My Baby i Malina nisam vas zaboravila, samo vi pisite o tegobama. Lakse mi je kad vidim da nije samo meni.😅 Sagi i ja imamo isti dan termin, zato se prvo nje sjetim😉
.
Mellorine koliko prekrasne robice. 🥰 Nadam se da cu u cetvrtak naci nesto u Karlovcu.
.
Pojela sam sada 3 krafne🐷
Hej ekipica 😊 evo da se i ja javim s pregleda - sve super, šav drži, ctg uredan, uzv uredan, uzela mi bris na streptokok…beba ima 3200 👶🏻 jako je nisko tako da iduci tjedan u bolnicu na ctg i pregled opet i onda početkom 3.mj na skidanje šava, u 38 tt💪 ako doguramo😊
Minnie bravo za dobar pregled 🥳 a doznake za porodiljni nosis jednu u firmu a drugu na hzzo
Bome prava buhtla 💪👼 🥰 bravo 💪
Majuska nisam znala ni da postoji 😂😂.ja sam svoje tegobe napisala a krafne ne spominji..kad se sjetim ja i slatko prije trudnoce..kocka cokolade u par mj nisam ljubitelj a sad bi ubila za slatko 😭😭.od krafni,gumenih bombona i sladoleda no suzdrzavam se.evo gumene nisam par dana uopce jela i jos uvijek sam na jednoj krafni.salatu jedem u izobilju sa acetom to mi je glavni obrok.znaci doruckujem nesto sitno nakon par sati pojedem punu zdjelu salate,i onda rucam oko pet,sest..tako da kile sigurno ne dobivam ofd tog da stalno jedem..to stvarno ne radim.voce isto jedem naravno.al i tu ima secera jbg
Jahanara ja bolje da ne brojim krafne u ned i jučer 😂
My Baby i malina08 sve smo blizu 🤗
Ja sam na +9 🙊
Mellorine slatka robica 😊
.
Cure, bravo za dobre preglede.
Tina bome već pravi bebač 😊
Sagi nama ce biti zanimljivo pracenje nas tri cetiri koliko nas ima ublizu za roditi.🤗🤗
Ja brojim svoje zadnje radne dane do 28.2., ne da mi se vise! Ne znam s cim da pocastim ekipu s posla, kod nas se slavi sve zivo pa mi glupo otic bez pravog pozdrava.:)
Narucila sam si dvije knjige iz DM trudnickog poklona, djeluju bas super pa jedva cekam da ih pocnem citkuckat!
Hej ekipica 😊 evo da se i ja javim s pregleda - sve super, šav drži, ctg uredan, uzv uredan, uzela mi bris na streptokok…beba ima 3200 👶🏻 jako je nisko tako da iduci tjedan u bolnicu na ctg i pregled opet i onda početkom 3.mj na skidanje šava, u 38 tt💪 ako doguramo😊
Minnie bravo za dobar pregled 🥳 a doznake za porodiljni nosis jednu u firmu a drugu na hzzo
Čak dr.kaže da nije debeli nego je dugačak. Bedrena kost mu je ful dugačka ali kaže da to nije čudno obzirom da smo mi oboje visoki. Ja sam 1,80 a muž 2 m tako da nece biti buhtlica nego dugonja 😁👶🏻
Čak dr.kaže da nije debeli nego je dugačak. Bedrena kost mu je ful dugačka ali kaže da to nije čudno obzirom da smo mi oboje visoki. Ja sam 1,80 a muž 2 m tako da nece biti buhtlica nego dugonja 😁👶🏻
🙈🥰👼
Mybaby kako slatko ☺️
Sagi Melorine prekrasni ulovi 👍🏻
Minnie 👍🏻 za dobar pregled
Tina 👍🏻 za dobar pregled. Bome je tvoj bebac bas napredan, koliko si rekla da je veci za 1 ili 2 tjedna. Svejedno sto je duzi ipak ima idealnu porodjanju tezinu vec sad. Bas me zanima sta ce sutra za ovu moju mrvicu reci 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji