Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Kolovoz 2019. 08:49

Ja sam dobila crijevni virozu.Nakon proljeva tijekom noći, jutros sam i povratila, a prije pola sata sam imala osjećaj da ću umrijeti. Naglo sam se ustala i odmah mi je došla tolika slabost da sam se na koljenima dovukla di kreveta, kada mi je krenuo hladan znoj i šum u uhu. Nemam snage dignut se po tlakomjer, pretpostavljam da mi je jako nizak tlak. 

ribi1234
    29. Kolovoz 2019. 08:57

mrvičak

Ja sam dobila crijevni virozu.Nakon proljeva tijekom noći, jutros sam i povratila, a prije pola sata sam imala osjećaj da ću umrijeti. Naglo sam se ustala i odmah mi je došla tolika slabost da sam se na koljenima dovukla di kreveta, kada mi je krenuo hladan znoj i šum u uhu. Nemam snage dignut se po tlakomjer, pretpostavljam da mi je jako nizak tlak.

Jel imas visoku temperaturu? Ako imas- pravac bolnica!

Točkica37
    29. Kolovoz 2019. 08:57

Uf  ostani danas u krevetu... i meni nije bas neki dan...dosla u studio.odradit 2, 5 sata nadam se da bum zdrzala. Tezak je dan danas

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

29. Kolovoz 2019. 10:09

ribi1234

mrvičak

Nemam uopce temperaturu. 

29. Kolovoz 2019. 10:09

mrvičak

ribi1234

mrvičak

Nemam uopce temperaturu.

Ako ju dobijem ginekologica mi radi popodne pa cu odmah do nje

29. Kolovoz 2019. 10:53

Evo izmjerila sam tlak. 90/70. 😕

ribi1234
    29. Kolovoz 2019. 12:05

mrvičak

Evo izmjerila sam tlak. 90/70. 😕

Takva sam ti ja bila jucer. Doslovno nisam imala snage sloziti sendvic, jela sam napolitanke pola dana...

Chappie
    29. Kolovoz 2019. 12:06

Ja evo dosla od gina, sve je super. Ja sam danas 13+6, beba je 14+3. 
    Mjerili smo opsege trbuha, glave, vidjeli zeludac, mjehur. Sve je super! Probudili smo ju pa je bjezala cijelo vrijeme. 🤗 kaze mi muz- kaj ti to uopce ne osjetis? 😂 gin je rekao da cu poceti osjecati tamo negdje od 16. Tjedna. Pa to je za dva tjednaaa 😊😊😊
    Na iduci pregled smo se narucili 30.9. Uff tko ce izdrzati do tada. Sparno je jako vani, mrvicak pij tekucine. 

🧔39
    👧31

Točkica37
    29. Kolovoz 2019. 12:21

I ja sam oduci 30.9

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Lina674
    29. Kolovoz 2019. 12:55

Cure, išla sam po papa nalaz, gdje mi je ginekolog propisao Klavocin Bid i vaginalete od kantariona, s tim da je rekao da se ne brinem da Klavocin ne šteti ni bebi ni plodu, šta vi mislite o uzimanju antibiotika u prvom tromjesječju da li je koja imala iskustva stim 😏 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.