Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunina_mama
    06. Veljača 2020. 16:46

Tina1803

Lunina_mama

Curke..da se i ja javim..Jučer sam bila kod dr. Kaže nisam otvorena što je super 👍. Posteljica još uvijek jako rubno (2.6 mm a trebalo bi barem.3 cm biti). Ako se ne popravi stanje ići ću na carski. Malac i dalje jako nisko glavom da je to već smješno jer imam osjećaj da će ispasti ako se sagnem 😂. Za 2 tjedna novi pregled. Najbolja vijest je da ne.moram.toliko mirovati već samo da slušam tijelo i ako ne mogu da ne forsiram. 😊

Super za pregled💪🤩 mozes mi pliz pojasniti ovo za posteljicu jer nisam cula za to?

Ako nemaš s tim problema, naravno da ne trebaš znati. Dakle meni je posteljica rubno na ušću maternice (nije Placenta Previa), udaljena od ušća 2.8 cm, a trebalo bi biti barem 3 cm. Zato sam i morala mirovati..Trebala bi se (normalno) podignuti kako dijete se razvija ali meni još nije (ali ima još nade).

06. Veljača 2020. 16:48

Jahanara

Cure vi koje ste 33, 34 tt planirate li piti caj od lista maline, jesti datulje?😁

Ja od 30tt jedem datulje 1/2 ali ne svaki dan. Inace ih nevolim bas pa sam zato ranije da se malo priviknem. A kao od 34tt se jedu 4 il 5/6 dnevno. Ja eto jucer i danas po 3 pocela. Caj nemislim piti bit ce dosta i ovo ako ista pomogne 😀

Tina1803
    06. Veljača 2020. 17:36

Lunina mama tnx na objasnjenju i drzim 🤞 da sve bude oke🥰

Vaki
    06. Veljača 2020. 17:58

Meni je opet bilo koma ovih dana pa ću prokomentirati samo ono što sam zapamtila... 
    Što će vam toliko tetrica? Ja sam najviše koristila one male. Kolica su imala onu zaštitu koja se povuće pa je nisam ni tamo koristila. Ljetna navlaka je ona prozračna, a zimska je platnena s prozorčićem. Imala sam ih za široko povijanje + Švedske s vezicama... Za što ih sve vi mislite koristiti?
    Naravno, čestitke na urednim pregledima! I buše su vam super... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• meddleO407
    06. Veljača 2020. 18:24

Koji magnezij pijete? Ja sam izbacila onaj 3u1 kalcij, magnezij i d3 i sad kao da češće imam lažne kontrakcije. Preporučite mi nešto pliz!

Tina1803
    06. Veljača 2020. 18:29

Vaki

Meni je opet bilo koma ovih dana pa ću prokomentirati samo ono što sam zapamtila…
    Što će vam toliko tetrica? Ja sam najviše koristila one male. Kolica su imala onu zaštitu koja se povuće pa je nisam ni tamo koristila. Ljetna navlaka je ona prozračna, a zimska je platnena s prozorčićem. Imala sam ih za široko povijanje + Švedske s vezicama… Za što ih sve vi mislite koristiti?
    Naravno, čestitke na urednim pregledima! I buše su vam super…

Uf, opet povracanje?☹
    Ja tetre planiram koristiti u gnijezdu, u kolicima ispod glavice, za bljuckanje, za brisanje...sve skoro😁

Tina1803
    06. Veljača 2020. 18:30

meddleO407

Koji magnezij pijete? Ja sam izbacila onaj 3u1 kalcij, magnezij i d3 i sad kao da češće imam lažne kontrakcije. Preporučite mi nešto pliz!

Ja pijem od Twinlaba

Jahanara
    06. Veljača 2020. 18:40

Koristila sam tetre za svasta. Na krevetu ispod bebe, u kolicima, jedna mi je bila u torbi od kolica kad bi je negdje vani tj kod nekog presvlacila, jedna na podlozi za presvlacenje, pa za na rame kad bi je nosili... minimalno 5 dnevno sam na takve stvari koristila. Plus one male za bljuckanje. 
    .
    Magnezij pijem iz DM-a od 400mg.

brankica09
    06. Veljača 2020. 19:11

Tina1803

meddleO407

Ja pijem od Twinlaba

I ja od twinlaba 👀

Boa35
    06. Veljača 2020. 19:50

Tina1803

meddleO407

Ja pijem od Twinlaba

I ja, nekoliko doktora mi je taj preporučilo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.