Ja imam neki cudan osip izmedju grudi. Okom nije vidljivo dok me ne pocne svrbiti pa ja pocesem i onda izgleda kao da sam se koprivom, uzas svrbi. Neznam od cega bi moglo biti,traje vec 4 ili 5 dana, nista nisam mjenjala od deterdjenta omeksivaca, tusiralice, ishrane. Sveki je komentirala da moze biti da mi je od stresa moglo to izbaciti 🤷🏻♀️. Primjetila sam da su mi se ovi moji silikoni malo napuhali 🙈, neznam jel moze biti do hormona 🤷🏻♀️. Ima li jos neka to?
Hmm,ja nemam to ali znam da moze biti i od stresa i od hormona i mozda alergija? Jesi danas pojela nesto drukcije? Stvarno ne znam🤷♀️
Ja imam neki cudan osip izmedju grudi. Okom nije vidljivo dok me ne pocne svrbiti pa ja pocesem i onda izgleda kao da sam se koprivom, uzas svrbi. Neznam od cega bi moglo biti,traje vec 4 ili 5 dana, nista nisam mjenjala od deterdjenta omeksivaca, tusiralice, ishrane. Sveki je komentirala da moze biti da mi je od stresa moglo to izbaciti 🤷🏻♀️. Primjetila sam da su mi se ovi moji silikoni malo napuhali 🙈, neznam jel moze biti do hormona 🤷🏻♀️. Ima li jos neka to?
Hmm,ja nemam to ali znam da moze biti i od stresa i od hormona i mozda alergija? Jesi danas pojela nesto drukcije? Stvarno ne znam🤷♀️
Tj.jedes li/pijes li zadnjih 4-5 dana nesto drukcije?
Ma traje mi to vec par dana, nekako sam alergiju iskljucila bas zato sto nista nisam mjenjala. Jedino sto u zadnje vrijeme tamanim cokolade, al da mi bas tu izbaci od njih ne bi rekla. Pod stresom jesam bila. I to na hormone sam pomislila jer su mi i grudi malo narasle 😎
U trudnoci ti moze smetat sto ti prije t nije smetalo tako da nema pravila..ali ocito su u pitanju hormoni i cicke rastu pa koza tako reagira od šoka😁 bome su i meni narasle
Meni se cesto znali osipat vrat i prsa od stresa i mimo trudnoce....
Mozda je malo blesavo jer nije vruce, al da nije od znoja posto kazes da je bas izmedu grudi? 🤔
Meni se cesto znali osipat vrat i prsa od stresa i mimo trudnoce….
Mozda je malo blesavo jer nije vruce, al da nije od znoja posto kazes da je bas izmedu grudi? 🤔
Ee moguce i to, meni cesto znaju biti valovi vrucine u trudnoci i kao da se preznojim u sekundi i onda prodje..grozan osjecaj. Sad vidim sto me ceka u menopauzi🤦♀️
Lunina mama čestitam na dobrom pregledu!
MiniMa meni bude slično kad se beba digne guzom i leđima gore..samo je meni uz to baš zadnjih dana i pritisak na mjehur, kao da ću se popiškiti.. al nakon što je malo pomazim ode.. 🤗😊
Meni se cesto znali osipat vrat i prsa od stresa i mimo trudnoce….
I tu sam opciju razmatrala🤷🏻♀️, ali nije ni to sigurna sam. Prva mi je pomisao bila na to, al ovo je drugacije od onog osipa od znoja sto ljeti zna biti.
Hehe nama svima je svaki dan nesto😂ja sam muza sad uhvatila da mi malo noge i ledja izmasira ...njima je sve tesko😂al samo gornji dio ledja i vrat jer kazu da donji nije dobro masirati ...trajala je masaza punih 3 minute😅😂😂
Hehe nama svima je svaki dan nesto😂ja sam muza sad uhvatila da mi malo noge i ledja izmasira …njima je sve tesko😂al samo gornji dio ledja i vrat jer kazu da donji nije dobro masirati …trajala je masaza punih 3 minute😅😂😂
😂😂😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈🙈, a zasto nije dobro donji?
Sortiraj odgovore
Najstariji