Cestitke na urednim pregledama curke!ja svoj cekam u 14h…sad je doslo do krvarenja taki da stvarno neznam sta mislit…javim sta kaze…
Drži se draga i javi nam se čim budeš mogla da ne brinemo, šaljem puno zagrljaja ❤
Cestitke na urednim pregledama curke!ja svoj cekam u 14h…sad je doslo do krvarenja taki da stvarno neznam sta mislit…javim sta kaze…
Drži se draga i javi nam se čim budeš mogla da ne brinemo, šaljem puno zagrljaja ❤
Javim sve nezelim i vas bacat sad u brigu😘😘
Cure čestitam na urednim pregledima!
Bome su bebice prave kilaže!
Sanja89 držimo palčeve da bude sve ok, javi se!
Sretno i javi nam odmah. Krvarila sam tri puta i to obilno i sve je bilo ok tako da ništa ne mora značiti.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Cure super za dobre preglede i za velike bebace 😍
Netko je pitao za izdajalicu, ja sam imala aventovu rucnu i koristila je preko 3 mj, pretpostavljam da su elektricne bolje, ali meni je i ova super posluzila jer mi nije dugo trebalo da se izdojim. Valjda ce posluziti i za ovaj put ako zatreba pa se sve mislim da necu novu uzimati.
Cestitke za uredne preglede i velike bebice 😊
Ja idem u utorak vaditi krv i ogtt ujedno u tom, a za internistu me bude mama ugurala da cim prije dodem na red posto radi u bolnici da i to obavimo da smo mirni 🙂
Ajme kad gledam vase TT za mj dana pocinjete pomalo ulaziti u termine i krecu porodi uhh kad vec 😅
Cestitke za uredne preglede i velike bebice 😊
Ja idem u utorak vaditi krv i ogtt ujedno u tom, a za internistu me bude mama ugurala da cim prije dodem na red posto radi u bolnici da i to obavimo da smo mirni 🙂
Ajme kad gledam vase TT za mj dana pocinjete pomalo ulaziti u termine i krecu porodi uhh kad vec 😅
Meni dva mjeseca zvuči baš daleko.. ali kad sam jutros vidjela da mi piše 55 dana..bome mi nije bilo svejedno!!!!
Vaki do kad ti planiraš raditi?
Bome sad mi se moja nekako čini mala, Lilyine cure svaka toliko a Tinin dečko pol kile više. Mogao bi onaj 56 ipak odgovarati 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji