Hejj!ja isto mislim da je s tjednima tako ako si 30 plus jedan da si u 31 om tjednu npr...
Ja sam ok iako su me danas i bolovi i kontrakcije sastavili...taman sam maloprije jedan mg uzela da mi se sve opusti malo...😃
Ja sam sutra ravno 31 tjedan...jos samo mjesec da mi je izguratt ...da budem blizu 9 mjeseca,al dan po dan...
Laku noc svima😘
Hvala curke, sad mi je jasnije...
Minnie nego sto ces nego izdurat💪 samo hrabro i pozitivno!
Mickey ❤
Laku noc svimaa😘
Jutro svimaa, probudila se u 5h i nema sanse vise zaspat...vrtim se,namjestam, nikako ne paše...🤦♀️
Tina i meni je ova noć bila koma, stalno se budila, prevrtala. Zato jer sam prošlu dobro spavala, valjda će onda noćas opet biti dobro 🤞
Jutro! Evo jos jedne u klubu nespavaca!
Tina,cure su ti vec objasnile.
Jagodica-dobrodosla!
Mickey-sretna godisnjica!
Jutro 😊
Imam pitanje, je li se koja od vas susrela da na onoj listi gdje ide prosjek zadnjih 6 plaća (koja se predaje za komplikacije i porodiljni) ima samo 5 isplata (jer sam prije toga bila nezaposlena) 🤔
Morat ću izgleda OPET ići pitati teti na hzzo i provjeriti sto s tim 🤔
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Jutro 😊
Imam pitanje, je li se koja od vas susrela da na onoj listi gdje ide prosjek zadnjih 6 plaća (koja se predaje za komplikacije i porodiljni) ima samo 5 isplata (jer sam prije toga bila nezaposlena) 🤔
Morat ću izgleda OPET ići pitati teti na hzzo i provjeriti sto s tim 🤔
✌🏼
Uzima se prosjek zadnjih 6 placa, ali ako si ti radila samo 5 mjeseci uzima se taj prosjek, ali se svejedno dijeli sa 6.... Jer 1 mjesec nisi imala primanja (od poslodavca)
Takoder, ako imas manje od 12mjeseci ukupnog staza taj prosjek ti nista ne znaci, vec ces dobivat za komplikacije minimum od 830kn
S time da ti u prosjek ne ulazi placa koju si dobila za prosli mjesec... Npr ako ti je placa prvog u mjesecu, a bolovanje si otvorila 4.2., ti si fizicki dobila isplatu za prvi mjesec, ali na papiru se gledaju primanja koja su ti uplaćena do 31.1.
Nadam se da sam uspjela objasnit, jer ija sam se dugo borila da shvatim😬🙈
S time da ti u prosjek ne ulazi placa koju si dobila za prosli mjesec… Npr ako ti je placa prvog u mjesecu, a bolovanje si otvorila 4.2., ti si fizicki dobila isplatu za prvi mjesec, ali na papiru se gledaju primanja koja su ti uplaćena do 31.1.
Nadam se da sam uspjela objasnit, jer ija sam se dugo borila da shvatim😬🙈
Hvala. Hm, imam u 2 god vise Od 12 mjeseci, ali u 7 mj je bio drugi poslodavac, u kolovozu nezaposlena i Od rujna radim.
Znaci sad plaća koji čekam (10.2.) mi se ječe upisivati na tu listu jer mi komplikacije kreću Od današnjeg dana? Ako sam dobro shvatila? Po tome na listi imam 4 place (mislila sam prije nošenja papira na hzzo opet ići u računovodstvo da mi piše i ta peta) 🤔🤔
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Sortiraj odgovore
Najstariji