Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    18. Veljača 2020. 11:03

Meddle mozda je samo do mjerenja. Ako izmjere milimetar dva manje eto odmah odstupanja. Kad ides ponovno na pregled? 

Mojoj curici je u 32-33tt trbuscic zaostajao za 2 tjedna i 3 dana, rodila se sa uskim strukicem. Isto sam bila preplasena kad sam cula, isla privatniku koji me umirio rijecima da nisu sva djeca ista. 

Boa35
    18. Veljača 2020. 11:04

meddleO407

Cure ja došla s pregleda. Ctg su mi radili, tu je sve ok, dobro otkucaji, vrpolji se itd. A onda uzv ne znam šta bih rekla😣 bebin trbuh je čak za tri tjedna manji nego bi trebao biti, ima oko 2,5 kg. Doktor je sve detaljno pregledao, plodna voda super, protoci super, sve osim tog trbuha savršeno. Ne znam šta bih mislila. Kako može toliko zaostajati😐
    Doktor se nije uzrujavao, rekao je svaka je beba za sebe, teško je to i izmjeriti jer mjesta je malo, bit će kaže manja beba i to je to. Ali ja se svejedno brinem. Baš bezveze

Pa kako tak od jedanput? Do sad ti to nisu rekli? 
    Nemoj se previše nervirati, ako ni doktor nije zabrinut..a ja sam se uvjerila da oni to svaki drugačije mjere..sve ovisi kako pikne tamo na ekranu.. to si bila u bolnici na pregledu? Kad imaš opet pregled? Šaljemo vam 🤗😘
    Aaaeee2eeew2 u mojabeba.hr su ti sad na nekoj ekšn, mislim da je to 10%,500kn jeftinija. 

skoljka
    18. Veljača 2020. 11:09

meddleO407

Cure ja došla s pregleda. Ctg su mi radili, tu je sve ok, dobro otkucaji, vrpolji se itd. A onda uzv ne znam šta bih rekla😣 bebin trbuh je čak za tri tjedna manji nego bi trebao biti, ima oko 2,5 kg. Doktor je sve detaljno pregledao, plodna voda super, protoci super, sve osim tog trbuha savršeno. Ne znam šta bih mislila. Kako može toliko zaostajati😐
    Doktor se nije uzrujavao, rekao je svaka je beba za sebe, teško je to i izmjeriti jer mjesta je malo, bit će kaže manja beba i to je to. Ali ja se svejedno brinem. Baš bezveze

Ja sam bila prosli tjedan na kontroli isto je beba bila oko 2,5 kg. Nemoj se uzrujavat, vidjela si po koliko puta kliknu za mjerenje i svaki put drugacije, i mom je trbuscic manji, i rekla je da ce biti manja beba. Ma bit ce to sve uredu, vidjet ces da na kraju njihove mjere sa uzv nece biti ni slicne kad se bebaci rode 😉

Jahanara nadam se da kod tebe nece biti kao kod mene sa namjestajem 🤞🏻

My baby
    18. Veljača 2020. 12:00

meddleO407 nemoj se zamarat tim mjerama meni je privat ginekologica rekla da nisu sve bebe iste.Uostalom nemoj da ti slikam svoju knjizicu gdje mi je mladja kcer kao zaostajala dva tjedna,a oni su me ubijali s tim citavu trudnocu.na kraju je rodena s 3500 u 37 tjednu.sa starijom kceri na dan poroda su mi rekli da ima 2500 ona je imala 3700..ne mora znaciti da su u gram pogodili a da i ima 2500 kg do 40 tjedna ce nagurati jos malo.ja bi iskreno voljela manju bebu roditi do 3500 kg.

My baby
    18. Veljača 2020. 12:04

Curke evo dase i ha javim.Sutra su me narucili endokrinologu pa cu vidjet sta kaze.Jedan preko veze mi je rekao da mj dana ne trebam nista a vidjet cemo sta kaze ovaj drugi.Noge me ubijaju,onaj sindrom nemirnih nogu me ubija.U svakoj trudnoci sam to proplakala 😭😭.a sto se tice kila s tim se uopce vise ne zamaram sad sam vec na +15 no moram priznat da mi je pocelo smetati kad me muz zeza malo 😂.

18. Veljača 2020. 12:14

Majo to si definitivno dobro rekla da trebamo svom instinktu vjerovati samo te tesko nekad da nas doktori shvate ozbiljno, nadam se da ce malac sto prije sada ozdraviti, drzi te se 💪💪
    Karla eto nas u 35tt. 🎉🎉 a i pratimo se u kilama i ja sam na +11 😀
    meddleo nemoj se brinuti rekao bi ti gin da je nesto za brigu, ja sam isto prosli tjedan bila na uzv i isto mi je rekla da ce bebica biti manja, to ti je do njihovih mjerenja svaki put drugacije.
    Tina sretno na pregledu danas 😊
    MyBaby ma kile isto svatko drugacije dobiva, mozda zadnje tjedne neces nista, otici ce to sve poslije 😊

• meddleO407
    18. Veljača 2020. 12:19

Ah ne znam što bih rekla, dosad je zaostajao trbuščić za tjedan dana, ali doktorica to nikad nije komentirala. I sad eto kao za tri tjedna. Idem opet za tjedan dana, evo stvarno mi nije ništa rekao da je to neki problem, ali znate kakve smo mi trudnice. Pokušat ću više jesti i ležat na lijevom boku-to sam pročitala da eventualno pomaže, ali doktor čak ni to nije spomenuo. Ma nemam pojma. Samo nek sve bude ok 😐

My baby
    18. Veljača 2020. 12:26

MeddleO407 meni isto u ovoj trudnoci zaostaje par dana po opsegu trbuha kao i rekla mi je moja da je mrsavija a dugacka,ja iskreno se uopce ne zamaram jer ova curka i moje kumce se prate bas po svemu u mjerama i svemu a ona se rodila sa 3600 tako da se ja uopce ne brinem oko kilaze bebe.bitno je da ima sve organe zdrave 🤗,kao i tebi isto.uzivaj ove zadnje dane ne brini se oko toga.

My baby
    18. Veljača 2020. 12:27

Mellorine ne zamaram se previse nit brojim vise koliko dobivam 😂.u proslim trudnocama sam natukla 20 i nesto i vratila se na svoju kilazu nakon tri mj.Samo me noge zezaju,ledja,grcevi i tako😂

My baby
    18. Veljača 2020. 12:41

Majo tocno znam sta je instikt majke.Kad sam govorila svojoj pedijatrici da mi nesto sa kcerkom nije ok i da to nije bronhitis jer ju dojim i vidim kako se ponasa(tad je imala god dana) ona me ubjedivala da je.Na kraju smo zbog mog instikta zavrsili u bolnici sa obostranom upalom pluca i dr me gore napala sto nisam dosla prije..A lijecili smo se kod pedijatrice uredno svaki dan 😉.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.