Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    18. Veljača 2020. 09:22

Karla89

Aha, sve ja to natipkam i zaboravim vam sliku staviti od robice 🙈
    https://ibb.co/C8mT2xy

Ajme ne mogu vjerovati, sve za 75kn. Odlican ulov!

Maja 3
    18. Veljača 2020. 09:25

Jahanara

Tina sretno na pregledu!
    .
    Majo kako si ti? Jesu prosle kozice i upala pluca?
    .
    Skoljka jesu tebi gotovi stolci? Zadnje sta pamtim da su ti obecali dovesti a nisu bili gotovi…

Evo me. Ma nis nije proslo. Bas sam jucer bila na kontroli..kaze dr da se jos pluca cuju.
    A kozice..e to je prica za sebe..ako me prosli tj nije infarkt skefao..nikad ni nebude.
    Znaci..malom meni na izgled nista bolje..u biti jos mi gore izgledao..i otisli s njim kod pedijatra u srijedu..i naravno,mali pocne divljat..dr kaze uzrujavate se bezveze..vidite kak je ziv..ima puno kozica..pa i temp duze traje..bit ce to ok.
    U cet mali jos gore..i mi na hitnu s njim..cure moje..6 sati pedijatrije i infektologije..da bi se izmjerila temp,izvadila krv,poslikala pluca i napravio bris..ustanovljena upala pluca..i sumnjali su i na upalu mozga vec..ja sam doslovno sve suze kaj imam tamo isplakala. Ugl..upala mozga nije..ali siromak ima i gripu..ili je imao..to smo jucer tek dobili nalaz iz zg. I navodno je ta gripa bila okidac za vodene kozice..a upala pluca posljedica kozica.

Maja 3
    18. Veljača 2020. 09:30

Uglavnom...htjela sam vam rec-vjerujte svom instinktu! Ja sam vec u srijedu imala osjecaj da nes nije ok..ali su me svi drugi uvjeravali da je on u redu.
    E da..i sirupa nema..nego mu moram mrvit tablete..i podvaljivat u hranu i pice..ajd jos danas pa gotovo valjda.

skoljka
    18. Veljača 2020. 09:45

Ajme Majo sta te snaslo, 🤞🏻za brzo ozdravljene malenom, a i tebi 🤗
    Jahanara stigle su 4, cekam jos dvije kao nije moglo. Stat u kombi, pa ce ih donijeti kad i dvosjed, neda mi se sekirati, moram cekat i gotovo jer znam da mi novce nece vratiti. Muz je lud, htio im frku napraviti al sam ga nekako smirila.

Jucer sam svu robicu oprala, evo sad sjedim iapred stola za peglanje i pocinjem lagano peglat, pa koliko budem mogla.

Sretno na prwgledaima svima koje imaju

Jahanara
    18. Veljača 2020. 09:57

Ajme Majo bitno da nije upala mozga. Ne mogu si ni zamisliti kako vam je bilo cuti da na to sumnjaju. Kako ga je bas jadnicka uhvatila i gripa i kozice. 
    A sto se tice doktora, ne znam sta bi ti rekla. Vecina njih u startu se postavi da mi roditelji panicarimo bezveze i tako ofrlje zbog svog stava i obave pregled. Ma najbolje to sto kazes vjerovati svom instinktu, ipak roditelj najbolje poznaje svoje dijete. 
    Drzite se i cuvajte se!

Hany92
    18. Veljača 2020. 10:00

Drage,zelim vam svima dobre preglede !Vec imamo i bebice!!!!!Ceatitaaaaam!❤💜❤💜❤Vidim robica se kupuje i oprema ne zaostaje.Uskoro i ja moram kolica,ako neka zna koja su od 3 u 1 kvalitetna a da nisu preko 5000😁,ako postoje takva.Meni robicu vise kupuju drugi(mama prvi put baka)pa sve jasno🤗🤭
    Uglavnom drzim fige da sve kaj ste bolesne ozdravite a ostale trudnicke tegobe da izdrzimo nekako.Ja sam u fazi zgaravice.Moj djecak👶🏻 svaki dan sve jace udara.Brzo mi leti vrijeme a jos sam doma od pocetka trudnoce.Ovaj tj se nadam da ce pasti 3D pa me to bas veseliii.Drzite seee sve.
    I da zaboravih reci da sam na dijeti kao,jer sam dobila vise kila..bar tak dr kaze..znaci kruh i slatko..ne.
    Ali ja tvrdiim da je sve od neaktivnosti za razliku od prije trudnoce🤭.
    Eto..bokic

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Boa35
    18. Veljača 2020. 10:08

Aaaaaee2eeeeeew2

Drage,zelim vam svima dobre preglede !Vec imamo i bebice!!!!!Ceatitaaaaam!❤💜❤💜❤Vidim robica se kupuje i oprema ne zaostaje.Uskoro i ja moram kolica,ako neka zna koja su od 3 u 1 kvalitetna a da nisu preko 5000😁,ako postoje takva.Meni robicu vise kupuju drugi(mama prvi put baka)pa sve jasno🤗🤭
    Uglavnom drzim fige da sve kaj ste bolesne ozdravite a ostale trudnicke tegobe da izdrzimo nekako.Ja sam u fazi zgaravice.Moj djecak👶🏻 svaki dan sve jace udara.Brzo mi leti vrijeme a jos sam doma od pocetka trudnoce.Ovaj tj se nadam da ce pasti 3D pa me to bas veseliii.Drzite seee sve.
    I da zaboravih reci da sam na dijeti kao,jer sam dobila vise kila..bar tak dr kaze..znaci kruh i slatko..ne.
    Eto..bokic

Kolica smo mi uzeli peg perego futura..cijena im je super za 3u1..to su neka dva nova modela koja su izašla prošle god, pa škicni..uzeli smo ih u Mojabeba.hr
    Meni kile isto idu svaki dan gore, al dobro i beba sad pred kraj puno dobiva, pa se uopće ne brinem.. na +11 sam.. 
    Maja držim 🤞 da macki što prije ozdravi i da kozice prođu! 

Jahanara
    18. Veljača 2020. 10:08

S majstorima nikad ne znas na cemu si. Ma to sto kazes, ne vrijedi se sekirati. Bitno da dobro naprave. 
    Nas majstor se najavio da ce doci u pon ili utorak. Vidjet cemo hoce li...

Hany92
    18. Veljača 2020. 10:14

Karla89

Aaaaaee2eeeeeew2

Eto..bokic

Kolica smo mi uzeli peg perego futura..cijena im je super za 3u1..to su neka dva nova modela koja su izašla prošle god, pa škicni..uzeli smo ih u Mojabeba.hr
    Meni kile isto idu svaki dan gore, al dobro i beba sad pred kraj puno dobiva, pa se uopće ne brinem.. na +11 sam..
    Maja držim 🤞 da macki što prije ozdravi i da kozice prođu!

Ee da..njih sam i pikirala😁..
    Hehe dobra si jos,ja sam na +16 a 29.tj..ali ima i vode jer mi prsti i noge malo malo oticu.Ogt je ok pa se ne brinem previse,moram setnje pojacat.

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

• meddleO407
    18. Veljača 2020. 10:40

Cure ja došla s pregleda. Ctg su mi radili, tu je sve ok, dobro otkucaji, vrpolji se itd. A onda uzv ne znam šta bih rekla😣 bebin trbuh je čak za tri tjedna manji nego bi trebao biti, ima oko 2,5 kg. Doktor je sve detaljno pregledao, plodna voda super, protoci super, sve osim tog trbuha savršeno. Ne znam šta bih mislila. Kako može toliko zaostajati😐
    Doktor se nije uzrujavao, rekao je svaka je beba za sebe, teško je to i izmjeriti jer mjesta je malo, bit će kaže manja beba i to je to. Ali ja se svejedno brinem. Baš bezveze

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.