Fever ja mislila ovu uzet https://jysk.hr/pohranjivanje/komode/plus-0/komoda-4-ladice-limfjorden-bijela
Ista je kao ova Ikeina po mjerama https://jysk.hr/pohranjivanje/komode/plus-0/komoda-4-ladice-limfjorden-bijela, a jysk mi je bliži. Iako sad kad čitam iskustvo od Mickey možda se ipak zaletimo do Ikee 😕
Krivi link, ali znam na koju mislis. :-D Mislim da to i je problem s komodicama, sto bi mi sve natrpali a imamo previse svega, pogotovo mi s prvim bebacima koje sve sto vidimo trebamo🙈😂
Lijepa mi je, ali odustala sam od nje jer je i cjenovno skuplja a i ladice su klasicne ( bar od modela od ikeee, za yisk nisam 100% sigurna) a ova iz yiska sto ja gledam cim otvoris sama se povlaci na mehanizmu je, to mi je bitno da mogu jednom rukom otvorit npr ako drzim bebaca i nes mi treba samo povucem.
It’s a baby boy💙
Uh nesmijem ni da razmisljam o tom vaginalnom pregledu sutra, zadnji put me gledala sa nekih 25tt, kad nisam umrla, ona se jadna stvarno trudi biti sto njeznija, al valjda je dole sve toliko osjetljivo, a i navikla je da sam ja opcenito osjetljiva na bol pa mene valjda boli sve sto nekog drugog ne bi bolilo. Prosle gpd kad sam bila na operaciji, sestre na gin odjelu kao pa kako te to boli kako se ti mislis poradjati, i tako ti glupi komentari 😤😕, onda im je ona rekla da sam ja posebno osjetljiva pacijentica, da me pripaze 😁 da se ne zezaju 😎
Jutro.
Prevrćem se po krevetu i čekam da alarm zvoni pa da se dignem. 😁
Joj ovi komentari me posebno živciraju, ne znam čemu to, ak su ti rekli to bi te sad odjednom trebalo prestat boljet!? Svatko ima drugačiji prag boli, i barem bi medicinski djelatnici trebali imat razumijevanja 🙄
Meni je moja bivsa ginicka svaki put kad bi rekla da me boli uzvratila rijecima da mora bolit. Nisam se htjela svadjat s njom jer sam do kraja trudnoce isla k njoj, al sad bi joj svasta rekla. Ne,ne mora boliti. Uz to sto je medicinski djelatnik jos je i zena pa tako. U prvoj trudnoci sam shvatila da su muski ginekolozi puno puno njezniji nego zene. Svaka cast izuzetcima.
Jutro svima😊
Uf koja noc, stalno ustajanje na wc, pa bolovi kao pred mengu cijelo vrijeme...pa smo uzeli onaj ovlaživač zraka Gorenje baby care i isprobali nocas, stavili na pod kraj vrata...lokvica se stvorila! Jeli to zato sto je prenisko? Treba biti na nekoj polici? Ima netko iskustva? Uglavnom, grozna noc i evo jos me boli i jedva cekam pregled danas
Jutroo ☕☕
Uh odkuda krenuti jeste se raspisale 😊 prvo sretno danas svima na pregledima 💪
Lilypie super da napokon mozes malo ustati koje olaksanje ce ti biti
Krevetići i robica su preslatki i nije vam ono komplicirano za oblaciti, meni je to cak najjednostavnije bilo, bodi na preklop i to plisano na tregere 😊
Komode izgledaju isto kao sto ima moja mama, ali nesjecam se di je uzela, bitno da su dublje da vam je lakse sloziti sve, a u biti i netrebaju, ja imam po mjeri i duboke su ladice i dovoljne su mi dvije za svu robicu, rucnici su mi odvojeno i sad ce imati dvi starija i dvi beba 😊
Tina mislim da treba ga staviti negdje na poviseno da dole nema previse smisla ali neka me neko ispravi
Bejb1 presladak trbuščić 😍
Curke, sretno na pregledima 🤰, javljajte šta kažu.
Trbuščići su vam 😍.
Danas sam odlučila pripremiti robicu njemu za izlazak i naručiti mu koju sitnicu s Alia 😂. Možda budem i grudnjak piknula, iako sam ja dosta široka preko leđa (planinski tip 😂) a cice male treba biti podstavljeni. I za ove Lidlove grudnjake sam naručila proširenje.
Naručila sam bila i onaj toplomjer za čelo s Alia (digitalni) ali mi se vratio jer nisam dovoljno zavirivala u kaslić 🤦🏻♀️.
Krivi link, ali znam na koju mislis. :-D Mislim da to i je problem s komodicama, sto bi mi sve natrpali a imamo previse svega, pogotovo mi s prvim bebacima koje sve sto vidimo trebamo🙈😂
Lijepa mi je, ali odustala sam od nje jer je i cjenovno skuplja a i ladice su klasicne ( bar od modela od ikeee, za yisk nisam 100% sigurna) a ova iz yiska sto ja gledam cim otvoris sama se povlaci na mehanizmu je, to mi je bitno da mogu jednom rukom otvorit npr ako drzim bebaca i nes mi treba samo povucem.
Haha, možda je ipak bilo prerano za linkove 😂da, ova je Ikeina https://www.ikea.com/hr/hr/p/malm-komoda-s-4-ladice-bijela-30403571/
Meni su uglavnom Jyskove PLUS stvari dobre, čine mi se na prvu kvalitetnije od Basic, imamo stol i malo neku komodu za dnevnu.
Morat ću vidjet još jednom uživo i isprobat pa odlučit 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji