Tejic mozda mu je bas trebao taj jedan dan da prokuca 🤷♀️🥰bitno da je sve super. Pa nemoj opet na uzv ako si bila prije 5 dana, ne pretjeruj vidis da je sve ok, cekaj bar 2 tjedna do idiceg uzv.
Uh tebi puls 69 a meni preko 90 😅, bas osjetim oko srca pritisak, ne uvijek
Pa sve nas je satra taj niski tlak. Očito je do vremena.
Školjka, ja ne mogu dočekat ponedjeljak i pregled. Kada si ti? Ja sam u 17h.
Ja sam sada već bolje, digao se tlak na 90/60. Otkucaji 64. Jedino je prisutno šicanje u jajnicima
Pa sve nas je satra taj niski tlak. Očito je do vremena.
Školjka, ja ne mogu dočekat ponedjeljak i pregled. Kada si ti? Ja sam u 17h.
Ja sam sada već bolje, digao se tlak na 90/60. Otkucaji 64. Jedino je prisutno šicanje u jajnicima
Ja sam u pon u pol 12! Cure brojimo sitno do pregleda :)
Meni je u 9:20 pregled, al mene bas pere nervoza, strah, briga ma sve mi se sastalo😕
Ajme i ja sam cijela u panici. To je normalno, u pon cemo doc s lijepim vijestima, sigurna sam 🙏💪👌
I ja idem u pon. Javit cu gin da sam trusna i da me hitno primi jer mi psiha to vise ne moze... 😁
url=https://lilypie.com]
Dobrodošle nove curke❤️ I čestitam na deckicima i na djevojčicama ❤️ 🎉🎊
I ja imam termin u pon. u 8 🙈 Bas me strah 🙈 nadam se lijepim vijestima, a i vama sretno u ponedjeljak 🙏🏽❤️
Jutro :)
Kako ste?
Jel imate simptoma kakvih?
Osim povremenih bolova u donjem dijelu trbuha , povremenog umora i cesceg pisanja , malo bolnih grudi i nemam nesto, zapravo varira od dana do dana, nekad je jako, nekad minimalno ...
Planiram danas dr.jer mislim da sam pokupila neku upalu , cesce pisam i malo me pecka...
Uopce me strah jer je 7+1 danas i ako me stavi na uzv i ne cuje srce bas ne znam kak cu, makar znam da je nekad rano al vecini se culo s 7 tt
Sretno danas i u pon na pregledima. Bit ce sve ok
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ja sam jutros bolje, čak sam otišla na posao. Slabost i laganu mučninu i dalje osjećam ali generalno sam bolje. Samo da preživim sutrašnji pir pa sam na konju. Odlučila sam da muž ide prije, a ja ću doći tek u salu.
Sortiraj odgovore
Najstariji