Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Minnie255
    18. Veljača 2020. 16:53

Pozz evo i mene s pregleda ...sve ok 33 tjedna tocno...beba ima 2100,ja i dalje uloziva...tako da sam odahnula jer sam mislila s obzirom koliko su me kontrakcije morile da mi ne gine bolnica...al eto sad lakse disem,opet me 10.3.tad cu bit 36 tjedana uzet ce bris za streptokok i uputnicu za pregled u bolnici!😀

• Minnie255
    18. Veljača 2020. 16:56

Eh zaboravna ja da pitam uzela sam doznake za ostatak mjeseca i z rodiljni dopust sto mi krece krajem mjeseca molim koja zna jel to nosim sve u firmu ili na zavod?

Tina1803
    18. Veljača 2020. 17:28

Hej ekipica 😊 evo da se i ja javim s pregleda - sve super, šav drži, ctg uredan, uzv uredan, uzela mi bris na streptokok...beba ima 3200 👶🏻 jako je nisko tako da iduci tjedan u bolnicu na ctg i pregled opet i onda početkom 3.mj na skidanje šava, u 38 tt💪 ako doguramo😊
    Minnie bravo za dobar pregled 🥳 a doznake za porodiljni nosis jednu u firmu a drugu na hzzo

Jahanara
    18. Veljača 2020. 17:30

sagi

Jahanara

Sagi lijepo je😃
    Kak si ti? Imas li kakvih tegoba? Da se malo usporedim s tobom s obzirom da smo isto trudne😊

Pa i nemam nekih posebnih. Sve mi se teže saginjat kako trbuh raste, baš sam jučer na vježbama primijetila da mi je trbuh počeo smetati 😂
    I brzo i lako se umaram. Čim krenem čistit il neš leđa me počinju boljet, al malo odmorim pa je ok.
    Trenutno mi je tegoba da mi se neš jede i stalno jedem, a nikako skužiti što tražim 🙊🙈
    Kak si ti?

Mene isto ledja bole, probada me odozdo, mali lupa valjda po mjehuru i onda mi se pojavi neka sjevajuca bol kroz rodnicu-ne znam kako drukcije objasniti🙈 i to mi se najcesce dogadja u toku noci pa ni ne spavam dobro. A drugo sve ok. Sto se jela tice, u zadnje vrijeme mi se samo juha jede. Jedem i drugo sve, al nista u nekim vecim kolicinama nego inace. Vaga kaze +8.
    .
    Minnie nosis i u firmu i na hzzo.

Jahanara
    18. Veljača 2020. 17:34

Minnie i Tina bravo za uredne preglede!👏

My baby
    18. Veljača 2020. 18:41

Jahanara mene si zaboravila i ja sam s tobommm pet dana razlike 😁.

My baby
    18. Veljača 2020. 18:42

Minnie255 imamo isti dan pregled i ja 10.03. 🤗

18. Veljača 2020. 18:43

Jahanara

sagi

Jahanara

Sagi lijepo je😃
    Kak si ti? Imas li kakvih tegoba? Da se malo usporedim s tobom s obzirom da smo isto trudne😊

Pa i nemam nekih posebnih. Sve mi se teže saginjat kako trbuh raste, baš sam jučer na vježbama primijetila da mi je trbuh počeo smetati 😂
    I brzo i lako se umaram. Čim krenem čistit il neš leđa me počinju boljet, al malo odmorim pa je ok.
    Trenutno mi je tegoba da mi se neš jede i stalno jedem, a nikako skužiti što tražim 🙊🙈
    Kak si ti?

Mene isto ledja bole, probada me odozdo, mali lupa valjda po mjehuru i onda mi se pojavi neka sjevajuca bol kroz rodnicu-ne znam kako drukcije objasniti🙈 i to mi se najcesce dogadja u toku noci pa ni ne spavam dobro. A drugo sve ok. Sto se jela tice, u zadnje vrijeme mi se samo juha jede. Jedem i drugo sve, al nista u nekim vecim kolicinama nego inace. Vaga kaze +8.
    .
    Minnie nosis i u firmu i na hzzo.

Nemojte i mene zaboraviti :D ja imam problema od 17.tjedna s bolovima desno dolje pa prepone, kaze da je to normalno. Jucer sam isla 25x na wc, danas je normalno... ledja me ne bole, strija jos nema :D +7 prije 8 dana. 

18. Veljača 2020. 19:00

Znaci nesmim vise u manu 🙈🙈 samo izvlace odnekud, a za deckice jos duplo vise ima.
    Cure super za uredne preglede 😀
    Tina ti si sad mirna, a i bebac je veliki, mogla bi nas ranije iznenaditi 😊

My baby
    18. Veljača 2020. 19:03

Malina08 nemam ni ja strija jos no malo vise kima od tebe 😂😂.i da jad se mala mice glavom na wc sam stalno i kad imam grceve.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.