Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    30. Siječanj 2020. 08:36

Jahanara

sagi

skoljka

Uh nesmijem ni da razmisljam o tom vaginalnom pregledu sutra, zadnji put me gledala sa nekih 25tt, kad nisam umrla, ona se jadna stvarno trudi biti sto njeznija, al valjda je dole sve toliko osjetljivo, a i navikla je da sam ja opcenito osjetljiva na bol pa mene valjda boli sve sto nekog drugog ne bi bolilo. Prosle gpd kad sam bila na operaciji, sestre na gin odjelu kao pa kako te to boli kako se ti mislis poradjati, i tako ti glupi komentari 😤😕, onda im je ona rekla da sam ja posebno osjetljiva pacijentica, da me pripaze 😁 da se ne zezaju 😎

Jutro.
    Prevrćem se po krevetu i čekam da alarm zvoni pa da se dignem. 😁
    Joj ovi komentari me posebno živciraju, ne znam čemu to, ak su ti rekli to bi te sad odjednom trebalo prestat boljet!? Svatko ima drugačiji prag boli, i barem bi medicinski djelatnici trebali imat razumijevanja 🙄

Meni je moja bivsa ginicka svaki put kad bi rekla da me boli uzvratila rijecima da mora bolit. Nisam se htjela svadjat s njom jer sam do kraja trudnoce isla k njoj, al sad bi joj svasta rekla. Ne,ne mora boliti. Uz to sto je medicinski djelatnik jos je i zena pa tako. U prvoj trudnoci sam shvatila da su muski ginekolozi puno puno njezniji nego zene. Svaka cast izuzetcima.

Ja sam u početku uvijek birala ženske, al sad sam kod muškog i stvarno je nježan. 
    Najbitnije da s nama i bebicama sve ok, a da bi se moglo svašta odgovorit, moglo bi 😉

bejb1
    30. Siječanj 2020. 08:55

Hvala curke! :) 

Tina1803
    30. Siječanj 2020. 09:00

Mellorine i ja mislim da je do toga, veceras opet nova proba 😁
    Bejb baš ti je velikii i lijepi trbuščić🥰

• Jom12
    30. Siječanj 2020. 09:12

Jutro cure, koju izdajalicu preporučate za kupiti?
    Evo i ja sam obavila vađenje krvi i nije strašno ono popiti jedino mi je bio problem što se ne smije ništa jesti, ali preživi se

Fever
    30. Siječanj 2020. 09:16

Jom ja prodajem aventovu rucnu nekoristenu za 150 kn s pt, ako budes zainteresirana sibni mail ili br pa ti slikice posaljem.
    Dobila dvije pa nema smisla obje koristiti🙈
    Ugl planiram Avent koristiti ako budd bilo potrebe :-)

It’s a baby boy💙

skoljka
    30. Siječanj 2020. 09:28

Cure sto se tice ovog grudnjaka sa Alija mislim da sam skuzila kak ide ova celicina. Izgleda da je predvidjen za manje grudi, a ova sirina je ubiti nas broj odjece koji nosimo, recimo ja nosim sve S pa odgovara 36, valjda sam dobro objasnila 😎
    Bejb ma tvoj buso pravi 👍🏻 super je
    Jom 🤞🏻 ua dobar nalaz
    Sagi sad ces ti navaliti sa shopingom 😁

30. Siječanj 2020. 09:30

Ne znam tko je napisao za bolove, ivy? Mene to kolje od 17.tjedna dolje desno trbuh pa prema preponama, gin me ispipao rucno i nista ne boli, nalazi OK, ali hodanje, okretanje u krevetu, dizanje noge kad ides iz auta, tus kabine... znaci ja nekad moram primit s rukama desnu nogu da se pomaknem! Navodno to treba prestati poslije 25. tjedna...
    @Tina? (ne znam vise tko je spomenuo uriage prvu torbu) - bas ti hvala, jos sam vise opteretila Diners upravo xD Nisam mogla odoljeti :)

Corinne
    30. Siječanj 2020. 09:39

sagi i Fever, hocete vi te komode koristiti samo za pohranjivanje ili i za presvlacenje? Postoji li neki nastavak u za kupiti da se te komode ''pretvore'' u one za presvlacenje? 

Boa35
    30. Siječanj 2020. 09:45

Jutro curke!
    Čestitam svima na urednim pregledima i nalazima ovih dana i sreeetno vama danas koje imate!
    Lilypie vidim da si dobila zeleno svijetlo za dizanje iz kreveta vjerujem da se odmah lakše diše..dogurale ste stvarno daleko, svaka vam čast..dok se sjetim panike pred bolnicu, a vidi vas, prave curke i bome ne zaostaju nimalo za našim ostalim
    Tina1803 krevetić je preeesladak!
    Ovlaživać u sobi držim na prozoru, jer nemam gdje drugdje a u dnevnom mi je na polici (visina oko 170cm).
    U dnevnom imamo neki skupi, a ovaj za sobu smo uzeli u lidlu i super nam je.
    Lununa_mama meni je dr rekao da od 36 tjedna ću ići u vinogradsku na preglede.
    Sagi još danas i sutra radim.. moram priznat da se baš veselim što ću biti doma.. jučer sam bila na nekom seminaru i došla doma već iza 14h, najela se i prespavala cijelo popodne.. baš mi treba odmora, svakim danom mi je sve teže i teže..
    .
    Vidim da ste pisale o torbi za bolnicu.. moja je skoro pa spremna.. još moram samo uloške kupiti i pelene za bebu.. ostalo sve imam doma.. a recite mi za rađaonu isto nam treba ručnik i nešto za tuširanje? rekli su nam na tečaju da kad dođemo idemo na pregled pa klistir, wc, tuširanje.. pretpostavljam da i tad nam treba ručnik, jel?? stvari za rađaonu ću samo u posebnu vrećicu staviti i na vrh torbe..
    .
    Poroda me još uvijek nije strah..mislim uzet epiduralnu, pa sam nekako smirenija.. jedino me strah da se nešto ne zakomplicira i da moram na carski.. e strah me oporavka nakon carskog i nemoći.. nakon kiretaže kad sam se digla s kreveta mi se vrtilo užasno (uzela opću).. ne mogu ni zamisliti ustajanje nakon carskog..
    .
    Mene doktor svaki put gleda i vaginalno i preko uzv-a.. nije me još nikad bolilo ništa.. očito ovisi i do doktora kako to radi, a i do nas samih, koliko smo osjetljive dolje..

Fever
    30. Siječanj 2020. 10:05

Corinne, ja cu koristiti samo za stvari, presvlaciti cu najcesce na kuhinjskom stolu jer cu tamo imati podlogu kad cu i najcesce boraviti u dnevnoj i kuhinji...
    Komodica ce biti u sobi pa mi je komotnije ovako :-)

It’s a baby boy💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.