Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fever
    17. Veljača 2020. 20:49

Ja sam jucer oprala i popeglala robicu, ako stignem jos cu jednom prije al mislim da nema potrebe u ladici je spremno, prala sam sa tekucim praskom za bebe nekim sensitive i umjesto omeksivaca sam ocat stavila, izaslo mekano i mirisilo je po tom prasku.
    Kad se osusilo skurila sam s parom toliko da je sve bilo vrelo i mokro😂 imam super parnu postaju.
    Jos mi ostaje moje spavacice skratit rukave i porubiti i oprati to i pripremiti kofer.
    Ovaj tj nam zavrsava trudnicki tecaj tak da smo i to rijesili.
    Jedva cekam pregled 25.2 da vidimo sto dalje gin kaze

It’s a baby boy💙

17. Veljača 2020. 21:21

MiniMa ja sam uzela hlacice broj 56 i kod kuce uspoređujem i one dugacke ko vel 68 tako da nemam pojma za kad ce mi te biti. A razmisljam da sam mogla i koju majicu uzeti njih nisam ni pogledala, vidim se sutra opet u mani 🙈
    Fever mislim da ti nece biti vise do pranja i peglanja, a i nema potrebe opet nece robici nista biti u ladici 😊 
    Ja sam skuzila da me zgaravica vata od krempita u bilo koje doba dana, ali nemogu da ih ne pojedem, jos sutra pa gotova tepsija 😂😂 

Tina1803
    17. Veljača 2020. 22:33

Minnie255

Ima u Mani suprer stvari al necu previse nakupovat jer uopce ne znam s tim brojevima…tako sam s prvom ja racunala kad ce koji broj a ako su oni sitniji ili krupniji preskoce jedan broj komotno😂😂😂tako da neke stvari ni jednom nisam uspila iskoristit jer mi je bio zimski a taj na kraju nosila po ljeti…
    Ja sam sutra na pregledu popodne…nadam se da ce sve bit ok😀gdje nam je Tina1803 ne javlja se il se meni cini

Eej, tu sam, tu sam 🥰  seka mi je bila pa smo nesto oko stana rjesavali...nikako se ukljucit u razgovore. Kod mene je sve ok, sutra idemo na zadnji pregled prije skidanja šavaaa, još ne vjerujem😳 što se tiče bolova i kontrakcija stvarno se ne mogu previše žalit...bolucka me ponekad a kontrakcije su sve rjeđe🤔 a bebica je aktivna. Leđa nula bodova sto se tice bolova-mislila sam da ce me obzirom na lezanje i sve veci trbuh boliti..međutim ništa..jedino taj pritisak na mjehur me ubi...stalno na wc. 
    Sutra mi uzimaju taj bris na streptokok, rade vaginalni pregled, uzv, ctg i dogovor ostajem li u bolnici nakon skidanja šava...

Kako si ti? Kako ste sve vi? Ne mogu vise citati o robici jer sam to sve pripremila jos davnih dana i kupovala i slagala...i sad sam pocela razmisljati sto cu ja nositi poslije poroda,koliki ce mi trbuh ostati...pa sam pocela sebi narucivati malo šire haljinice za prve nesmetane šetnje..mora se i mamica opskrbiti😊

skoljka
    17. Veljača 2020. 22:40

Hvala karla, pogledat cu ovih danaa.

Znam da je netko napisao da sutra ide na pregled, pa sretno🤞🏻

Ja sam koristila Violetin tekuci det. i omeksivas, ima malo cudan miris roba kad je mokra, ali kad je suha i popeglana, jako blago i pudrasto, a robica mekana 😚

Ja sam isto htjela pitat za Tinu? 

skoljka
    17. Veljača 2020. 22:46

Tina 🤞🏻za sutra i da jos izdrzite u komadu. Bas to stomak sve veci, ja imam osjecaj da mi se ovaj tjedan poduplao. Nema broja koliko sam danas puta isla na wc🤷🏻‍♀️. 

• Pupi30
    18. Veljača 2020. 01:23

Cure imam jedno mozda malo glupo pitanje 🙈Da li se koja od vas susrela s oteklinama tkiva s lijeve i desne strane pubne kosti pa sve do ispod trbuha(cca  7 cm.povrsine s obe strane)
    Meni je od jucer dosta nateknuto i malo me boli na dodir...Malo me zabrinulo kako se naglo napuhalo u jednom danu.
    Cula sam da svasta otice u trudnoci ali za taj dio nisam 🤷‍♀️

• Pupi30
    18. Veljača 2020. 01:27

Mislim znam da maternica raste i da se siri ali bas izgleda kao dva jastucica...pa me strah jel moze biti neka upala mozda ili je to sasvim normalno.

skoljka
    18. Veljača 2020. 07:23

Pupi30

Mislim znam da maternica raste i da se siri ali bas izgleda kao dva jastucica…pa me strah jel moze biti neka upala mozda ili je to sasvim normalno.

Moze bit da kad ti je mjehur pun da on iskoci, meni on isskoci preko noci ako duze vrijeme ne idem na wc, ali cim obavim vrati se nazad. Ipak se javi dr, da mi ne dajemo pogresne dijagnoze, mozda je nesto drugo upitanju 🤷🏻‍♀️ ipak te i boli 

Boa35
    18. Veljača 2020. 08:31

Tina1803

Minnie255

Ima u Mani suprer stvari al necu previse nakupovat jer uopce ne znam s tim brojevima…tako sam s prvom ja racunala kad ce koji broj a ako su oni sitniji ili krupniji preskoce jedan broj komotno😂😂😂tako da neke stvari ni jednom nisam uspila iskoristit jer mi je bio zimski a taj na kraju nosila po ljeti…
    Ja sam sutra na pregledu popodne…nadam se da ce sve bit ok😀gdje nam je Tina1803 ne javlja se il se meni cini

Eej, tu sam, tu sam 🥰 seka mi je bila pa smo nesto oko stana rjesavali…nikako se ukljucit u razgovore. Kod mene je sve ok, sutra idemo na zadnji pregled prije skidanja šavaaa, još ne vjerujem😳 što se tiče bolova i kontrakcija stvarno se ne mogu previše žalit…bolucka me ponekad a kontrakcije su sve rjeđe🤔 a bebica je aktivna. Leđa nula bodova sto se tice bolova-mislila sam da ce me obzirom na lezanje i sve veci trbuh boliti..međutim ništa..jedino taj pritisak na mjehur me ubi…stalno na wc.
    Sutra mi uzimaju taj bris na streptokok, rade vaginalni pregled, uzv, ctg i dogovor ostajem li u bolnici nakon skidanja šava…

Kako si ti? Kako ste sve vi? Ne mogu vise citati o robici jer sam to sve pripremila jos davnih dana i kupovala i slagala…i sad sam pocela razmisljati sto cu ja nositi poslije poroda,koliki ce mi trbuh ostati…pa sam pocela sebi narucivati malo šire haljinice za prve nesmetane šetnje..mora se i mamica opskrbiti😊

Sretno danas na pregledu i javi nam se s lijepim vijestima 🥰

Jahanara
    18. Veljača 2020. 09:03

Tina sretno na pregledu!
    .
    Majo kako si ti? Jesu prosle kozice i upala pluca?
    .
    Skoljka jesu tebi gotovi stolci? Zadnje sta pamtim da su ti obecali dovesti a nisu bili gotovi...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.