Veljača 2020. 22:33

Skoljka, čestitam na bebacu!! Ime mi se jako jako sviđa! Hvala na detaljnom objašnjenju poroda. Drago mi je da je bilo sve ok. Kad ti je prestala djelovati epi, bolio te rez ili? 
    Fever, budući da su zabranjene sve posjete, a u zg u i pratnja porodu, znaš li hoće li se to dogoditi kod nas? I postoji li mogućnost da to potraje do našeg termina?

Boa35
    26. Veljača 2020. 22:37

Minnie255

Jagodica bobicane znam odakle si ni sta bi ti rekla ja sam ti tako sad prosli vikend fasovala,ovdje kod nas masu ima tih viroza i meni je curka donijela iz vrtica virozu i imala sam glavibolju,mucninu,proljev i povracanje…tako da nemoj se bas ni zalijecat na hitnu da jos stogod ne pokupis…ja sam isto bila spremila torbu da krenem za bolnicu i na kraju sam se bas spasila kad sam povratila…vidi stanje ako ti se ponovi povracanje bas puno puta onda za mir svoj otidji…a veceras me i zgaravica ubijaaaaaa….sta da uzmem za to za prvu pomoc…plizz savjetttttt

Već mjesec dana rješavam žgaravicu bademima i hladnim mlijekom! Ako ne pomogne onda tablete. 

Boa35
    26. Veljača 2020. 22:40

Lunina_mama

Karla89

Vaki hvala za listu! Vidim ima dosta cura prije mene, pa se neću uzbuđivat previše 🙈🤪
    Tina bome čudno da se ne otvaraš..možeš li prodisat trudove, jesu li jaki? Nadam se da će brzo završiti i da ćeš se uskoro maziti s bebicom 💞
    Lunina mama kako si ti? Hoćemo nas dvije ipak zajedno u vinogradskoj? 🤗

Karla, ja idem u utorak gore na preglwd i prijem. Pričekam te 😂

Hehe 
    Ja u ponedjeljak imam prvi pregled u bolnici. 
    Baš me zanima hoće li i ctg raditi odmah na prvom pregledu ili samo općenito.. 

neverland
    26. Veljača 2020. 22:42

Aaaeee ne znam ti napisati nick 🙈 imamo isti termin 🥰🥰
    Tko je stavio bodije iz Lidla? Nisam ih vidjela ni u letku, baš su divniii

• mamasita05
    26. Veljača 2020. 22:55

Cure, jel bolje oprati navlaku s jaja i kolica ili je dovoljno dezinficirati? I s cim dezinficirati?
    Bila je vec ta tema, ali tada to nisam uradila pa sam zaboravila, trudnicki mozak 🤷‍♀️🤦‍♀️🙄

neverland
    26. Veljača 2020. 23:06

mamasita05

Cure, jel bolje oprati navlaku s jaja i kolica ili je dovoljno dezinficirati? I s cim dezinficirati?
    Bila je vec ta tema, ali tada to nisam uradila pa sam zaboravila, trudnicki mozak 🤷‍♀️🤦‍♀️🙄

Ja ću oprati sve što se da skinuti. Već jesam zapravo. Samo moram ostatak. Uzela onaj sprej Sanytol za dezinfekciju pa ću sve pospricati time. Tako su cure tu pisale 

Jahanara
    26. Veljača 2020. 23:09

Tina drzi se! 
    .
    Mamasita netko pere, netko dezinficira sa sredstvom iz DMa. Mi smo uzeli rabljena tako da cu ipak oprati.
    .
    Cure kako se vi dizete iz lezeceg polozaja? Preko boka ili? Ja sam inace preko boka, a danas sam se dignula ravno tj sjela prvo pa se ustala i tad mi se od trbuha napravila kao piramida-izgleda da su mi se jako misici razdvojili.
    .
    Majo hvala za info.

skoljka
    26. Veljača 2020. 23:31

neverland

Skoljka, čestitam na bebacu!! Ime mi se jako jako sviđa! Hvala na detaljnom objašnjenju poroda. Drago mi je da je bilo sve ok. Kad ti je prestala djelovati epi, bolio te rez ili?

Hvala 🤗, da rez me bolio, osjetim pomalo i skupljanje maternice, al nista posebno, al rez i dalje boli uzas.

Sheena

Školjka čestitaaaaam🤗 Pa ti si imala termin dan poslije mene, bome je malo uranio mališa! Drago mi je da je sve ok prošlo, vidim da veći ciki, ma super!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.