Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    06. Veljača 2020. 14:04

Mellorine prekrasne su tetre🥰  

• meddleO407
    06. Veljača 2020. 14:11

Koliko tetri, meni se sve sviđaju 
    Ja imam 30 bijelih, 6 sivo bijelih, 4 šarene roze i hrpetinu onih krpica malih. Nadam se da je to dosta 🤔 

bejb1
    06. Veljača 2020. 14:25

Pa curke moje, ljubim vas :) na poslu sam pa nisam ni stigla do sad pogledati odgovore, ali stvarno hvala svima.
    Mislim da ću i ja uzeti iz različitih ducana po par komada pa odmah vidjeti koje su nam najbolje. 

Boa35
    06. Veljača 2020. 14:25

https://ibb.co/njQv5yc
    Evo i mojuh..11kom velikih, oko 15 manjih (30x30) i 3 deblje neke iz pepca to namjeravam u kolica stavljat il na kauč ispod bebe..
    Netko je pitao za sušilicu..ja sam robicu svu prala na nekom programu baby care (pretdranje, pranje, 3 ispiranja i sušilica).. ne čini mi se da se nešto stisnulo..jedino dekice i jastuke nisam u sušilicu. 
    Još sam nešto htjela komentirati, ali naravno da sam zaboravila 🙈🤦

• meddleO407
    06. Veljača 2020. 14:42

Karla jesi i kape i čarape sušila? Ma stavit ću na nisku temperaturu i dobro

Jahanara
    06. Veljača 2020. 14:49

Cure vi koje ste 33, 34 tt planirate li piti caj od lista maline, jesti datulje?😁

• Minnie255
    06. Veljača 2020. 15:01

Pozz curke vidim da je danas kod svih super stanje...drago mi je to😍i ja sam ok danas...robica se neka susi ja odmaram...sljedecemi tjedan planiram pramenove izvuc i malo se poredit😂slj srijedu nam dolazi jedna fotografkinja pa cemo se malo poslikati za uspomenu😍😍🤩🤩ja imam tih tetri boze sacuvaj koliko tek sam skuzila kad sam ih izvadila za pranje😂😂😂😂

Boa35
    06. Veljača 2020. 15:25

meddleO407

Karlajesi i kape i čarape sušila? Ma stavit ću na nisku temperaturu i dobro

Ma sve sam sušila da. 
    Jedino se tetre smežurale..al prošla sam ih peglom i ok su 🤪 
    Jahanara da, ja sam mislila al tamo iza 35tjedna..ne ranije. 
    Nisam sigurna od kojeg tjedna se može piti čaj i jest datulje. Moram to proguglat. 

Lunina_mama
    06. Veljača 2020. 15:36

Curke..da se i ja javim..Jučer sam bila kod dr. Kaže nisam otvorena što je super 👍. Posteljica još uvijek jako rubno (2.6 mm a trebalo bi barem.3 cm biti). Ako se ne popravi stanje ići ću na carski. Malac i dalje jako nisko glavom da je to već smješno jer imam osjećaj da će ispasti ako se sagnem 😂.  Za 2 tjedna novi pregled. Najbolja vijest je da ne.moram.toliko mirovati već samo da slušam tijelo i ako ne mogu da ne forsiram. 😊

Tina1803
    06. Veljača 2020. 16:26

Lunina_mama

Curke..da se i ja javim..Jučer sam bila kod dr. Kaže nisam otvorena što je super 👍. Posteljica još uvijek jako rubno (2.6 mm a trebalo bi barem.3 cm biti). Ako se ne popravi stanje ići ću na carski. Malac i dalje jako nisko glavom da je to već smješno jer imam osjećaj da će ispasti ako se sagnem 😂. Za 2 tjedna novi pregled. Najbolja vijest je da ne.moram.toliko mirovati već samo da slušam tijelo i ako ne mogu da ne forsiram. 😊

Super za pregled💪🤩 mozes mi pliz pojasniti ovo za posteljicu jer nisam cula za to?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.