Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejb1
    06. Veljača 2020. 20:17

Ja pijem magnezij od natural wealtha :) 

Mom
    06. Veljača 2020. 20:21

Ja isto od Twinlaba magnezij svaku večer. 
    Švedske pelene ili ćiripa, gdje to kupiti, možda ste već kupovali negdje pa ste zadovoljne? Navodno u Bubamari nisu neke pa ne bi tamo... 

Fever
    06. Veljača 2020. 20:23

Ja sam pila solgarom Mg citrat (150 kn 60 kom, pila 2x dnevno)
    Sad uzela Mg 400mg iz Dma, 30 ak kn.  60 kom, pijem isto 2x dan, isti mi ko solgarov, nikakvu razliku ja nisam primjetila iskreno. 
    Ja imam 12 ak tetrica, i 6 malih gazica...ne planiram vise kupovati..
    https://ibb.co/NZHLSSY
    Fale jos slikice i dekica za komplet sliku, to cu sutra obaviti :-)

It’s a baby boy💙

• MiniMa
    06. Veljača 2020. 20:26

Ekipica moze pomoc??
    Vec dva dana mi je trbuh na periode jako napet i na dodir tvrd, neovisno o mom polozaju (hodanje, sjedenje, lezanje). Nema nikakvih bolova popratnih, ali znaci otvrdne bez da ja to osjetim, al kad stavim ruku, pod dodirom mi je jako tvrd, i opets vremenom u potpunosti omekani, opet bez da osjetim neko olaksenje...
    Bila danas na redovnom pregledu u trudnickoj, rekla doktorici, vaginalni pregled: cerviks 1 članak, uloziv za vrsak prsta, zatvoren, meksi.... Nije nesto paznje pridodala tome sto sam opisala, nego je samo rekla sve je u redu i vaginalni pregled i KČS pozitivno i kontrola ponovno za 3 tjedna.

S time me smirila, jer vjerujem kad bi nesto bilo, da bi me poslala na neku obradu, medutim kak je sad opet tvrd i nemrem si nikako naći mira, okrenula sam se dr. Google - u, i naravno procitala sve najgore 😣😣

Jel imala koja takvu situaciju?? 

Vaki ja sam isto tetre za svasta koristila, bijele uvijek na rame kad sam je stavljala da podrigne pa ako bi i bljucnula malo. Pod nju di god bi ju stavljala, na kauc, u onaj ravni babygim di ima samo one lukove iznad glave di su igracke (lakse tetru oprat kad bljucne nego to citavo), u kolica pod glavu isto radi bljuckanja. Dok sam dojila imala sam stvarno dosta mlijeka pa dok bi ona bila na jednoj iz druge bi curilo mlijeko pa lakse nju drzati jer bi onu blazinicu brzo tad natopilo. I tako ih se na dan zacas nakupi i stalno su na pranju. I krpica imam ali tetre sam nekako cesce koristila. Pa kad krenu zubi nosila je slinceke stalno ali isto tako briskaj stalno s njima, pa kad kasice krenu. Stvarno za svasta 😊

skoljka

Vecer curke.. 
    Ja pijem od Twinlaba Mg
    Stvarno ste pripremile hrpe tetri, a ja imam 9 sarenih i jos se mislim da je to previse, al dobro mama ce mi donijeti jos  bijelih. Jel se umjesto onih malih za bljucanje mogu koristiti papirnati ubrusi? Vidjela sam u Muleru na baby odjelu da imaju neke papirnate ubruse cini mi se po 100kom 9kn uplavpj i rozoj kutiji.
    LaLuna prekrasan buso, imamo isti pupak 🙈
    MickeyMouse kako mislis iskocio ti bruh na pupku? Sta i to moze?
    Lunina mama super za dobar pregled👍🏻, ko zma mozda se posteljica ipak pomjeri 🤷🏻‍♀️

Ja sam kupila nedavno caj od maline, ali sam zaboravila putat dr kad ona preporuca da pocnem, pa cu sad na iducem pregledu u srijedu pitati, ali mislila sam kad udjem u 37,neznam, valjda nije kasno, a datulje volim, mislim da cu ih tamanit. 

skoljka
    06. Veljača 2020. 20:35

MiniMa

Ekipica moze pomoc??
    Vec dva dana mi je trbuh na periode jako napet i na dodir tvrd, neovisno o mom polozaju (hodanje, sjedenje, lezanje). Nema nikakvih bolova popratnih, ali znaci otvrdne bez da ja to osjetim, al kad stavim ruku, pod dodirom mi je jako tvrd, i opets vremenom u potpunosti omekani, opet bez da osjetim neko olaksenje…
    Bila danas na redovnom pregledu u trudnickoj, rekla doktorici, vaginalni pregled: cerviks 1 članak, uloziv za vrsak prsta, zatvoren, meksi…. Nije nesto paznje pridodala tome sto sam opisala, nego je samo rekla sve je u redu i vaginalni pregled i KČS pozitivno i kontrola ponovno za 3 tjedna.
    .
    S time me smirila, jer vjerujem kad bi nesto bilo, da bi me poslala na neku obradu, medutim kak je sad opet tvrd i nemrem si nikako naći mira, okrenula sam se dr. Google - u, i naravno procitala sve najgore 😣😣
    .

Ma to ti moze biti i da bebica upre gozom ili ledjima pa se stvrdne pa ne osjetis kad se okrene a buso se vec omekani. Ovaj moj kad nabije guzu sam da vidis, veli mi svekrva maloprije vec ti je stomak otisao na stranu, ja gledam, pa reko naravno kad je frajer upro nogama u na jednu stranu a guza izletila na drugu 😂 i bas bude tvrd dok se ne pomjeri. Nadam se da je i kod tebe to, a mozda su i kontrakcije lagane pa ih ne oajetis. Ako je dr rekla da je normalno, onda se ne zamaraj, vidis da je i pregled uredan 👍🏻

Tina1803
    06. Veljača 2020. 20:38

Fever krevetiiić🥰🥰 divan je, super mi je u svim bojama
    MiniMe sve je ok, nalaz ti je uredan, bez straha 😊 to sto osjetis su mozda manje kontrakcije koje su skroz normalne, pojacaj malo magnezij mozda?

• MiniMa
    06. Veljača 2020. 20:41

skoljka

MiniMa

Ekipica moze pomoc??
    Vec dva dana mi je trbuh na periode jako napet i na dodir tvrd, neovisno o mom polozaju (hodanje, sjedenje, lezanje). Nema nikakvih bolova popratnih, ali znaci otvrdne bez da ja to osjetim, al kad stavim ruku, pod dodirom mi je jako tvrd, i opets vremenom u potpunosti omekani, opet bez da osjetim neko olaksenje…
    Bila danas na redovnom pregledu u trudnickoj, rekla doktorici, vaginalni pregled: cerviks 1 članak, uloziv za vrsak prsta, zatvoren, meksi…. Nije nesto paznje pridodala tome sto sam opisala, nego je samo rekla sve je u redu i vaginalni pregled i KČS pozitivno i kontrola ponovno za 3 tjedna.
    .
    .

Ma to ti moze biti i da bebica upre gozom ili ledjima pa se stvrdne pa ne osjetis kad se okrene a buso se vec omekani. Ovaj moj kad nabije guzu sam da vidis, veli mi svekrva maloprije vec ti je stomak otisao na stranu, ja gledam, pa reko naravno kad je frajer upro nogama u na jednu stranu a guza izletila na drugu 😂 i bas bude tvrd dok se ne pomjeri. Nadam se da je i kod tebe to, a mozda su i kontrakcije lagane pa ih ne oajetis. Ako je dr rekla da je normalno, onda se ne zamaraj, vidis da je i pregled uredan 👍🏻

Hehe
    Nekad i meni upre da imam ko kvrgu na trbuhu 😬🙈
    Naravno da vjerujem dr, al ono, fascinira me da mi je trbuh toliko "tup" da ne osjetim ništa, bile to lagane kontrakcije ili okreti, pogotovo npr kad lezim mirno

skoljka
    06. Veljača 2020. 20:43

Ja imam neki cudan osip izmedju grudi. Okom nije vidljivo dok me ne pocne svrbiti pa ja pocesem i onda izgleda kao da sam se koprivom, uzas svrbi. Neznam od cega bi moglo biti,traje vec 4 ili 5 dana, nista nisam mjenjala od deterdjenta omeksivaca, tusiralice, ishrane. Sveki je komentirala da moze biti da mi je od stresa moglo to izbaciti 🤷🏻‍♀️. Primjetila sam da su mi se ovi moji silikoni malo napuhali 🙈, neznam jel moze biti do hormona 🤷🏻‍♀️. Ima li jos neka to? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.