Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Minnie255
    07. Veljača 2020. 15:03

Da ja sam isto nosila te mrezaste gacice samo jedan dan i otada obicne i obicne uloske😃najbitnija je higijena iako svakakvih ljudi ima ja sam se jedva cekala okupat u bolnici i kupala se svaki dan,a moja tadasnja cimerica se nije tri dana okupala iako nije imala nij jedan sav ni nista i bila he super!a prvi put sam kosu doma oprala jer mi se stvarno nije dalo po bolnici,al cim sam dosla doma to je bilo prvo😂😂😂😂

07. Veljača 2020. 17:06

Karla nije zg, ih manjeg sam mjesta i idem u gs roditi. Ali to sto velis bolje i ponesti ako ne zauzima puno mjesta pa nek se nađe ako zafali, a ostalo lako muz donese.
    Minnie joj stvarno ima svakakvih zena, kako sam prvi put bila dugo u bolnici svega se nagledas tamo. Najbolje su mi one sto uzimaju tvoj wc papir i uloske bez pitanja. A hrkanje i ostalo nemoram ni spominjati. Zato ovaj put zelim sto krace biti 😂

Fever
    07. Veljača 2020. 18:34

Ja nosim mali kofer al bas mali, zanima me kak da odvojim za radaonu stvari, da nosim u posebnoj vrecici pa da suprug ode u auto samo po kofer kad budem isla na odjel ili da tu vrecicu stavim u kofer pa rastvaram tamo u radaoni, nemam pojma

It’s a baby boy💙

Vaki
    07. Veljača 2020. 18:54

Vidite, a ja sam jako krvarila pa sam čitavo vrijeme u rodilištu nosila mrežaste bokserice i te vataste uloške, a nastavila sam i kod kuće. Kod nas morate dofurati svoje spavaćice, paket pelena za bebu, vl. maramice i wc papir... A, meni je suprug donio još uložaka, a imala sam 2 velika paketa... U box nisam smjela nositi ama baš ništa osim labela. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    07. Veljača 2020. 18:58

Tko je ono pitao za Švedske pelene, hm? Kod nas su užasno skupe. Baš sam ih danas kupila još nekoliko jer nigdje ne mogu pronaći stare... Znači jedna pelena je 35 kn u KTC-u! I to ne ona pufasta za široko povijanje, nego ona obična koja ide preko 2 tetre koje se slažu kao trokut i uložak... 

🤞❤️🙏

07. Veljača 2020. 19:39

Vaki a mislis siroko povijati bebu? Nama je fizijatrica u petrovoj rekla da se to vise ne radi jer nije dokazano da ista pomaze. Nego one vjezbe na pocetku raditi dok se beba presvlaci nekoliko puta.

Vaki
    07. Veljača 2020. 19:54

Kod nas još uvijek predlažu široko povijanje. Kolegica ima malu bebicu i treba ju tako oblačiti. Ona to radi  preko bodija, veli da joj je tako lakše. 

🤞❤️🙏

Boa35
    07. Veljača 2020. 20:13

Da u vinogradskoj forsiraju to široko povijanje, a tipa sv.duh uopće ne..to nam rekli na tečaju.. 
    Ja sam dobila 15kom od frendice i već su mi se zamjerile.. uglavnom stavila ih prati i sušiti..sve te špagice od pelena mi se u jedno klupko zaplele..dobila sam blagi slom živaca kad sam izvadila iz mašine.. zajedno s mužem sam to pola sata otpetljavala 🙉🙈 na zapadu se zgrožavaju što se kod nas to još uvijek forsira, smatraju da nije nikako potrebno. 

• Lady33
    07. Veljača 2020. 20:26

Eeeeh huh da se i ja javim cure danas lud dan bio za mene i tezak.
    Otisla na kontrolu u 10:30 bila narucena . 
    Beba napredovala 29+1dan danas beba teska 1276 grama kolko su vase imale tada?
    Ali posto je idalje grlic omeksan skracen dadne mi da primim dexametazon 12 mg  to jest 3 ampule one  ,3 dana za redom.
    I uz to d dimer zbog trombofilije koji radim katastrofa skocio.
    Odem primim inekciju u ambulanti  dexametazona i hitno raditi novi d dimer da vidim kakav je on od prosla 3 dana skocio jos.
    Odem sad zamjene mi dozu umjesto 0.4 koji sam primala jednom na dan dala mi  sada 0.6 po jednu kontrola za 20 dana da vidimo hocel ae sta mjennati doza ili cu ostati na 0.6
    Ona se nada da ce 0.6 biti dovoljno tako da sam kuci stigla u 6 sati.
    Sutra opet inekcija dexametazona ali danas sam je primila u 13 sati.
    Sutra moram u 9 nase ambulante samo rade do 9:30 vikendom.ali kazu u ambulanti ne igra ulogu vrijeme kada cu doci na sljedecu inekciju tako da je danas ludnica bila.

Boa35
    07. Veljača 2020. 20:58

Lady33

Eeeeh huh da se i ja javim cure danas lud dan bio za mene i tezak.
    Otisla na kontrolu u 10:30 bila narucena .
    Beba napredovala 29+1dan danas beba teska 1276 grama kolko su vase imale tada?
    Ali posto je idalje grlic omeksan skracen dadne mi da primim dexametazon 12 mg to jest 3 ampule one ,3 dana za redom.
    I uz to d dimer zbog trombofilije koji radim katastrofa skocio.
    Odem primim inekciju u ambulanti dexametazona i hitno raditi novi d dimer da vidim kakav je on od prosla 3 dana skocio jos.
    Odem sad zamjene mi dozu umjesto 0.4 koji sam primala jednom na dan dala mi sada 0.6 po jednu kontrola za 20 dana da vidimo hocel ae sta mjennati doza ili cu ostati na 0.6
    Ona se nada da ce 0.6 biti dovoljno tako da sam kuci stigla u 6 sati.
    Sutra opet inekcija dexametazona ali danas sam je primila u 13 sati.
    Sutra moram u 9 nase ambulante samo rade do 9:30 vikendom.ali kazu u ambulanti ne igra ulogu vrijeme kada cu doci na sljedecu inekciju tako da je danas ludnica bila.

Draga, stvarno ludnica! Ali bitno da ste riješili sve i samo da bude sve ok 🥰
    Moja s 30tj imala 1.6kg, ali od početka je veća beba za tjedan dana.. nisu sve bebe iste veličine i kilaže.. još stigne nadoknaditi 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.