Evo robica napokon gotova,
Svaka polica je drugi broj da se lakse snalazim poslije. Pripremljena robica za izlazak, As opran i spakirana robica da se tata poslije lakse snadje 😅
Jos su mi ostala kolica za oprat i kolijevka za dnevnu sobu i sve za krevetic, to cu ovih dana.
Tina bravo za dobar pregled! Pa tvoj mališa je pravi dečko s tom kilažom! 😍
Školjka preeedivno!! 💞 Ja danas pola sobe pofarbala, sutra nastavljam i onda završni detalji, pa ću stavit slikice kad bude gotovo.
Evo robica napokon gotova,
Svaka polica je drugi broj da se lakse snalazim poslije. Pripremljena robica za izlazak, As opran i spakirana robica da se tata poslije lakse snadje 😅
Jos su mi ostala kolica za oprat i kolijevka za dnevnu sobu i sve za krevetic, to cu ovih dana.
Predivno 👏👏👏.... Koju koljevku koristis za boravak. Ja se jos neckam izmedu par...
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
Hvala 😚
Karla jesi uspjela naci onu nijansu boje sto si prije trazila?
Happyivy poslikat cu kad je slozim i ocistim. Pletena je kosara, ima baldahin, bas mi se uklapa u dnevnu. Nije moderna vec malo shabby chic.
Hvala 😚
Karla jesi uspjela naci onu nijansu boje sto si prije trazila?
Happyivy poslikat cu kad je slozim i ocistim. Pletena je kosara, ima baldahin, bas mi se uklapa u dnevnu. Nije moderna vec malo shabby chic.
Da, u bauhausu su mi smučkali 😊
Nadam se da će bit ok na zidu sutra.. danas ove zidove samo s bijelom osvježila, a sutra ću u tu boju samo jedan zid gdje će biti komoda i krevetić..da nebude baš sve bijelo.
Sortiraj odgovore
Najstariji