Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina1803
    06. Veljača 2020. 20:45

skoljka

Ja imam neki cudan osip izmedju grudi. Okom nije vidljivo dok me ne pocne svrbiti pa ja pocesem i onda izgleda kao da sam se koprivom, uzas svrbi. Neznam od cega bi moglo biti,traje vec 4 ili 5 dana, nista nisam mjenjala od deterdjenta omeksivaca, tusiralice, ishrane. Sveki je komentirala da moze biti da mi je od stresa moglo to izbaciti 🤷🏻‍♀️. Primjetila sam da su mi se ovi moji silikoni malo napuhali 🙈, neznam jel moze biti do hormona 🤷🏻‍♀️. Ima li jos neka to?

Hmm,ja nemam to ali znam da moze biti i od stresa i od hormona i mozda alergija? Jesi danas pojela nesto drukcije? Stvarno ne znam🤷‍♀️

Tina1803
    06. Veljača 2020. 20:47

Tina1803

skoljka

Ja imam neki cudan osip izmedju grudi. Okom nije vidljivo dok me ne pocne svrbiti pa ja pocesem i onda izgleda kao da sam se koprivom, uzas svrbi. Neznam od cega bi moglo biti,traje vec 4 ili 5 dana, nista nisam mjenjala od deterdjenta omeksivaca, tusiralice, ishrane. Sveki je komentirala da moze biti da mi je od stresa moglo to izbaciti 🤷🏻‍♀️. Primjetila sam da su mi se ovi moji silikoni malo napuhali 🙈, neznam jel moze biti do hormona 🤷🏻‍♀️. Ima li jos neka to?

Hmm,ja nemam to ali znam da moze biti i od stresa i od hormona i mozda alergija? Jesi danas pojela nesto drukcije? Stvarno ne znam🤷‍♀️

Tj.jedes li/pijes li zadnjih 4-5 dana nesto drukcije?

skoljka
    06. Veljača 2020. 20:50

Tina1803

skoljka

Ma traje mi to vec par dana, nekako sam alergiju iskljucila bas zato sto nista nisam mjenjala. Jedino sto u zadnje vrijeme tamanim cokolade, al da mi bas tu izbaci od njih ne bi rekla. Pod stresom jesam bila. I to na hormone sam pomislila jer su mi i grudi  malo narasle 😎

Tina1803
    06. Veljača 2020. 20:54

U trudnoci ti moze smetat sto ti prije t nije smetalo tako da nema pravila..ali ocito su u pitanju hormoni i cicke rastu pa koza tako reagira od šoka😁 bome su i meni narasle

• MiniMa
    06. Veljača 2020. 20:57

Meni se cesto znali osipat vrat i prsa od stresa i mimo trudnoce.... 
    Mozda je malo blesavo jer nije vruce, al da nije od znoja posto kazes da je bas izmedu grudi? 🤔

Tina1803
    06. Veljača 2020. 21:00

MiniMa

Meni se cesto znali osipat vrat i prsa od stresa i mimo trudnoce….
    Mozda je malo blesavo jer nije vruce, al da nije od znoja posto kazes da je bas izmedu grudi? 🤔

Ee moguce i to, meni cesto znaju biti valovi vrucine u trudnoci i kao da se preznojim u sekundi i onda prodje..grozan osjecaj. Sad vidim sto me ceka u menopauzi🤦‍♀️

Boa35
    06. Veljača 2020. 21:06

Lunina mama čestitam na dobrom pregledu! 
    MiniMa meni bude slično kad se beba digne guzom i leđima gore..samo je meni uz to baš zadnjih dana i pritisak na mjehur, kao da ću se popiškiti.. al nakon što je malo pomazim ode.. 🤗😊

skoljka
    06. Veljača 2020. 21:29

MiniMa

Meni se cesto znali osipat vrat i prsa od stresa i mimo trudnoce….

I tu sam opciju razmatrala🤷🏻‍♀️, ali nije ni to sigurna sam. Prva mi je pomisao bila na to, al ovo je drugacije od onog osipa od znoja sto ljeti zna biti. 

• Minnie255
    06. Veljača 2020. 21:40

Hehe nama svima je svaki dan nesto😂ja sam muza sad uhvatila da mi malo noge i ledja izmasira ...njima je sve tesko😂al samo gornji dio ledja i vrat jer kazu da donji nije dobro masirati ...trajala je masaza punih 3 minute😅😂😂

skoljka
    06. Veljača 2020. 21:52

Minnie255

Hehe nama svima je svaki dan nesto😂ja sam muza sad uhvatila da mi malo noge i ledja izmasira …njima je sve tesko😂al samo gornji dio ledja i vrat jer kazu da donji nije dobro masirati …trajala je masaza punih 3 minute😅😂😂

😂😂😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈🙈, a zasto nije dobro donji? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.