Mommy da navecer jer si po danu non stop u pokretu bar sam ja pa ne osjetim toliko no navecer kad legnem koma.i meni vise desna nego lijeva.joj znam da sam mj dana prije poroda u proslim trudnocama spavala sjedeci😭😭jer mi nis nije pomagalo sreca nisam isla do 40 tjedna inace mislim da bi dobila zivcani slom 😂
Bila li je Mana na Trešnjevci usput pa svratila, tamo stvarno nemaju skoro ničeg više.
Uzela za zimu, 50 kn 🙂
Stvarno su mogli omogućiti brisanje il editiranja posta 🙄
https://ibb.co/0ZvCG4D
Cure ja došla s pregleda. Ctg su mi radili, tu je sve ok, dobro otkucaji, vrpolji se itd. A onda uzv ne znam šta bih rekla😣 bebin trbuh je čak za tri tjedna manji nego bi trebao biti, ima oko 2,5 kg. Doktor je sve detaljno pregledao, plodna voda super, protoci super, sve osim tog trbuha savršeno. Ne znam šta bih mislila. Kako može toliko zaostajati😐
Doktor se nije uzrujavao, rekao je svaka je beba za sebe, teško je to i izmjeriti jer mjesta je malo, bit će kaže manja beba i to je to. Ali ja se svejedno brinem. Baš bezveze
Nemoj se uzrujavat , vidis koliko ima slucajeva da krivo procijene tezinu i sve 🤷♀️ nisu sve bebe iste, uostalom doktor se ne zamara tako da samo opusteno 🤰
Moj mozak kao da ne radi uopće..
dobila sam termin za prvi pregled u bolnici 2.3. u 7:50h 🙂 došlo smo i do tog stupnja..ne mogu vjerovati! 🙈
Ja cu se narucit u petak kad dobijem uputnicu 🙈 bas me zanima koliko ces cekat i sta sve rade u trudnickoj 🤰🙊 👼
Sagi lijepo je😃
Kak si ti? Imas li kakvih tegoba? Da se malo usporedim s tobom s obzirom da smo isto trudne😊
Sagi lijepo je😃
Kak si ti? Imas li kakvih tegoba? Da se malo usporedim s tobom s obzirom da smo isto trudne😊
Pa i nemam nekih posebnih. Sve mi se teže saginjat kako trbuh raste, baš sam jučer na vježbama primijetila da mi je trbuh počeo smetati 😂
I brzo i lako se umaram. Čim krenem čistit il neš leđa me počinju boljet, al malo odmorim pa je ok.
Trenutno mi je tegoba da mi se neš jede i stalno jedem, a nikako skužiti što tražim 🙊🙈
Kak si ti?
Sortiraj odgovore
Najstariji