Jutros bila na pregledu, sve super
Beba je 1261g. Izgleda da će biti 3,5kg ko i seka.
Majo sretan ti rođendaan!! 🥳🎂
Tina i mmamma čestitke na urednim pregledima! 🤗🥰
Ajmeee školjka pa ti danas okruglih 35 🤗 joooš malooo 🙈🤪
Mellorine pa podijeli s nama što nam je viška..da ne nosimo bezveze nepotrebne stvari..nama kojima je prvi put pojma nemamo 🤷 ja sam skupljala popise sa zimskih i prema tome napravila svoj..
Da 35tt ☺️
Tina super za dobar pregled 👍🏻, lete ovi dani ko ludi, brzo ce to sve, samo nek bude dobro i bez problema.
Ja ne znam šta treba, šta ne, spremit ću neke osnovne stvari u jednu torbu, a u drugu ovo što mislim da bi mi moglo zatrebat i onda nek mi nose po potrebi.
Inače imam poduži spisak😁
Medleo aaa znaci ima nas jos nespremnih 😅😂
Mmamma 👍🏻 super za dobar pregled.
Ima bez brige, ja sve kao stignem a jedva hodam. Ne znam kako sam to zamislila, trebala sam davnih dana sve složit i doviđenja🙄
Ima bez brige, ja sve kao stignem a jedva hodam. Ne znam kako sam to zamislila, trebala sam davnih dana sve složit i doviđenja🙄
Složi osnovne stvari koje ti trebaju, lako ti kasnije donesu ako pofali što.. bome da je mene stislo i ja bi odmah išla torbu spremiti.. moja je 95% spremna, još par sitnica samo trebam ubaciti.
Danas ti je ok? Nema nikakvih bolova?
Karla evo kod nas npr netrebaju spavacice jer se moraju nositi njihove, jedino ako se lezi prije u bolnici onda mogu i nase. Za bebu samo stvari za izlazak, to inako taj dan moze muz donesti. Vise ih je reklo da su samo prvi dan nosile mrezaste gacice i chicho uloske i onda nosile svoje obicne gace i uloske koje inace koriste, dakle onaj paket ogromni nije im bio potreban(ja kupila one neke jessa iz dm-a i vir tako da su mi to manja pakovanja a puno povoljnija), izdajalicu također oni imaju nema potrebe da svoju nosim. Na kraju je u bit potrebna samo osnovna higijena skoro.
Karla, tako sam i mislila. Osnovno ponijeti, a ovo drugo pripremiti, objasniti gdje je šta i onda po potrebi neka mi nose. Bolnica mi je pod nosom tako da je što se toga tiče ok. Danas mi je ok, stegne tu i tamo, ali nije kao jučer. Ja nisam imala trudove kad sam prvi put rodila pa nemam pojma kak to izgleda, zato sam se uplašila. Štajaznam više šta je od tih silnih boljetica normalno🙄
Karla evo kod nas npr netrebaju spavacice jer se moraju nositi njihove, jedino ako se lezi prije u bolnici onda mogu i nase. Za bebu samo stvari za izlazak, to inako taj dan moze muz donesti. Vise ih je reklo da su samo prvi dan nosile mrezaste gacice i chicho uloske i onda nosile svoje obicne gace i uloske koje inace koriste, dakle onaj paket ogromni nije im bio potreban(ja kupila one neke jessa iz dm-a i vir tako da su mi to manja pakovanja a puno povoljnija), izdajalicu također oni imaju nema potrebe da svoju nosim. Na kraju je u bit potrebna samo osnovna higijena skoro.
Da, to je od bolnice do bolnice..
Gdje ti ideš roditi?
U vinogradskoj se spavaćica ne dobije ni za porod, dok u drugim bolnicama se dobije.. ako dođeš roditi na kraju mj nema ni pelena za bebe, ni vl.maramica..izdajalicu ne mislim nositi, ako će trebat muž će naknadno donijeti..
Mislim da je u svakoj bolnici drugačije..
Svakako kad krenem na preglede tamo ću se raspitat što mi treba što ne..al nekako mislim bolje da ja stavim 5pelena za bebu u torbu, nego da nemam kad mi treba..
A što se tiče vir uložaka, meni su sve preporučile ih ne kupovati jer imaju onu mrežicu koja se zna zapetljat u konce, ako si šivana..pa eto jedan savjet 🙂 ja ih nisam kupovala..uzela jedan paket chicco za te prve dane, a za kasnije isto jessa iz dma i paloma..
Vidjet ćemo, kad je prvi put onda je sve teže, jer ni ne znamo što nas čeka, a kamoli što nam treba 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji