https://jysk.hr/pohranjivanje/komode/basic-0/komoda-tranbjerg-4-ladice-bijela
Mickey na ovu sam mislila, imam doma kod svojih takvu duplu sa po tri i svasta stane, jesu plice ( ne previse) al su siroke i duge.
Jel mislis na tu isto ili?
It’s a baby boy💙
E da na tu sam mislila. Aha aha, ako imas iskustva s tim modelom onda okej. Ne znam, meni je malo mjesta za svu robicu bilo, vjerojatno jer sam je imala previše da mi ni dve komode ne bi bile dosta.
#Aliexpress HRK 34.25 53%OFF | ebebek Baby&Mom Combed Nursing and Maternity Breastfeeding Bra
https://a.aliexpress.com/_sI1Ktx
Evo link Fever. E i isprobala sam maloprije, nemogu vjerovat da mi pase sirina, cak i kosarice, ali ima jos mjesta malo, taman 👍🏻
Netko je komentirao da je kupio i Lidlu, da oni su bili super al za ove moje silikone svi preveliki 🙈
MickeyMouse znaci ti znas za oviu foru sa bodicima, a ja mislila da se svaki bodic oblaci preko glave 🙈
Vaki javila se Think al samo da je sve ok, pa ce kao poslije detaljnije.
Skoljka tnx super uzgleda, ne znam samo koju vel da narucim, ima kao 36,28,40
Nosim 80B inace, mislim da ce 40 bit ok nekako..
It’s a baby boy💙
Skoljka tnx super uzgleda, ne znam samo koju vel da narucim, ima kao 36,28,40
Nosim 80B inace, mislim da ce 40 bit ok nekako..
Bojim se da ce ti biti preveliko, i ti si mrsava. Ja sam narucila ovu 36, a dobila 80B, pogledaj u opisu mozda imaju mjere da se izmjeris
Budem tnx :-D imam sad listu stvari sta trebam naruciti s Alija, dobro pa postar dolazi ujutro kada sam sama🤣🤣🙈🙈🙈
It’s a baby boy💙
Jao, preslatke buše… Sve redom lijepe trudnice!
Tina - ja sam ga koristila za pupak, tako mi je rekla patronažna - da bude suh. Dugo smo čekali da otpadne. Kasnije sam ga koristila kad je porastao i izgulio koljena.
OGTT - nemojte me prisjećati. 🥵
Ja još nemam kombinaciju za izlazak. Stalno mijenjam.
Cure koje ste na euthyroxu, kolika je vrijednost za treće tromjesečje? Do sad mi je bio oko 2, a danas 3.15.
Vaki moj TSH u 35tt je 0,525, ft4 12.3. Dr kaže i dalje 0,75 3x i 100 4x tjedno
Hm? Pa zar ne bi tebi trebao smanjiti dozu? Sad se petljam gdje mi nije mjesto, ali mislim da tebi ne treba tolika doza…
Meni se isto čini, ali kaže samo nastavite...🤷🏼♀️
LaLuna zeno pa ti ulazis u termin, ili si vec? Kako se gleda od 36+ ili 37+ 🤔
Uh nesmijem ni da razmisljam o tom vaginalnom pregledu sutra, zadnji put me gledala sa nekih 25tt, kad nisam umrla, ona se jadna stvarno trudi biti sto njeznija, al valjda je dole sve toliko osjetljivo, a i navikla je da sam ja opcenito osjetljiva na bol pa mene valjda boli sve sto nekog drugog ne bi bolilo. Prosle gpd kad sam bila na operaciji, sestre na gin odjelu kao pa kako te to boli kako se ti mislis poradjati, i tako ti glupi komentari 😤😕, onda im je ona rekla da sam ja posebno osjetljiva pacijentica, da me pripaze 😁 da se ne zezaju 😎
Jutro.
Prevrćem se po krevetu i čekam da alarm zvoni pa da se dignem. 😁
Joj ovi komentari me posebno živciraju, ne znam čemu to, ak su ti rekli to bi te sad odjednom trebalo prestat boljet!? Svatko ima drugačiji prag boli, i barem bi medicinski djelatnici trebali imat razumijevanja 🙄
Skoljka ja sve tvoje likove s Alija spremam i kao naručivat ću dok ću bit doma 😂 još samo idući tjedan radim 😊
Karla jel tebi danas zadnji radni il sam pomiješala?
Sortiraj odgovore
Najstariji