Jutro curke, kako ste?
Imam jedno pitanje za vas.. kad se naruči za nifty test, da li je to samo vađenje krvi ili je i ultrazvuk u sklopu toga?
u labosu nekom u Breyeru ili tako negdje mislim da nema uzv samo vađenje krvi. Ali je tamo i jeftiniji. Meni je standard bio 3700.
🧔39
👧31
Karla jel ti to već razmišljaš da se naručiš za nifty? Meni još nitko to nije ni spomenuo 🤔
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Karla jel ti to već razmišljaš da se naručiš za nifty? Meni još nitko to nije ni spomenuo 🤔
Nije ni meni nitko spomenuo, ali ću ga napraviti radi svojeg mira
Onaj tjedan iza 1.9. ću ići na kombinirani i mini anomaly scan u Petrovu, a onda bi iza išla na nifty.
Najvjerojatnije ću ići kod Škvorca, a kod njih uvijek gužva, pa da se ranije naručim.
Ja ću isto na Nifty radi svog mira, tako da neću na kombinirani kad je to samo statistika, ne treba mi i to. Mislim da odmah kada ću raditi mini anomaly cu i krv izvaditi za onaj najveći paket. Idem drugi tjedan na uzv opet pa ćemo se dogovoriti za to sve. Ako ne daj Bože budu loši rez onda ću na amnio.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Lemon dobro dpsla napokon, kako si, kako se osjecas 🤗
Ja sam dogovorila za Harmony, nekako se meni cini najbolji, a i mpo dr mi je vise njega preporucila kad sam je pitala, veli da njima najvise vjeruje. Vec sam uspjela dogovoriti za ful paket ali za cijenu basic, preko sogorice 🤪, ali ja zelim prvo napraviti prvo kombinirani nema veze sto je samo statialika. Mi u obitelji nemamo naslijednih bolesti, mi smo zdravi, ja jos nespadam u rizicnu skupinu. Koliko vi cure imate god. Ja imam 32. Moje frendice niti ijedna od poznanica koje su i starije od mene nisu radile te testove pa se meni cude zasto ja hocu.
Lilypie, ovo je prepalo i nas, kako nebi vas dvoje 😲 srecom sve je u redu. Ocito je da je prokrvljenost dobra kod tebe, ne znam kako to ide s blizancima, mozda imas vise krvi od nas trudnica sa jednim djetetom. A mozda ti je i koza tanja ili osjetljivija.. pa eto kapilare pucaju na manje pritiske. U svakom slucaju, mislim da ti je vrijeme da malo legnes doma, manje hodas i vise pazis. Bar dok ti ne prode ovaj krizni period prvog tromjeseca.
Ivagljiva, razmisli si o tome kad mislis prestat. Ne znam mozes li dojiti dvoje djece istodobno razlicite dobi. A nekako mi se cini da ako ti se cura bude sjecala sta je dojenje a zamjenis ju sa drugim djetetom, da bi se mogla osjecati zapostavljeno. Evo cisto da razmislis.
Meni je secer bio granican u prvoj trudnoci, pa su me stalno pregledavali. Dali su mi aparatic, sad po njemu znam da je visu nego u prvoj 😑 ali nije nista tragicno. Moram pazit i to je to.
Hvala na savjetu 😉, budem promislila što i kako. Trenutno je još rano za ikakvim drastičnim promjenama, a i mala mi idući tjedan kreće na adaptaciju u vrtić pa ju definitivno ne želim šokirati još i ukidanjem dojenja. Ali u principu, ako bi s trudnoćom bilo sve ok i ne bi bilo nekih kontraindikacija, nemam ništa protiv dojenja cijelo vrijeme i tandema kad se nova beba rodi... 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji