Koliko tetri, meni se sve sviđaju
Ja imam 30 bijelih, 6 sivo bijelih, 4 šarene roze i hrpetinu onih krpica malih. Nadam se da je to dosta 🤔
Pa curke moje, ljubim vas :) na poslu sam pa nisam ni stigla do sad pogledati odgovore, ali stvarno hvala svima.
Mislim da ću i ja uzeti iz različitih ducana po par komada pa odmah vidjeti koje su nam najbolje.
https://ibb.co/njQv5yc
Evo i mojuh..11kom velikih, oko 15 manjih (30x30) i 3 deblje neke iz pepca to namjeravam u kolica stavljat il na kauč ispod bebe..
Netko je pitao za sušilicu..ja sam robicu svu prala na nekom programu baby care (pretdranje, pranje, 3 ispiranja i sušilica).. ne čini mi se da se nešto stisnulo..jedino dekice i jastuke nisam u sušilicu.
Još sam nešto htjela komentirati, ali naravno da sam zaboravila 🙈🤦
Karla jesi i kape i čarape sušila? Ma stavit ću na nisku temperaturu i dobro
Cure vi koje ste 33, 34 tt planirate li piti caj od lista maline, jesti datulje?😁
Pozz curke vidim da je danas kod svih super stanje...drago mi je to😍i ja sam ok danas...robica se neka susi ja odmaram...sljedecemi tjedan planiram pramenove izvuc i malo se poredit😂slj srijedu nam dolazi jedna fotografkinja pa cemo se malo poslikati za uspomenu😍😍🤩🤩ja imam tih tetri boze sacuvaj koliko tek sam skuzila kad sam ih izvadila za pranje😂😂😂😂
Karlajesi i kape i čarape sušila? Ma stavit ću na nisku temperaturu i dobro
Ma sve sam sušila da.
Jedino se tetre smežurale..al prošla sam ih peglom i ok su 🤪
Jahanara da, ja sam mislila al tamo iza 35tjedna..ne ranije.
Nisam sigurna od kojeg tjedna se može piti čaj i jest datulje. Moram to proguglat.
Curke..da se i ja javim..Jučer sam bila kod dr. Kaže nisam otvorena što je super 👍. Posteljica još uvijek jako rubno (2.6 mm a trebalo bi barem.3 cm biti). Ako se ne popravi stanje ići ću na carski. Malac i dalje jako nisko glavom da je to već smješno jer imam osjećaj da će ispasti ako se sagnem 😂. Za 2 tjedna novi pregled. Najbolja vijest je da ne.moram.toliko mirovati već samo da slušam tijelo i ako ne mogu da ne forsiram. 😊
Curke..da se i ja javim..Jučer sam bila kod dr. Kaže nisam otvorena što je super 👍. Posteljica još uvijek jako rubno (2.6 mm a trebalo bi barem.3 cm biti). Ako se ne popravi stanje ići ću na carski. Malac i dalje jako nisko glavom da je to već smješno jer imam osjećaj da će ispasti ako se sagnem 😂. Za 2 tjedna novi pregled. Najbolja vijest je da ne.moram.toliko mirovati već samo da slušam tijelo i ako ne mogu da ne forsiram. 😊
Super za pregled💪🤩 mozes mi pliz pojasniti ovo za posteljicu jer nisam cula za to?
Sortiraj odgovore
Najstariji