Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Enigmaticnaa
    29. Kolovoz 2019. 13:00

Prijavljujem se. Danas obavila prvi pregled. Plod 4mm, otkucaji srca uredni, zumanjcana vrecica uredna, posteljica, sve je na svom mjestu 😊😊 Termin 23.04.2020 ❤ Trudna sam 6 tjedana 🌹🌸

• Frau_Mund6
    29. Kolovoz 2019. 13:10

Mrvicak, niskimtlak ti je potpuno normalan za trudnicei nije opasan. Meni je u prvoj trudnoci stalno bio takav a nisam nista lose osjecala . Sad ki je isto nizak al moram leci svako popodne. 
    Chappie, cestitam!!! Super da je sve ok 😉 
    Lina, ne znam sta ti je nasao? Al ja sam imala mastitis u trudnoci pa sam morala uzimati ant i dali su mi klavocin. On je daje trudnicama. 

url=https://lilypie.com]

29. Kolovoz 2019. 13:11

Frau_Mund6

Mrvicak, niskimtlak ti je potpuno normalan za trudnicei nije opasan. Meni je u prvoj trudnoci stalno bio takav a nisam nista lose osjecala . Sad ki je isto nizak al moram leci svako popodne.
    Lina, ne znam sta ti je nasao? Al ja sam imala mastitis u trudnoci pa sam morala uzimati ant i dali su mi klavocin. On je daje trudnicama.

Ja sam prije prve trudnoce stalno imala nizak tlak i narucila se zivit s njim, no u trudnoci mi se stabilizirati. Evo ima pola sata sam se onesvijesti la, srica pa me susjed uhvatio, inace bi pala na skalama. 

• Frau_Mund6
    29. Kolovoz 2019. 13:11

Enigmaticna, dobro dosla 😉 super za pregled! 
     tu cemo si skupa malo skratit vrijeme cekanja do iduceg pregleda. Meni je prvi tek u pon. Nadam se!!!

29. Kolovoz 2019. 13:12

mrvičak

Frau_Mund6

Ja sam prije prve trudnoce stalno imala nizak tlak i narucila se zivit s njim, no u trudnoci mi se stabilizirati. Evo ima pola sata sam se onesvijesti la, srica pa me susjed uhvatio, inace bi pala na skalama.

Mislim na prvu trudnoci, i nakon toga vise nisam imala problema do sada. 

29. Kolovoz 2019. 13:17

Enigmaticnaa

Prijavljujem se. Danas obavila prvi pregled. Plod 4mm, otkucaji srca uredni, zumanjcana vrecica uredna, posteljica, sve je na svom mjestu 😊😊 Termin 23.04.2020 ❤ Trudna sam 6 tjedana 🌹🌸

Bravo na urednoj trudnoci. Dobrodosla🎉😊

• Frau_Mund6
    29. Kolovoz 2019. 13:18

mrvičak

Frau_Mund6

O boze, pa to je opasno!! Meni je svaki dan takav tlak i spavam popodne ili odmaram kad mala zaspi. Al me ne rusi... da popricas s gin? Mozda je bolje da dnevjo popijes  casu crnog vina ili kavu vise nego da ti se nesto dogodi.

29. Kolovoz 2019. 13:21

Lina674

Cure, išla sam po papa nalaz, gdje mi je ginekolog propisao Klavocin Bid i vaginalete od kantariona, s tim da je rekao da se ne brinem da Klavocin ne šteti ni bebi ni plodu, šta vi mislite o uzimanju antibiotika u prvom tromjesječju da li je koja imala iskustva stim 😏

Doktor sigurno zna zasto ti ih je dao i sigurno onda smiju trudnice. Bolje, ako je nesto, to na vrijeme sprijecit i izljecit

• Maya20
    29. Kolovoz 2019. 13:42

Dan! još uvijek čekam Nifty nalaze, danas 10ti dan, već lagano ludim!!

Chappie, super za pregled! velika beba <3 ja sam prvu bebu osjetila tek sa 20+ tjedana, al jer mi je posteljica bila naprijed (sad ne znam gdje je :-))!

Lina674, u 1. trudnoći sam u prvom tromjesječju završila na operaciji i lokalnoj anesteziji, poslije operacije Klavocin. Poslije još 2x- jednom radi upale sinus, drugi put radi zuba.. moja prva cura rođena zdrava, lijepa i pametna :D

Enigmatična, dobrodošla i čestitam!!! 

Mrvičak, ajmeee! čuvaj se. i meni je u trudnoći niži tlak,al ne ruši me i normalno funkcioniram.. Javljaj kako si. Pij puno vode, jedi slano i odmaraj se!!!

29. Kolovoz 2019. 13:42

Frau_Mund6

mrvičak

Frau_Mund6

O boze, pa to je opasno!! Meni je svaki dan takav tlak i spavam popodne ili odmaram kad mala zaspi. Al me ne rusi… da popricas s gin? Mozda je bolje da dnevjo popijes casu crnog vina ili kavu vise nego da ti se nesto dogodi.

Zvala sam je. Rekla mi je da popijem vode i soli, da se siti posteljica i vjr mi je napumpala svu krv u maternicu, a i ta viroza je pridonijela svemu. Ako bude opet da idem na hitnu ali da rađe izbjegavam jer mi ništa neće moć dat za nizak tlak, a mogu skupit kakvu bakteriju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.