Hehe nama svima je svaki dan nesto😂ja sam muza sad uhvatila da mi malo noge i ledja izmasira …njima je sve tesko😂al samo gornji dio ledja i vrat jer kazu da donji nije dobro masirati …trajala je masaza punih 3 minute😅😂😂
😂😂😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈🙈, a zasto nije dobro donji?
Pa ja ti nezz tocno al meni su jos u prvoh trudnoci rekla da se donji dio ledja nije dobro masirati jer moze potaknit trudove, i ja ti se nekako pridrzavam jer ionako me stalno nesto muci u ovoj trudnoci tako da pusem i na hladno...i mislim da stopala nije dobro masirati jer imaju neke tocke eto ne znam😂ako netko zna nesto vise nek podijeli s nama
I ja pijem magnezij od Twinlaba, u mom ima 420 ili 425 mg, ali kombiniram sa magnezijem direkt (ima u Lidlu i čisto je okej).
Imam tetri na pretek, najviše onih bijelih tetra pelena vulgaris, i nešto šarenih iz Lidla. Koristila sam ih svugdje i za sve, stalno jedna u torbi, pa ispod glave (na kauču npr) u kolicima, baby gym, skupljanje mlijeka iz cica 🙈
Cure sa dobrim pregledima - odlično!
Skoljka da, pupčana hernija (ja sam mislila da mi je iskočio pupak jako rano, ali mi je ginic rekao da nije to 😂). Valjda mi ostao malo razdvojen mišić pa kak mi raste trbuh tak ta šupljina isto se povecava. Mm mi je rekao da je to zato jer nisam ojačala trbušni zid poslije poroda 🤷🏼♀️
I ja sam čula da nije dobro stopala masirati, radi tih točaka. Jao sto bi dala za masažu 🙈
Mislim da onda i ja imam tu pupcanu herniju. Pupak mi je iskocio cim je trbuh poceo rasti. A ostali su mi razdvojeni misici nakon prve trudnoce.
.
Za caj i datulje sam pitala jer planiram i ja nakon 34tt odnosno 36tt caj. Bas me zanima ima li to kakvog ucinka.
.
Sagi stigao je kraj tjedna😉 jos sutra i lijepo kuci pripremati se za bebaca.
Jahanara, Uslikam ti te veike iz pepca kad dođem do njih, sve su mi u kutiji za selidbe. Ali su dosta cvrste pa ih planiram koristiti kao dekicu ili pokrivača kolica preko ljeta...
🙋♀️
Meni muž masira stopala redovno i idem na masaže zbog išijasa. Na boku mi teta masira taj bolni donji dio leđa i onda cijelo tijelo, uključujući stopala
Karla, i ja zaboravljam nenormalnooo! Al sa uspjela. Imaš vremena za to 🙂 zacrtala sam si da ću to položiti i ne bih mogla spavati da nisam probala.
I mislite li na čaj od lista maline ili na čaj od maline? Jer caj od maline pijem stalno jer mi je fin 🤷♀️
Jutro,
Da Jahanara, zadnji dan 🤗
Ja pijem Mg u obliku šumećih od NW.
A nekad zamijeni s Donat Mg, em zbog probave, em mi je ih početku smetao okus šumećih.
Bravo za dobre preglede 🙂
A datulje su mi fine pa ću ih jest 😁
Jutroo...
Jel se dobro sjecam da je Maji danas rodjendan, ako nisam fulala... SRETAN ROCKAS 🥳🥳🥳🎂🥛
Jutro ☕
Ajde reko idem i ja malo o tome caju procitati pa ispada da ni nije za mene tako da ga eto necu piti, ostajem pri datuljama 😊
Međutim, čaj od lista maline nije pogodan za sve trudnice, posebno ako:
[ul]
[li]očekujete planirani carski rez,[/li]
[li]ste u drugom tromjesečju iskusili vaginalno krvarenje,[/li]
[li]patite od visokog tlaka,[/li]
[li]očekujte blizance,[/li]
[li]ste već jednom prijevremeno rodili. [/li]
[/ul]
A datulje su dobre zbog?
Nisam ih nikad probala djeluju mi odbojno u trgovini al ak cete svi i ja cu😂😂😂
It’s a baby boy💙
Sortiraj odgovore