Drage moje vudim da ste tu aktivne …evo ovako imala san kiretrazu i sad nakon 7 mijeseci krenila na bebu i sad menstruaciju zadnju sam imala 16og do 21og i prije 4 dana mi malo krvi bilo najprije smede pa roskasto pa mrvu krvi nijr ko menstruacija nije toliko puno … leda me ubijaju spava mi se podrignjiva,umorna ko pas … jucer mi je to krvarenje stalo i danas opet malo malo nista strasno sta bi to moglo biti …jel kojoj bilo tako inace moram dobiti menstruaciju tek 9og …znam da nije tema za ode al eto nadam se da ce mi koja pomoci ❤🙏
Fever, ja sam mislila nekakav mali ruksak posebno nositi za rodiliste s nekoliko osnovnih stvari. Dodatnim rubljem i sl.
Fever, ja sam mislila nekakav mali ruksak posebno nositi za rodiliste s nekoliko osnovnih stvari. Dodatnim rubljem i sl.
Hvala budem onda i ja tako.
Sto se tice sirokog povijanja, u Os se vise ne pise preporuka na otpusno, a nakon proucavanja domace i strane literature o tome- necu povijati siroko
It’s a baby boy💙
Drage moje vudim da ste tu aktivne …evo ovako imala san kiretrazu i sad nakon 7 mijeseci krenila na bebu i sad menstruaciju zadnju sam imala 16og do 21og i prije 4 dana mi malo krvi bilo najprije smede pa roskasto pa mrvu krvi nijr ko menstruacija nije toliko puno … leda me ubijaju spava mi se podrignjiva,umorna ko pas … jucer mi je to krvarenje stalo i danas opet malo malo nista strasno sta bi to moglo biti …jel kojoj bilo tako inace moram dobiti menstruaciju tek 9og …znam da nije tema za ode al eto nadam se da ce mi koja pomoci ❤🙏
Hej, može biti implatacijsko krvarenje a i ne mora. Ako trebas dobiti 9.2.,mozes vec napraviti test. Sretno!
A ovo bi moglo biti implatacijsko.. ali ako trebaš 9.2.dobiti možeš test bez problema napraviti sutra ujutro.. ako ništa ne pokaže pričekaj dva dana pa ponovi!
Kako god bilo, puno sreće ti želim i 🤞🤞🤞 da bude pozitivan!! 💛
Maja sretan rođendan s malim zakašnjenjem 🙂🎉
Jučer sam ostala malo duže da sve pozavršavam, tak da sam došla doma preumorna, zaspala rano.
Baš neki čudan osjećaj, ko da dajem otkaz, a ostavljam stvari i plaća ide 😂
https://ibb.co/rtmxFFB
Dobro jutro svima od nas dvije debeljuce! Evo nas na okruglih +10 🙈 al nećemo se nervirati oko kilica!
Ja imala veselu noć, išli na pizzu sinoć..pojela dam cijelu kao da mi je zadnja u životu (inače odkad sam trudna jako mi se pizza jede).. i naravno da je bilo muke cijelu noć..žgaravica, nisam uopće cijelu noć mogla na lijevom boku spavati, jer bi mi se povraćalo odmah, ukočila desni bok.. ne smijem ovo više ponoviti!
Sad uživamo u kavici, bebuška opet štuca i krevetić danas sastavljamo!
Želimo vam svima lijep vikend!! 🥰♥️
Maja sretan rođendan s malim zakašnjenjem 🙂🎉
Jučer sam ostala malo duže da sve pozavršavam, tak da sam došla doma preumorna, zaspala rano.
Baš neki čudan osjećaj, ko da dajem otkaz, a ostavljam stvari i plaća ide 😂
Sad uživanjeee doma!
Meni uopće ne fali posao 😆
Kak će bit za dva-tri tjedna ne znam, al za sad mi je super doma 🤓
Karla mislim da ni meni neće falit ni najmanje 😂
Super buša, plus 10 u tvojim tjednima je super, ja sam već sad na plus 9 🙄 i dalje tamanim sladoled 😂
Karla divna busa🥰 moja je tolika a 2mj sam manje trudna🙈
Bome sam ja na +8 a sto je najbolje ne jedem nista vise nego prije.
Sagi uzivaj sad kod kuce. Ni meni posao ne fali ni najmanje😁
Sortiraj odgovore
Najstariji