Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    26. Prosinac 2019. 22:39

Fever

Brankica ne, uzimam 3x dnevno mg po preporuci gin, nekih 700 mg unesem. Pijem ujutro kada se probudim, onda oko 4-5 popodne i oko 1-2 ujutro ( muci me nesanica)
    Pojavi se vecinom kada lezim na ledjima navecer, jednom dva puta u danu sam do sada primjetila ( i kad mi je pun mjehur- stoga idem na wc cim malo moram). Sto vise odmaram, sjedim i lezim. Za sad je okej :-D citala sam da se zna pojaviti par puta pa onda nestane i ponovo se pojavi pred porod, neki ih ni ne prepoznaju pa misle da nemaju, s obzirom da imam mal stomacic I doslovno sam kost i koza odmah skuzim cim me uhvati grc

E tako je identicno meni bilo i bas u tvojim tjednima, najvise kad lezim na ledjima, zato sam se trudila uvijek na boku lezati. Ali ja sam samo jedan mg ujutro pila, i kad legnem noge na poviseno. Nije mi dugo bilo, danas jednom nakon dugo vremena ali sam nesto prebrzo hodala skoro trcala. 

Jahanara
    27. Prosinac 2019. 06:39

Jutro cure!

Svaka cast za prehodane kilometre Karla! A bome i tebi Fever. Sram me i reci da skoro nista i ne hodam...🙈

• Sheena
    27. Prosinac 2019. 08:12

Hej curke Mene strah stati na vagu poslije blagdanskih ručkova i kolača pa čekam da to sestra uradi za mene na pregledu na staru godinu Valjda me neće previše kuditi
    Bh kontrakcije osjetim već nekoliko tjedana s tim da su prije bile intenzivnije, ili sam ih jednostavno više primjetila. Sad mi je baš izraženo zatezanje kože, na mjestu gdje su nekada bili kukovi Samo čekam neki krc da pukne, ali zasad eto ništa. Trackam se s uljem za trudnice iz dm-a otkako sam ostala trudna svaki dan poslije tuširanja, a kad me panika uhvati onda još malo natrackam
    Malo me panika hvata kad vidim da je još samo 11 tjedana ostalo, nekako imam osjećaj da će zauvijek ostati u meni Uživajte u ostatku blagdana/praznika

skoljka
    27. Prosinac 2019. 10:14

Jutrooo! Bome bi i ja trebala danas malo prosetati, jucer opet parada sa gostima cijeli dan, danas nece nitko, za vikend opet ocekujem. Joj koliko god volim da mi se dolazi nekad mi stvarno dosadi. Mm nevoli da mi idemo drugima, samo kad se mora, samo nek se nama dolazi i tak uvijek smo mi glavni kod kojih svi moraju doci 🙉. 

Lilypie
    27. Prosinac 2019. 11:04

Pozdrav cure.... vidim pričate o kolačima 😢 Nazalost ovaj Bozic nisam okusila ni jednog.
    Upravo sam bila na UZV. Bebice su dobro, jedna beba 1.280 g a druga 1.050 g. Već smo velike curice 😍
    Bila mi jučer došla cimerica u sobu koja je  u 32. tjednu i beba ima 1.400 g tako da mislim da su moje prilično napredne budući da su blizanke.
    Ležim, mirujem, još sam na tokolizi i to je to. Dan za danom.... sad smo već optimistični!

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

brankica09
    27. Prosinac 2019. 11:52

Lilypie

Pozdrav cure…. vidim pričate o kolačima 😢 Nazalost ovaj Bozic nisam okusila ni jednog.
    Upravo sam bila na UZV. Bebice su dobro, jedna beba 1.280 g a druga 1.050 g. Već smo velike curice 😍
    Bila mi jučer došla cimerica u sobu koja je u 32. tjednu i beba ima 1.400 g tako da mislim da su moje prilično napredne budući da su blizanke.
    Ležim, mirujem, još sam na tokolizi i to je to. Dan za danom…. sad smo već optimistični!

Bravo cure 💝💝🤰🙏 mozete vi to 🧚‍♀️

Tina1803
    27. Prosinac 2019. 12:10

Lilypie

Pozdrav cure…. vidim pričate o kolačima 😢 Nazalost ovaj Bozic nisam okusila ni jednog.
    Bila mi jučer došla cimerica u sobu koja je u 32. tjednu i beba ima 1.400 g tako da mislim da su moje prilično napredne budući da su blizanke.
    Ležim, mirujem, još sam na tokolizi i to je to. Dan za danom…. sad smo već optimistični!

Ma bravoo💪💪 Sve ide kako treba a cure su velikee za blizanke tako da odlicno! Sve ce biti u redu🥰
    Mi danas idemo na 4D viditi svog malog diva, jedva cekamo🤗🤗

skoljka
    27. Prosinac 2019. 13:07

Sheena obavezno javi kilazu, ja se nekako s tobom usporedjujem jer smo dan razlike, vas me zanima. Daj slikicu buse da te vidimo 🤩. Samo se ti mazi, to kad svrbi koza sr rasteze, meni svaki put kad dodje do tog rastezanja koza se jako peruta. Ja koristim iz ljekarne bademovo nekako sam sa njim najzadovoljnija, bas dobro nahrani kozu, neznam vise ni koliko sam vec bocica potrosila..
    Lilypie bemu misa pa zar nisi ni neki integralni prosvercala 😕, ma bravo za dobar pregled, a bome i za optimizam👍🏻

Fever
    27. Prosinac 2019. 13:55

Lilypie odlicnooo, i ti i Tina jos malo izdrzite🥰🥰🥰

It’s a baby boy💙

27. Prosinac 2019. 17:19

Drzi se Lily!!:)
    Ja sam si kupila nedavno neki maslac od Oleo therapy (bademovo ulje i shea maslac) Family skin care tako da se s tim lickam, a cak si namazem i lice s tim posto slabo koristim preparate za lice otkad sam trudna pa bar eto to! Zasad je ok :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.