Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina1803
    30. Siječanj 2020. 11:55

Sanja89

Cestitke na urednim pregledama curke!ja svoj cekam u 14h…sad je doslo do krvarenja taki da stvarno neznam sta mislit…javim sta kaze…

Drži se draga i javi nam se čim budeš mogla da ne brinemo, šaljem puno zagrljaja ❤

• Sancy3
    30. Siječanj 2020. 11:56

Tina1803

Sanja89

Cestitke na urednim pregledama curke!ja svoj cekam u 14h…sad je doslo do krvarenja taki da stvarno neznam sta mislit…javim sta kaze…

Drži se draga i javi nam se čim budeš mogla da ne brinemo, šaljem puno zagrljaja ❤

Javim sve nezelim i vas bacat sad u brigu😘😘

Boa35
    30. Siječanj 2020. 11:58

Cure čestitam na urednim pregledima!
    Bome su bebice prave kilaže!
    Sanja89 držimo palčeve da bude sve ok, javi se!

Lilypie
    30. Siječanj 2020. 12:14

Sanja89

Sretno i javi nam odmah. Krvarila sam tri puta i to obilno i sve je bilo ok tako da ništa ne mora značiti.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

30. Siječanj 2020. 12:20

Cure super za dobre preglede i za velike bebace 😍
    Netko je pitao za izdajalicu, ja sam imala aventovu rucnu i koristila je preko 3 mj, pretpostavljam da su elektricne bolje, ali meni je i ova super posluzila jer mi nije dugo trebalo da se izdojim. Valjda ce posluziti i za ovaj put ako zatreba pa se sve mislim da necu novu uzimati.

30. Siječanj 2020. 12:35

Cure, cestitke za uredne preglede <3

• monalisa
    30. Siječanj 2020. 12:43

Cestitke za uredne preglede i velike bebice 😊
    Ja idem u utorak vaditi krv i ogtt ujedno u tom, a za internistu me bude mama ugurala da cim prije dodem na red posto radi u bolnici da i to obavimo da smo mirni 🙂
    Ajme kad gledam vase TT za mj dana pocinjete pomalo ulaziti u termine i krecu porodi uhh kad vec 😅

Lunina_mama
    30. Siječanj 2020. 12:49

Čestitke za uredne preglede i velike bebice ❤.
    Sanja89 sretno! 

Boa35
    30. Siječanj 2020. 12:54

monalisa

Cestitke za uredne preglede i velike bebice 😊
    Ja idem u utorak vaditi krv i ogtt ujedno u tom, a za internistu me bude mama ugurala da cim prije dodem na red posto radi u bolnici da i to obavimo da smo mirni 🙂
    Ajme kad gledam vase TT za mj dana pocinjete pomalo ulaziti u termine i krecu porodi uhh kad vec 😅

Meni dva mjeseca zvuči baš daleko.. ali kad sam jutros vidjela da mi piše 55 dana..bome mi nije bilo svejedno!!!!

Vaki do kad ti planiraš raditi?

• meddleO407
    30. Siječanj 2020. 13:21

Bome sad mi se moja nekako čini mala, Lilyine cure svaka toliko a Tinin dečko pol kile više. Mogao bi onaj 56 ipak odgovarati 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.