Mene isto rusi tlak...srecom sam.doma uglavnom pa zalegnem svako malo. A po stepenicama mi je nocna mora jer mi se zacrni.
Dobrodosle nove.
Maya pa zovi ih vidi di je zapelo
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Dobar dan imam jedno pitanje, 25.08 sam trebala dobiti menst. Medjutim išao mi je damo smeđi iscedak juce sam uradila test na trudnoću bio je pozitivan jedna linija je bila jako crvena a druga slabije danas sam otišla kod ginekologa na ultra zvuk kaže ništa se ne vidi da li je moguće da sam trudna a da je jako rana pa se zato ne vidi i imam malo bolove ali nisu jaki..da li se nekom to dešavalo?
Prijavljujem se. Danas obavila prvi pregled. Plod 4mm, otkucaji srca uredni, zumanjcana vrecica uredna, posteljica, sve je na svom mjestu 😊😊 Termin 23.04.2020 ❤ Trudna sam 6 tjedana 🌹🌸
Bravo na urednoj trudnoci. Dobrodosla🎉😊
Hvala 🥰
Dobar dan imam jedno pitanje, 25.08 sam trebala dobiti menst. Medjutim išao mi je damo smeđi iscedak juce sam uradila test na trudnoću bio je pozitivan jedna linija je bila jako crvena a druga slabije danas sam otišla kod ginekologa na ultra zvuk kaže ništa se ne vidi da li je moguće da sam trudna a da je jako rana pa se zato ne vidi i imam malo bolove ali nisu jaki..da li se nekom to dešavalo?
Naravno da je moguce. Trebao ti je ginekolog sve to objasniti. Moji testovi su ti isto bili takvi. Jedna linija se jedva nazirala, a trudna sam :) Uglavnom, ako imas bolove slicne menstrualnim to je normalno i nemas razloga za paniku. Ako se pojacaju i ako pocnes krvariti, to je onda razlog za posjet doktoru. Kad te ponovno narucio pregled? Jel te poslao na vadenje krvi (Bete)? Moguce da ti je ovulacija bila kasnije i da se tvoja tockica od bebice jos ne vidi.
Ja evo dosla od gina, sve je super. Ja sam danas 13+6, beba je 14+3.
Mjerili smo opsege trbuha, glave, vidjeli zeludac, mjehur. Sve je super! Probudili smo ju pa je bjezala cijelo vrijeme. 🤗 kaze mi muz- kaj ti to uopce ne osjetis? 😂 gin je rekao da cu poceti osjecati tamo negdje od 16. Tjedna. Pa to je za dva tjednaaa 😊😊😊
Na iduci pregled smo se narucili 30.9. Uff tko ce izdrzati do tada. Sparno je jako vani, mrvicak pij tekucine.
Bravo! Ja u pon imam pregled, isto cu biti 13+6! Koliki ti je trbucic? Ja svog bas vidim da raste. Btw jel ti doktor spominjao pomicanje termina poroda? Meni u nasoj prici nije bas jasno kako je Franko tjedan dana veci kad smo gotovo sigurni da znamo tocan datum ovulacije jer smo ju lovili trakicama.
Maya - nazoviiii ih :) tako sam ja, nisam mogla docekat njihov poziv pa sam ih tlacila i saznala vec za 6 dana.
Ribi - nije mi pomicao termin. Neznam stvarno kaj se toga tice. Mislim da nista to nije sto posto. I ovisi od ultrazvuka do ultrazvuka, jer kd su mi u agramu radili uzv bila je jos veca. 😂
Tako da.. bitno da raste.
Kaj se trbuha tice, neznam kaj da mislim, nisam nikad imala trbuh, a sad ga imam, nisam neka mrsavica, ali bas mi se za trbuh nikad nije hvatalo. Muz mi kaze da on vec sad vidi da je to trudnicki trbuh da je takvog oblika. Neznam, ja si samo izgledam deblje 😂 najvise se kuzi po sisama, inace su velike a sada su napuhnute. Sve se bojim kakve ce tek biti. I tko god me dugo nije vidio upravo to prvo primjeti. Tako da jedva cekam da trbuh bas naraste da one nisu u prvom planu 😄
🧔39
👧31
Mrvicak, onda malo pripazi, manje idi van.
Milana, naravno da je moguce. To je tek 4. Tjedan trudnoce, tu se jos nista niti ne vidi. To je tocnije 2 tt od ovulacije. Ali tvoj ti je gin to trebao objasniti. Za potvrdu trudnoce bi trebala biti najmanje 6 tt, a nekad ti niti tada nece potvrdit vec ce te narucit za tjedan - dva. Sad ti je faza strpljenja. Ja sam sad vec 7 tt a jos nisam bila kod ginekologa.
url=https://lilypie.com]
Milana, ne razumijem doktore koji nista ne objasne. Nemaš se što brinuti, već s pet tjedana bi se trebala vidjeti gestaacijska, plod nešto teže, ali s 4 tjedna je to stvarno zaista teško. Ja sam vadila betu, ali još prije termina te menstruacije koja ja zakasnila i ona mi je potvrdila, ali sam isto čekala 6+3 da odem na pregled kada se vidjelo i srce, što je isto rijetko. Većinom se vidi tek sa 7. Sada lijepo uzivaj koliko mozes, kupi si folnu kiselinu i cekaj bar 6 i pol tjedana.
Evo mene!
Na putu je ZDRAVA DJEVOJČICA br. 2 ! <3
baš se veselim(o), moja curica si je jako htjela seku, kojoj je već i izabrala ime ( Lota) <3
Glavno da je sve ok!!
ps- ja samo izgledam debelo, ni T od trudnice, loool!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji