Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    18. Veljača 2020. 21:21

Evo robica napokon gotova, 
    Svaka polica je drugi broj da se lakse snalazim poslije. Pripremljena robica za izlazak, As opran i spakirana robica da se tata poslije lakse snadje 😅
    Jos su mi ostala kolica za oprat i kolijevka za dnevnu sobu i sve za krevetic, to cu ovih dana. 

18. Veljača 2020. 21:23

Skoljka, prelijepo 💕💕💕💕

sagi
    18. Veljača 2020. 21:33

Skoljka predivno 🙂

Boa35
    18. Veljača 2020. 21:56

Tina bravo za dobar pregled! Pa tvoj mališa je pravi dečko s tom kilažom! 😍
    Školjka preeedivno!! 💞 Ja danas pola sobe pofarbala, sutra nastavljam i onda završni detalji, pa ću stavit slikice kad bude gotovo. 

Jahanara
    18. Veljača 2020. 21:58

Skoljka prekrasno😀

• Pupi30
    18. Veljača 2020. 21:58

Skoljka prekrasno, bas su ti super stvari 🤗

happyivy
    18. Veljača 2020. 22:04

skoljka

Evo robica napokon gotova,
    Svaka polica je drugi broj da se lakse snalazim poslije. Pripremljena robica za izlazak, As opran i spakirana robica da se tata poslije lakse snadje 😅
    Jos su mi ostala kolica za oprat i kolijevka za dnevnu sobu i sve za krevetic, to cu ovih dana.

Predivno 👏👏👏.... Koju koljevku koristis za boravak. Ja se jos neckam izmedu par... 

https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png

skoljka
    18. Veljača 2020. 22:39

Hvala 😚
    Karla jesi uspjela naci onu nijansu boje sto si prije trazila?
    Happyivy poslikat cu kad je slozim i ocistim. Pletena je kosara, ima baldahin, bas mi se uklapa u dnevnu. Nije moderna vec malo shabby chic. 

bejb2
    18. Veljača 2020. 22:57

Jako lijepo Skoljka🥰🥰

Boa35
    18. Veljača 2020. 23:18

skoljka

Hvala 😚
    Karla jesi uspjela naci onu nijansu boje sto si prije trazila?
    Happyivy poslikat cu kad je slozim i ocistim. Pletena je kosara, ima baldahin, bas mi se uklapa u dnevnu. Nije moderna vec malo shabby chic.

Da, u bauhausu su mi smučkali 😊 
    Nadam se da će bit ok na zidu sutra.. danas ove zidove samo s bijelom osvježila, a sutra ću u tu boju samo jedan zid gdje će biti komoda i krevetić..da nebude baš sve bijelo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.