Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jom12
    30. Siječanj 2020. 10:17

Fever hvala, javim se ako bude trebalo 

brankica09
    30. Siječanj 2020. 10:21

Cure divne stvari 💘 sto se tice izdajalica , koju preporucujete elektricnu ili rucnu ? 👀🤷‍♀️

• meddleO407
    30. Siječanj 2020. 10:35

Jutro cure.
    Evo pregled obavljen. Cura ima 2072 gr +/- i dugačka oko 43 cm. Sve se čini ok, sve mjere se podudaraju za 33 tjedna.
    I više ne moram k njoj na pregled nego na bolnicu😬za tri tjedna

happyivy
    30. Siječanj 2020. 10:44

malina08

Ne znam tko je napisao za bolove, ivy? Mene to kolje od 17.tjedna dolje desno trbuh pa prema preponama, gin me ispipao rucno i nista ne boli, nalazi OK, ali hodanje, okretanje u krevetu, dizanje noge kad ides iz auta, tus kabine… znaci ja nekad moram primit s rukama desnu nogu da se pomaknem! Navodno to treba prestati poslije 25. tjedna…
    @Tina? (ne znam vise tko je spomenuo uriage prvu torbu) - bas ti hvala, jos sam vise opteretila Diners upravo xD Nisam mogla odoljeti :)

Ne popusta neg jos se nekad pojaca pogotovo po noci. Mene je tak desno uz trbuh bolilo jedan dan a nakon toga se nastavila bol pubicne i gornji dio bedara. Al prezivila bum. Jos bum joj to spomenula na pregledu jer sam cula da simfiza zna bit zeznuta na porodu ako su prije prejaki bolovi. 

https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png

My baby
    30. Siječanj 2020. 11:15

https://ibb.co/BV70x04 Jutro curke! 
    Mi obavili svoj pregled privat i sve je ok ❤️

• Sancy3
    30. Siječanj 2020. 11:19

brankica09

Cure divne stvari 💘 sto se tice izdajalica , koju preporucujete elektricnu ili rucnu ? 👀🤷‍♀️

Ja imam chicco rucnu kupila sam ju u bubamari za 250kn,vjerujem da su elektricne bolje i brze al cijene su im nabijene za nesto sto mozda ni nebude koristeno

Tina1803
    30. Siječanj 2020. 11:44

Čestitke svim curama na urednim pregledima🥳🥳
    Evo i nas s pregleda - sve super! Šav drži, radila mi je i ctg-par trudića je uočeno ali kaže da je to ok, otkucaji bebe super i naša mrcina ima 2600 gr 💪🥳💙

Lilypie
    30. Siječanj 2020. 11:47

Evo i nas s UZV-a. Potvrđeno, stižu nam dvije kćerkice ❤️❤️
    Sva sam se rastopila 🥰 Cure su velike, doktor je iznenađen, 2020 i 2000 g. Mjere su im identične. Plodne vode imaju obje dovoljno tako da sam mirna. 
    Izdržat ćemo mi još malo 🤞💪

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Tina1803
    30. Siječanj 2020. 11:51

Lilypie

Evo i nas s UZV-a. Potvrđeno, stižu nam dvije kćerkice ❤️❤️
    Sva sam se rastopila 🥰 Cure su velike, doktor je iznenađen, 2020 i 2000 g. Mjere su im identične. Plodne vode imaju obje dovoljno tako da sam mirna.
    Izdržat ćemo mi još malo 🤞💪

Ajme preslatko, pa to su vec prave cure 💪🥳🥳

• Sancy3
    30. Siječanj 2020. 11:54

Cestitke na urednim pregledama curke!ja svoj cekam u 14h...sad je doslo do krvarenja taki da stvarno neznam sta mislit...javim sta kaze...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.