Curke dajte pliz link ili prijedlog gdje da kupim tetre, neke srednje kvalitet, a da nisu skupe jako. Od pepca mi se čine baš loše kavlitete, a u baby centru su preskupe..
Ja sam za prvu uzimala u lesnini i mileru, peri deri su tak da ih planiram i sada koristiti za drugu jer ih tolko imam da neke nisu ni koristene pa ih budem samo sve iskuhala i tjt.
Curke dajte pliz link ili prijedlog gdje da kupim tetre, neke srednje kvalitet, a da nisu skupe jako. Od pepca mi se čine baš loše kavlitete, a u baby centru su preskupe..
Imaš u lidlu ovaj tjedan na akciji 3kom-30kn, to je super cijena, a njihove mi se čine jedne od kvalitetnijih koje sam uzela..
Ja sam kupovala svagdje po par kom.. pepco, lidl, dm (mislim da su od lole, ali manje 30x30), primark, aliexpress, ikea.. sve mi se čine više manje iste kvalitete..baš sam ih jutros peglala 😊
Preeedivna vam je robica!! 🥰😍
Moje je sve oprano i danas krenula laganini s peglanjem.. bome sam oprala 6mašina samo robice 🙈 još su ostale dekice, plahte, jastuci..
Laluna kojaaa bušaaaa 🥰🥰🥰♥️
Školjka sad tebi majstori rade probleme sa stolicama kao što je meni s ormarom 🤦
Neverland čestitam na položenom ispitu! Svaka čast..ja sam svoj odgodila.. jednostavno ne mogu zapamtit 3stvari po koje sam došla u dućan, tak da ne znam kak bi to sve naučila..znam da će mi kasnije biti još teže, al što ću..
Vidim da ste pisale o zabranama posjeta, da, trenutno su aktivne u rodilištima zbog gripe.. na nekom forumu sam pročitala da ni tate ne puštaju u sobe..a ostale posjete skroz zabranjene.. valjda će gripa proći kad mi krenemo rađati 🤓
U Osijeku nitko ne smije u sobu... mama izlazi na hodnik ispred odjela, a bebu dovezu do stakla/vrata, bar je tako bilo 2019.
It’s a baby boy💙
Osim ako se uzme apartman, onda cijeli dan moze netko dolaziti jer je babinjaca sama u sobi, mislim da je 300 kn dan, s tim da ne mozes rezervirat nego kad dodes roditi pitas jel ima slobodan i ak ima onda pitas za sebe.
It’s a baby boy💙
Bok cure...
Išla sam po pelene u dm, uzela dva ona paketa pampersica da iskoristim kupone. Dalje ćemo vidjet s kojima ćemo nastaviti.
Ja evo perem zimske deke pa nakon toga planiram bebino polako. Hoćete li vi tu dječju robu u sušilicu stavljati? Ne znam za kapice i čarape, toliko su male, šta ako se još stisnu 🙄
skoljka LC Waikiki mi je super i cijene su prihvatljive. Jedino nema baš nešto onih bodi benkica... kao da ih brzo razgrabe kada popune "police". Cijene su niže nego H&M, a kvaliteta je bolja. Robica je mekanija i malo deblja. Za sada sam tu trgovinu vidjela samo u Arena Park Centru u Zg, nadam se da će se proširiti. Meni je i Reserved ok, pogotovo kad su akcije
sagi ni ja ne bi inače uzela te boje, ali kad ju već daju na poklon... jedan trošak manje
Ajmo po redu koliko sam upamtila 😊
Skoljka samo da naprave kako spada, a sami se zeznu sa pozurivanjem, nek si ti i spajzu sredila 😀 a kazu pred kraj to gnijezđenje ocemo da je sve cakum pakum i kako smo mi zacrtale 😊
Jahanara super je robica ☺
Laluna velika busa eto toga jos malo 😊
Neverland cestitam 🎉
Karla uh bome ti tog imas meni je valjda u 2masine sve stalo od robice i tetri 😳
meddleO nemam susilicu pa neznam, ali po zimskima stalno pisu kako im stalno rade masina i susilica pa valjda smije. Inace ti je uvijek dobro pricekati malo akciju, cesto su pampersice ili violeta na 2+1 gratis.
Bejb evo ja imam razlicitih tetri, bijele iz dm-a koje su mi najvise za bljuckanje i tako, deblje mekane iz pepca za pod bebu kad je stavim na kauc i u kolicima, ove di su 3 su il lidla i ovih puno sam sa stranice na fejsu narucila, a isto su ok za svasta.
LaLuna prava velika bebaaa😊😊
Koliko pricate o tim tetrama-morala sam naruciti jos jedan paket🤦♀️ narucila sam iz ethernala pa cemo vidit...
Naručila sam jos i kapice iz h&m za izlazak iz rodilista i dok je jos mali da ima-56 broj, znam da ih nece stici sve iznosat ali nema veze..uvijek se tjesim-bit ce za drugo dijete ili za sestrinu bebu 😁 to mi je postala najnovija utjeha kad se uhvatim u pretjeranom trošenju
Ne znam sto jos nemam..mislim da sve imam i da je sve spremno. Sutra idem na zadnju injekciju i pregled pa cemo vidit sto kazu, malo me frka😱
Sortiraj odgovore
Najstariji