Ja sam dobila crijevni virozu.Nakon proljeva tijekom noći, jutros sam i povratila, a prije pola sata sam imala osjećaj da ću umrijeti. Naglo sam se ustala i odmah mi je došla tolika slabost da sam se na koljenima dovukla di kreveta, kada mi je krenuo hladan znoj i šum u uhu. Nemam snage dignut se po tlakomjer, pretpostavljam da mi je jako nizak tlak.
Ja sam dobila crijevni virozu.Nakon proljeva tijekom noći, jutros sam i povratila, a prije pola sata sam imala osjećaj da ću umrijeti. Naglo sam se ustala i odmah mi je došla tolika slabost da sam se na koljenima dovukla di kreveta, kada mi je krenuo hladan znoj i šum u uhu. Nemam snage dignut se po tlakomjer, pretpostavljam da mi je jako nizak tlak.
Jel imas visoku temperaturu? Ako imas- pravac bolnica!
Uf ostani danas u krevetu... i meni nije bas neki dan...dosla u studio.odradit 2, 5 sata nadam se da bum zdrzala. Tezak je dan danas
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Nemam uopce temperaturu.
Nemam uopce temperaturu.
Ako ju dobijem ginekologica mi radi popodne pa cu odmah do nje
Evo izmjerila sam tlak. 90/70. 😕
Takva sam ti ja bila jucer. Doslovno nisam imala snage sloziti sendvic, jela sam napolitanke pola dana...
Ja evo dosla od gina, sve je super. Ja sam danas 13+6, beba je 14+3.
Mjerili smo opsege trbuha, glave, vidjeli zeludac, mjehur. Sve je super! Probudili smo ju pa je bjezala cijelo vrijeme. 🤗 kaze mi muz- kaj ti to uopce ne osjetis? 😂 gin je rekao da cu poceti osjecati tamo negdje od 16. Tjedna. Pa to je za dva tjednaaa 😊😊😊
Na iduci pregled smo se narucili 30.9. Uff tko ce izdrzati do tada. Sparno je jako vani, mrvicak pij tekucine.
🧔39
👧31
Cure, išla sam po papa nalaz, gdje mi je ginekolog propisao Klavocin Bid i vaginalete od kantariona, s tim da je rekao da se ne brinem da Klavocin ne šteti ni bebi ni plodu, šta vi mislite o uzimanju antibiotika u prvom tromjesječju da li je koja imala iskustva stim 😏
Sortiraj odgovore
Najstariji