Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fever
    18. Veljača 2020. 23:20

Skoljka predivno! Sad vidim da nemam puno robe 🤪🤣

It’s a baby boy💙

My baby
    19. Veljača 2020. 01:29

Skoljka jako slatko 🥰

• Minnie255
    19. Veljača 2020. 07:12

Jutro curke ja danas ko zombi okd 4 sata ne mogu zaspat oci ko u sove😂danas cu nositi doznake na zavod pa me zanima jedna stvar koja je vec nosila za porodiljni dopust,na papiru mi pise da mi je to od 24.2. do 21.08.2020.a meni je termin 8..4i dr je rekla kao da pocetkom osmog predajem zahtjev za druguh 6 mj sad ne kuzim jeli ona meni krivo napisala jer ce meni beba tad imat 4 mjeseca a ne 6 mjeseci da nije ona nesto zbucala ili sta?

• MiniMa
    19. Veljača 2020. 08:15

Minnie255

Jutro curke ja danas ko zombi okd 4 sata ne mogu zaspat oci ko u sove😂danas cu nositi doznake na zavod pa me zanima jedna stvar koja je vec nosila za porodiljni dopust,na papiru mi pise da mi je to od 24.2. do 21.08.2020.a meni je termin 8..4i dr je rekla kao da pocetkom osmog predajem zahtjev za druguh 6 mj sad ne kuzim jeli ona meni krivo napisala jer ce meni beba tad imat 4 mjeseca a ne 6 mjeseci da nije ona nesto zbucala ili sta?

Hm🤔
    Necu nista garantirati, ali izgleda mi kao da ti je od porodiljnog oduzela 45dana prije termina kad si ostala doma... 
    Ja sam mislila da tih 45 dana imas svakako i omda jos 6 mjeseci porodiljnog, al po ovom tvojem ispada da u 6 mjeseci porodiljnog ulazi i mjesec i pol prije nego sto se beba rodi?? 
    Sad sam bas iznenadena 😲

Boa35
    19. Veljača 2020. 08:53

Minnie255

Meni je na doznaku napisala samo od 9.2. a do ostavila prazno.. nije ništa upisivala.. pa mi tamo teta na šalteru rekla da kad će beba bit 5mj nek dođem samo neke papire ispuniti i predati za drugi dio porodiljnog, ako ću ga koristiti. 

sirenita
    19. Veljača 2020. 08:58

Jutro..ispričavam se na obacivanju... ali nema mi to smisla da oduzmu tih 45 dana. 
    Pa svugdje i na njihovim stranicama piše da je rodiljni dopust “DO navršenih 6mj djetetova života”, a ne od kada smo otisli na rodiljni dopust 😏🤔

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

• MiniMa
    19. Veljača 2020. 09:30

sirenita

Jutro..ispričavam se na obacivanju… ali nema mi to smisla da oduzmu tih 45 dana.
    Pa svugdje i na njihovim stranicama piše da je rodiljni dopust “DO navršenih 6mj djetetova života”, a ne od kada smo otisli na rodiljni dopust 😏🤔

Bas to
    Nema ni meni smisla, ali po ovim datumima kako su napisali Minnie, izgleda kao da oduzimaju......
    Nadam se da smo u krivu 

• Minnie255
    19. Veljača 2020. 09:34

Evo ne znam ici cu ja tamo na zavod pa pitat necu nista predat dok mi ne objasne pa vam odma napisem da budemo sigurne😀

Boa35
    19. Veljača 2020. 10:09

MiniMa

sirenita

Jutro..ispričavam se na obacivanju… ali nema mi to smisla da oduzmu tih 45 dana.

Bas to
    Nema ni meni smisla, ali po ovim datumima kako su napisali Minnie, izgleda kao da oduzimaju……
    Nadam se da smo u krivu

Ne znam..možda produže kasnije.  
    Jer i meni je rekla na hzzo-u da dođem kad dijete navrši 5mj za produženje porodiljnog.. to nije 6mj, onda možda skrate mjesec dana zbog tih 45dana prije? 🤔
    Nisam uopće o tome razmišljala..al po tome nismo doma 12mj, nego 11. 

Jahanara
    19. Veljača 2020. 10:22

Ma nije cure, 6 mj od rodjenja djeteta traje porodiljni. Racuna se od dana rodjenja djeteta. Kad se beba rodi nosite na hzzo rodni list i mislim da se tamo popunjava zahtjev za onu naknadu od 2400kn- nisam sigurna, muz je to odradio.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.