Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejb1
    28. Prosinac 2019. 21:27

Predivne su stvarcice. I mi planiramo u primark u 1.mj bili smo prije 2mj., ali mi je kao bilo prerano kupovati.. Sad cu to nadoknaditi 🤣😊

bejb1
    28. Prosinac 2019. 21:27

Karla javi kakvo je dok se opere i osuši :) 

Boa35
    28. Prosinac 2019. 21:51

bejb1

Karla javi kakvo je dok se opere i osuši :)

Pa svakako mislim da se isplati..bebe to iovako jako brzo prerastu..mi imamo sušilicu pa ni ne mislim previše tog kupovati..navečer stavim prati, ujutro mi je suho..
    To ću tek u veljači, teško prije, tek mi iza 10.1. ormar dolazi, a krajem siječnja idemo kupiti krevetić i komodu..tako da krećem s pranjem kad sve namjestimo i obojam zid 😃 😊 
    Mislim da ću raditi do 20.1. pa onda doma sređivanje sobice za bebolinu! Baš se veselim svemu. 

Lavica27
    28. Prosinac 2019. 22:19

Karla89

skoljka

Karla svidja mi se sve 🤩🤩,pidjamice su preslatke, i bodyci, ma sve, koji broj si uzela vrecu za spavanje? A spavacice si mogla svima nama uzet pa nam sad poslati,ovdje nigdjw naci te sa dugmicima, mada sam ja u Kiku vidjela al su dugi rukav, a frendica mi je rekla da ima na placu neke bas za trudnice/dojilje za 70kn.

Pidžamice sam uzela 62, bodiće kratkih rukava 68 (to za ljeto da imamo)..super su im cijene 3 pidžame 11e, 7 bodića 11e..3 velike tetre 4e..5kom čarapa 2.5e.. 3majice 8e..slinčeki 5kom 4,5e 🙈😃
    Mislim, skupilo se to, ali isplatilo se svakako.. robicu sam odlučila od br 62 kupovati..imam samo par stvari 56..
    Vreća je 0-6mj, nema manje, pa sam tu uzela.. preslatka mi je bila.. 🥰

Karla nadam se da te necu razocarati, Al Primark brojevi subti za cca broj manji..jos ako stavis ubsusilicu racunaj da si pokupovala 56(62) i 62 (68). I bebice stvarno budu jako malene (cast izuzecima). Moja je bila terminska (39+6), 51cm i 3.2kg, nosila je 50 dva tjedna (unatoc sirokom povijanju), 56 mjesec dana sigurno ako ne 1.5mj. Tako da... opet nesto mora obuci.
    P.s. Vaki i ja nisam do danas skuzila sto su BH i sad kad gledam unazad ja to imam vec ohoho. BH ne otvaraju...

skoljka
    29. Prosinac 2019. 07:02

Jutroo... Jel ima jos sova, od 5h sam budna 🥴ledja me ubijaju negdje gore po sredini.
    Karla sve je super, nisam skuzila tetrice, nakupilo se svastan👍🏻
    Sto se tice kontrakcija, ovo kad se nekome pojavi samo kvrga, to nije kontrakcija to se samo beba rotira ili upre glavom ili guzom. Kontrakcija se osjeti, stomak se zgrci, bude neugodno i pritisak prema dole, i da nisu opasne, ako se ne ponavljaju jako cesto. 

sagi
    29. Prosinac 2019. 07:58

Jutro.
    Karla preslatke su stvari 😍
    Skoljka ja sam isto budna od nekih 6,al se okrećem i pokušavam spavat, navikavam muža na to kak će mu bit dok bebica dođe 😂 u posljednje vrijeme baš loše spavam, al ok, ja inače malo lošije spavam tako da ništa novo. 

29. Prosinac 2019. 08:24

Karla preslatko je sve, ja moram vidjeti sto od prve curke imam tako da ni nemoram puno uzimati jedino neznam oce li mi se poklopiti ljetno/zimsko 😊 vrece za spavanje nisam ni sa prvom koristila pa njih nemam, ali stvarno se sve cini i povoljno.
    Skoljka bit ce da se sve izmjenjujemo, svaka nekolka dana dobro se spava pa nekolka lose kako koju potrefi 😀
    Ja sam na +5.5kg premda sam stvarno dobro jela mislim da nisam puno dobila sto je super, ali nadam se da je zato bebolinica vise narasla. 

Boa35
    29. Prosinac 2019. 10:05

Lavica27 usporedila sam s h&m veličine i identične su..poslužit će sve kako god, moramo ih u nešto obući 😃 
    Školjka meni se zgrčio trbuh, ali samo na desnoj strani, ne cijeli 🤷 pa smo išli tražiti na netu što bi to bilo, jer smo prvo mislili da je beba..po svemu pročitanom su bh kontrakcije..a sad ja ne znam, valjda jesu.. kasnije ih nisam imala, sad je sve ok. 
    Ja super spavam, jedino me beba budi..danas je tek oko pola 7 počela lupati..i onda mi se to lupanje poveže s nekim snom..pa sam sanjala da me neka debela baba pika u trbuh, dok se nisam probudila i skužila da mala boksa.. 🙈😆😆

Lilypie
    29. Prosinac 2019. 11:18

BH kontrakcije ne bi trebale biti neugodne i kao sto Karla kaže trbuh se može zgrciti samo na jednoj strani. Meni su u zadnje vrijeme bile češće. Nazalost, čula sam da neke cure i otvaraju tako da ne bi bilo zgoreg spomenuti ginekologu koliko ih često imate. U ovih dva tjedna u bolnici svega sam se nagledala, i da žene imaju trudove na CTG ali da ih ne osjećaju 🤷🏻‍♀️

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Vaki
    29. Prosinac 2019. 11:21

Jučer sam gledala neki video gdje trudnica pokazuje što sve nosi u rodilište... Ajme! Pun kofer do vrha! Znam da je još rano o tome razmišljati, ali se sjećam da je meni jedino usfalilo onih mrežastih gaćica jer sam puno krvarila. Uložaka sam imala za čitavo rodilište. 🤭

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.