Cure divne stvari 💘 sto se tice izdajalica , koju preporucujete elektricnu ili rucnu ? 👀🤷♀️
Jutro cure.
Evo pregled obavljen. Cura ima 2072 gr +/- i dugačka oko 43 cm. Sve se čini ok, sve mjere se podudaraju za 33 tjedna.
I više ne moram k njoj na pregled nego na bolnicu😬za tri tjedna
Ne znam tko je napisao za bolove, ivy? Mene to kolje od 17.tjedna dolje desno trbuh pa prema preponama, gin me ispipao rucno i nista ne boli, nalazi OK, ali hodanje, okretanje u krevetu, dizanje noge kad ides iz auta, tus kabine… znaci ja nekad moram primit s rukama desnu nogu da se pomaknem! Navodno to treba prestati poslije 25. tjedna…
@Tina? (ne znam vise tko je spomenuo uriage prvu torbu) - bas ti hvala, jos sam vise opteretila Diners upravo xD Nisam mogla odoljeti :)
Ne popusta neg jos se nekad pojaca pogotovo po noci. Mene je tak desno uz trbuh bolilo jedan dan a nakon toga se nastavila bol pubicne i gornji dio bedara. Al prezivila bum. Jos bum joj to spomenula na pregledu jer sam cula da simfiza zna bit zeznuta na porodu ako su prije prejaki bolovi.
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
https://ibb.co/BV70x04 Jutro curke!
Mi obavili svoj pregled privat i sve je ok ❤️
Cure divne stvari 💘 sto se tice izdajalica , koju preporucujete elektricnu ili rucnu ? 👀🤷♀️
Ja imam chicco rucnu kupila sam ju u bubamari za 250kn,vjerujem da su elektricne bolje i brze al cijene su im nabijene za nesto sto mozda ni nebude koristeno
Čestitke svim curama na urednim pregledima🥳🥳
Evo i nas s pregleda - sve super! Šav drži, radila mi je i ctg-par trudića je uočeno ali kaže da je to ok, otkucaji bebe super i naša mrcina ima 2600 gr 💪🥳💙
Evo i nas s UZV-a. Potvrđeno, stižu nam dvije kćerkice ❤️❤️
Sva sam se rastopila 🥰 Cure su velike, doktor je iznenađen, 2020 i 2000 g. Mjere su im identične. Plodne vode imaju obje dovoljno tako da sam mirna.
Izdržat ćemo mi još malo 🤞💪
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Evo i nas s UZV-a. Potvrđeno, stižu nam dvije kćerkice ❤️❤️
Sva sam se rastopila 🥰 Cure su velike, doktor je iznenađen, 2020 i 2000 g. Mjere su im identične. Plodne vode imaju obje dovoljno tako da sam mirna.
Izdržat ćemo mi još malo 🤞💪
Ajme preslatko, pa to su vec prave cure 💪🥳🥳
Cestitke na urednim pregledama curke!ja svoj cekam u 14h...sad je doslo do krvarenja taki da stvarno neznam sta mislit...javim sta kaze...
Sortiraj odgovore
Najstariji