Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Chappie
    29. Kolovoz 2019. 15:59

Jeeee Majo čestitam :) tebi je lako kad ti ima tko smislit ime. :) 

🧔39
    👧31

Enigmaticnaa
    29. Kolovoz 2019. 16:18

Točkica37

Mene isto rusi tlak…srecom sam.doma uglavnom pa zalegnem svako malo. A po stepenicama mi je nocna mora jer mi se zacrni.
    Dobrodosle nove.
    Maya pa zovi ih vidi di je zapelo

Jedno pitanje nevezano za trudnocu . Kak si stavite ispod ove slicice koliko ste tjedana trudne ili koliko beba ima mjeseci i ostalo ? 😊 Napravila sam ali ne mogu da postavim. Sry ako pitam na pogresnom mjestu 🙂

sirenita
    29. Kolovoz 2019. 16:37

Enigmaticnaa

Jedno pitanje nevezano za trudnocu . Kak si stavite ispod ove slicice koliko ste tjedana trudne ili koliko beba ima mjeseci i ostalo ? 😊 Napravila sam ali ne mogu da postavim. Sry ako pitam na pogresnom mjestu 🙂

Na svojem profilu gdje piše “potpis”, zalijepi se poveznica na tu sličicu/traku trudnoće 🤗

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

• Frau_Mund6
    29. Kolovoz 2019. 16:57

Maya20

Evo mene!
    Na putu je ZDRAVA DJEVOJČICA br. 2 ! <3

baš se veselim(o), moja curica si je jako htjela seku, kojoj je već i izabrala ime ( Lota) <3

Glavno da je sve ok!!

ps- ja samo izgledam debelo, ni T od trudnice, loool!!!!

Ajme Maja , cestitam!!! Mi imamo Lotu 😍 ali ona jos ne kuzi da stizu braco ili seka pa ne pokazuje ni zelje 😉
    Kaj se trbuha tice, meni je i u prvoj bio od pocetka velik i okrugao tak da su mi cestitali prije nego mi je gin potvrdila 😁 sad svima govorim da sam trudna, jer mi je smijesno kako me gledaju 😂😂😂😂

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    29. Kolovoz 2019. 17:02

Enigmaticna, kopiraj pseudohtml taj bi trebao raditi.

url=https://lilypie.com]

skoljka
    29. Kolovoz 2019. 19:09

Ooo cure sto ste se raspisale, dok sam sve procitala, zaboravila sam koja je sto napisala 😅😂
    Mrvicak voda, slano, slatko i horizontala, nikakvo setanje po stepenicama 🤗
    Maya20 cestitam 💜, bome si se i nacekala 😉

skoljka
    29. Kolovoz 2019. 19:16

Milana iskreno, promjeni ginica 🤷‍♀️, ako si mu rekla datum zadnje menge nije te imao sta gledati preko uzv, nego testic i kod njega i poslat na vadjenje bete, cure su ti objasnile da je nemogice da se ista vidi sa 4tt 🤗
    Chapie cestitam na pregledu najbitnije je da je sve uredu, mene taj pregled ceka u pon, bas me pere nervoza nesto, i ovaj niski tlak, vidim da je sve zahvatio
    Enigmaticna  dobro dosla 🥰 i cestitam na urednom pregledu
    Cure ako sam koju zaboravila 🤪sorry, mozak mi jednostavno neradi 🤷‍♀️

Enigmaticnaa
    29. Kolovoz 2019. 19:22

skoljka

Milana iskreno, promjeni ginica 🤷‍♀️, ako si mu rekla datum zadnje menge nije te imao sta gledati preko uzv, nego testic i kod njega i poslat na vadjenje bete, cure su ti objasnile da je nemogice da se ista vidi sa 4tt 🤗
    Chapie cestitam na pregledu najbitnije je da je sve uredu, mene taj pregled ceka u pon, bas me pere nervoza nesto, i ovaj niski tlak, vidim da je sve zahvatio
    Enigmaticnadobro dosla 🥰 i cestitam na urednom pregledu
    Cure ako sam koju zaboravila 🤪sorry, mozak mi jednostavno neradi 🤷‍♀️

Hvala ❤🌸 bice mi lakse kada budem tu sa vama i citala druge i pratila. Prva mi je trudnoca pa ima i straha i svega 😊😊 ali bude sve dobro 

Enigmaticnaa
    29. Kolovoz 2019. 19:25

Frau_Mund6

Enigmaticna, kopiraj pseudohtml taj bi trebao raditi.

E da. Uspjela sam . Hvala 🌹

Tejic
    29. Kolovoz 2019. 19:40

Pozdrav curke, nisam se stigla javiti nikako :) bila na pregledu opet prosli petak kad sam bila 6+6 i moja gin opet nista nije vidjela i jos mi ulila dozu straha da nesto nije u redu jer se nista ne vidi i ne naziru se otkucaji. Da bih odmah iza tog pregleda srecom okolnosti uspjela doci do privatnog ginica isti dan koji je napravio pregled i uzv i kaze da je trudnoca sasvim uredna, tad sam bila ravnih 7 tj. Cuju se otkucaji i bebica bila velika 3,2mm 😊😊 kamen mi pao sa srca. Moja gin je ovih 2 tj. na godisnjem pa sutra idem kod njezine zamjene pa cemo vidjeti novosti i kakvo je stanje ☺️☺️
    Isto tak vidim da vas muci niski tlak... Ja sam danas koma, cijelo popodne mucnine, svee mi smrdi i dize mi se zeludac na sve, srce lupa ko ludo i samo mi se vrti..a tlak 103/69 i 69otkucaja 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.