Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    18. Veljača 2020. 19:13

My Baby i Malina nisam vas zaboravila, samo vi pisite o tegobama. Lakse mi je kad vidim da nije samo meni.😅 Sagi i ja imamo isti dan termin, zato se prvo nje sjetim😉
    .
    Mellorine koliko prekrasne robice. 🥰 Nadam se da cu u cetvrtak naci nesto u Karlovcu. 
    .
    Pojela sam sada 3 krafne🐷

Majuska
    18. Veljača 2020. 19:15

Cure jel isao itko na 5D ultrazvuk ? 

brankica09
    18. Veljača 2020. 19:17

Tina1803

Hej ekipica 😊 evo da se i ja javim s pregleda - sve super, šav drži, ctg uredan, uzv uredan, uzela mi bris na streptokok…beba ima 3200 👶🏻 jako je nisko tako da iduci tjedan u bolnicu na ctg i pregled opet i onda početkom 3.mj na skidanje šava, u 38 tt💪 ako doguramo😊
    Minnie bravo za dobar pregled 🥳 a doznake za porodiljni nosis jednu u firmu a drugu na hzzo

Bome prava buhtla 💪👼 🥰 bravo 💪

My baby
    18. Veljača 2020. 19:35

Majuska nisam znala ni da postoji 😂😂.ja sam svoje tegobe napisala a krafne ne spominji..kad se sjetim ja i slatko prije trudnoce..kocka cokolade u par mj nisam ljubitelj a sad bi ubila za slatko 😭😭.od krafni,gumenih bombona i sladoleda no suzdrzavam se.evo gumene nisam par dana uopce jela i jos uvijek sam na jednoj krafni.salatu jedem u izobilju sa acetom to mi je glavni obrok.znaci doruckujem nesto sitno nakon par sati pojedem punu zdjelu salate,i onda rucam oko pet,sest..tako da kile sigurno ne dobivam ofd tog da stalno jedem..to stvarno ne radim.voce isto jedem naravno.al i tu ima secera jbg

sagi
    18. Veljača 2020. 19:38

Jahanara ja bolje da ne brojim krafne u ned i jučer 😂
    My Baby i malina08 sve smo blizu 🤗
    Ja sam na +9 🙊

Mellorine slatka robica 😊

Cure, bravo za  dobre preglede.
    Tina bome već pravi bebač 😊

My baby
    18. Veljača 2020. 19:52

Sagi nama ce biti zanimljivo pracenje nas tri cetiri koliko nas ima ublizu za roditi.🤗🤗

18. Veljača 2020. 20:12

Ja brojim svoje zadnje radne dane do 28.2., ne da mi se vise! Ne znam s cim da pocastim ekipu s posla, kod nas se slavi sve zivo pa mi glupo otic bez pravog pozdrava.:)
    Narucila sam si dvije knjige iz DM trudnickog poklona, djeluju bas super pa jedva cekam da ih pocnem citkuckat!

Tina1803
    18. Veljača 2020. 20:26

brankica09

Tina1803

Hej ekipica 😊 evo da se i ja javim s pregleda - sve super, šav drži, ctg uredan, uzv uredan, uzela mi bris na streptokok…beba ima 3200 👶🏻 jako je nisko tako da iduci tjedan u bolnicu na ctg i pregled opet i onda početkom 3.mj na skidanje šava, u 38 tt💪 ako doguramo😊
    Minnie bravo za dobar pregled 🥳 a doznake za porodiljni nosis jednu u firmu a drugu na hzzo

Čak dr.kaže da nije debeli nego je dugačak. Bedrena kost mu je ful dugačka ali kaže da to nije čudno obzirom da smo mi oboje visoki. Ja sam 1,80 a muž 2 m tako da nece biti buhtlica nego dugonja 😁👶🏻

brankica09
    18. Veljača 2020. 20:33

Tina1803

brankica09

Tina1803

Čak dr.kaže da nije debeli nego je dugačak. Bedrena kost mu je ful dugačka ali kaže da to nije čudno obzirom da smo mi oboje visoki. Ja sam 1,80 a muž 2 m tako da nece biti buhtlica nego dugonja 😁👶🏻

🙈🥰👼

skoljka
    18. Veljača 2020. 21:16

Mybaby kako slatko ☺️

Sagi Melorine prekrasni ulovi 👍🏻
    Minnie 👍🏻 za dobar pregled
    Tina 👍🏻 za dobar pregled. Bome je tvoj bebac bas napredan, koliko si rekla da je veci za 1 ili 2 tjedna. Svejedno sto je duzi ipak ima idealnu porodjanju tezinu vec sad. Bas me zanima sta ce sutra za ovu moju mrvicu reci 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.