Pozz evo i mene s pregleda ...sve ok 33 tjedna tocno...beba ima 2100,ja i dalje uloziva...tako da sam odahnula jer sam mislila s obzirom koliko su me kontrakcije morile da mi ne gine bolnica...al eto sad lakse disem,opet me 10.3.tad cu bit 36 tjedana uzet ce bris za streptokok i uputnicu za pregled u bolnici!😀
Eh zaboravna ja da pitam uzela sam doznake za ostatak mjeseca i z rodiljni dopust sto mi krece krajem mjeseca molim koja zna jel to nosim sve u firmu ili na zavod?
Hej ekipica 😊 evo da se i ja javim s pregleda - sve super, šav drži, ctg uredan, uzv uredan, uzela mi bris na streptokok...beba ima 3200 👶🏻 jako je nisko tako da iduci tjedan u bolnicu na ctg i pregled opet i onda početkom 3.mj na skidanje šava, u 38 tt💪 ako doguramo😊
Minnie bravo za dobar pregled 🥳 a doznake za porodiljni nosis jednu u firmu a drugu na hzzo
Sagi lijepo je😃
Kak si ti? Imas li kakvih tegoba? Da se malo usporedim s tobom s obzirom da smo isto trudne😊
Pa i nemam nekih posebnih. Sve mi se teže saginjat kako trbuh raste, baš sam jučer na vježbama primijetila da mi je trbuh počeo smetati 😂
I brzo i lako se umaram. Čim krenem čistit il neš leđa me počinju boljet, al malo odmorim pa je ok.
Trenutno mi je tegoba da mi se neš jede i stalno jedem, a nikako skužiti što tražim 🙊🙈
Kak si ti?
Mene isto ledja bole, probada me odozdo, mali lupa valjda po mjehuru i onda mi se pojavi neka sjevajuca bol kroz rodnicu-ne znam kako drukcije objasniti🙈 i to mi se najcesce dogadja u toku noci pa ni ne spavam dobro. A drugo sve ok. Sto se jela tice, u zadnje vrijeme mi se samo juha jede. Jedem i drugo sve, al nista u nekim vecim kolicinama nego inace. Vaga kaze +8.
.
Minnie nosis i u firmu i na hzzo.
Sagi lijepo je😃
Kak si ti? Imas li kakvih tegoba? Da se malo usporedim s tobom s obzirom da smo isto trudne😊
Pa i nemam nekih posebnih. Sve mi se teže saginjat kako trbuh raste, baš sam jučer na vježbama primijetila da mi je trbuh počeo smetati 😂
I brzo i lako se umaram. Čim krenem čistit il neš leđa me počinju boljet, al malo odmorim pa je ok.
Trenutno mi je tegoba da mi se neš jede i stalno jedem, a nikako skužiti što tražim 🙊🙈
Kak si ti?
Mene isto ledja bole, probada me odozdo, mali lupa valjda po mjehuru i onda mi se pojavi neka sjevajuca bol kroz rodnicu-ne znam kako drukcije objasniti🙈 i to mi se najcesce dogadja u toku noci pa ni ne spavam dobro. A drugo sve ok. Sto se jela tice, u zadnje vrijeme mi se samo juha jede. Jedem i drugo sve, al nista u nekim vecim kolicinama nego inace. Vaga kaze +8.
.
Minnie nosis i u firmu i na hzzo.
Nemojte i mene zaboraviti :D ja imam problema od 17.tjedna s bolovima desno dolje pa prepone, kaze da je to normalno. Jucer sam isla 25x na wc, danas je normalno... ledja me ne bole, strija jos nema :D +7 prije 8 dana.
Znaci nesmim vise u manu 🙈🙈 samo izvlace odnekud, a za deckice jos duplo vise ima.
Cure super za uredne preglede 😀
Tina ti si sad mirna, a i bebac je veliki, mogla bi nas ranije iznenaditi 😊
Malina08 nemam ni ja strija jos no malo vise kima od tebe 😂😂.i da jad se mala mice glavom na wc sam stalno i kad imam grceve.
Sortiraj odgovore
Najstariji