https://ibb.co/fMmgPP2Mladja prica sa najmladom 😂
Preslatkoo 😍😍 moja ljubi trbuh i trci cim vidi da mazem trbuh da i ona pomogne 😂 samo je pocela sad govoriti da ima i ona seku u trbuhu 🙈 ( i isto naocalice nosi 😎)
https://ibb.co/fMmgPP2Mladja prica sa najmladom 😂
Mišice ♥️💜 veseli li se maloj seki?
Školjka jesi ti krenula s čajem lista maline i datuljama?
Ja pojela danas prvi put dvije datulje..čaj još nisam kupila, nikako da odem do biobio..tog čaja nema u dmu ili ljekarnama?
Karla89 mladja je odusevljena iscekivanjem seke i kaze uciteljica da se bas na njoj vidi ta sreca kako se raduje seki dok starija je pred pubertetom ni mladja ju ne zanima😂kamoli najmlada mada se zna pomazit na trbuhu ❤️.
Mellorine nosimo naocale vec godinu dana i u minusu smo u dioptriji..no njoj to slatko stoji jer je i ovako sicusna 🤗
Joj karla svaki dan kazem trebam napraviti caj i zaboravim, evo danas si me ti podsjetila 🙉🙈. Sa datuljama nisam pocela, nisam ih jos kupila, sutra cu, netko je na zimskim komentirao da su iz Lidla bas prave, trazila ih nisam nasla.. Na Zimskim su komentirale da je taj iz biobio taj o kojem se govori, tam sam ja uzela.
.
Evo robica popeglana, sad idem razvrstat po brojevima pa lagano posloziti u ormar i komogu 😉
E da zaboravih pitat sta je to sa datuljama? U cemu one ponazu pred kraj trudnoce?
E da zaboravih pitat sta je to sa datuljama? U cemu one ponazu pred kraj trudnoce?
Datulje su kao za laksi i brzi porođaj, tj brze otvaranje. Zadnja 4 tjedna treba jesti 6 datulja dnevno. Ja cu probati pa makar bio i placebo efekt. A i zdrave su. Skuzila sam ako ih stavm u istu posudu sa suhim sljivama jos vise omeksaju tako da eto savjet ako nekome budu suhe 😊
I moja ja u minusu sa dioptrijom ali isto joj preslatko stoje pa se ne zamaramo s tim, danas stvarno puno djece nosi naocale 😊
Mellorine puno djece ima dioptriju no ako to prihvate super one koje nose naocale onda se ni mi ne trebamo zamarati 🤗.i hvala na objasnjenju za datulje to cu i ja uvesti zadnja 4 tjedna
Curke evo dase i ha javim.Sutra su me narucili endokrinologu pa cu vidjet sta kaze.Jedan preko veze mi je rekao da mj dana ne trebam nista a vidjet cemo sta kaze ovaj drugi.Noge me ubijaju,onaj sindrom nemirnih nogu me ubija.U svakoj trudnoci sam to proplakala 😭😭.a sto se tice kila s tim se uopce vise ne zamaram sad sam vec na +15 no moram priznat da mi je pocelo smetati kad me muz zeza malo 😂.
Sindrom nemirnih nogu, da!! Ja sam mislila da to samo meni 🙄 navečer jel da? Nekako mi samo desna traži moving.
Caja od lista maline nema u dmu ja gledala, tako da pravac bio&bio... ne znam jel muller mozda ima
It’s a baby boy💙
Sortiraj odgovore
Najstariji