Fever evo ukratko, a i imaju inace svakakvih dobrih nutrijenata.
Istraživanje provedeno u Jordanu dokazalo je da žene koje jedu po šest datulja dnevno u zadnja četiri tjedna prije termina češće rađaju prirodno, bez dripa i da im porođaj kraće traje.
Samo sam juce valjda krivo napisala, znaci od 36tt, a ja eto pomalo vec pocela.
Majo sretan rodjendan!🎉🎊
.
Opet sam bila budna od 3-5🙄 katastrofa...
.
Ja sam si zabrijala da ce mi datulje i caj od lista maline olaksati porod i da cu se ekspresno otvoriti. Al me brine sto do rodilista imam 50min😂
Jutro!
Sagi bas mi je drago radi tebe sto ti je zadnji dan na poslu prije uživanja 😍 ja brojim još tri tjedna 💪🏼
Neverland bas je čaj od lista maline.
Mala dobila dvije točkice na trbuhu, mislim da kozice počinju! Nadam se da će to dobro proći.
Jedva čekam pregled, beba se jako rasteže, sve me stišće, a čini mi se da se i iscjedak promijenio. Bas me zanima kakva je situacija “iznutra”.
I ja ću krenuti s čajem i sa datuljama za koji tjedan. E i cure na zimskima su spominjale probiotike u zadnjim tjednima trudnoće, navodno da pomažu sa grčevima 🤔
Skoljka punih 35tt🎉
.
Dobila sam od JGLa malu bocicu fizioloske za bebe.
Maja sretan ti rođendaaan🥳🥳
Školjka 35 tt 💪💪🥳
Moram priznati da nikad nisam probala datulje...🤔
Uglavnom,evo mene iz bolnice, primila injekciju, ctg uredan, šav drži i jos samo dvaput idem na pregled i onda skidanje šavaaa🥳🥳 jedva čekam! I onda porod može biti isti dan a mogu biti i poslana kuci...vidit cemo🤞
Skoljka,odakle ti tolko mozga da sve pamtis? Da. Rodjendan mi je. Sretnih 35 tjedana!
Cure hvala na cestitkama!
Tina,odlicno za pregled-jos malo i stize bebac!
Ja nisam koristila ni datulje ni pila caj do sad..pa me sve strah da se ne ureknem ako pocnem to konzumirat..jer su mi porodi bili za pozeljet.
Mickey- moj mali sinoc poceo s osipom..evo danas su vec prave koze! Mami za rodjendan😂
Dvoje bolesnika doma..jedva cekam da se muz s posla vrati. Al mama me malo oraspolozila sa tortom..pa lakse duram😁
Tko ima rođendan? Sretan rođendan! 🎂🥂
Ja evo počela pit probiotike, sad ćemo vidjet ima li koristi od toga 🙄
Cure drage, mene je jučer par sati toliko stezalo, ja sam mislila da ću se porodit. Nisam znala jel da idem na bolnicu ili šta, nije to bilo jako bolno, ali neugodno i nikako da prestane, u pravilnim razmacima. Uf sva sam se preznojila. Ali kad sam otišla spavati prestalo je i danas evo ništa.
Na svu sreću jer nemam ništa spremno. To me natjeralo da se pokrenem i za nedajbože spremim torbu za rodilište😁
U ponedjeljak perem spavaćice, ručnike, idem u dm po ono šta fali i nek ona stoji i čeka😁
Skoljka 35🎉🎉
Jahanara evo i meni danas stigle kapljice za nos od jgl
Tina super za dobar pregled, ja sam datulje samo jednom prije probala i nisam bas bila odusevljena, ali aj pojedu se 😂
Maja sretan rođendan 🎂🎉 pa ti se nemoj ni zamarati s ovim ko mi kad si imala super porode, ja sam prvi imala hitan carski pa ni neznam ni sto su trudovi ni pojma o prirodnom porodu pa bar nek i bude placebo efekt od datulja da ce mi biti lakse😂
MeddleO uf mogu misliti i ja bih se prepala, jer dosad nikakvih bh kontrakcija nisam imala pa jos ni neznam kako to izgleda. Neka torbe spremne, ja cu svoju danas posloziti, koliko sam frendice ispitala netreba mi pola stvari sa vecine popisa koje imate.
Sortiraj odgovore
Najstariji