Curke koje imate bh kontrakcije, kako vam one izgledaju?
Ležim nekih dva sata, nakon duuge šetnje i počeo mi se trbuh grčiti..samo desna strana se jaako stvrdne..ne boli ništa, ali osjetim to grčenje.. sad nisam sigurna jesu to bh kontrakcije ili beba nešto čudno radi 🤷
Da i malo bude trbuh čudnog oblika..
To su kontrakcije, ja isto bas vidim kako se trbuh izoblici, nastane kvrga na jednoj strani 🙈
Meni se grci cijeli, ne vidim kako izgleda jer mi to vecinom bude navecer kad vec legnem pa sam lijena upaliti svijetlo, Ili kad duze sjedim( vecinom u kaficu ili gostima, jer kod kuce lezim, pa mi u kaficu i gostima nije pozeljno podizat majicu, al necu bit ljena veceras ak me uhvati pa pogledam kako izgleda…kad se okrenem na bok, popusti me, ne boli samo je neugodno, od kak uzimam mg, 1-2x dnevno se dogodi
hvala ti na odgovoru 🥰
Čak sam danas popodne osjetila neku čudnu težinu u trbuhu kad smo bili u šetnji..pa se mislim da je možda to to bilo i onda..
Prebacila sam se na bok i sad je ok.. ja uzimam mg svaki dan prije spavanja, ali možda sam se ipak malo preforsirala ovih dana šetanjem..
Je to ti je bila kontrakcija, neznam jel se sjecate kad sam vam pisala da sam po adventu prepjesacila 10km i da sam se bila ukocila da nisam mogla ni koraka napraviti, tad me bila kontrakcija ulovila da sam mislila da ce mi se i stomak i kukovi ma sve raspasti. I da sto manje lezite na ledjima manje ce vas loviti kontrakcije tokom odmaranja/spavanja.
E da Karla dok sam se sjetila, ti si pisala da osjecas kad bibica stuca. Cini mi se da sam ja to danas prvi put osjetila, ali opet neznam jel toto. Uglavnom neprekidno je trajalo sigurno minutu u jednakim razmacima, kao lupkanje jedno za drugim, al pod rukom se nije osjetilo nego sam bas u stomaku osjetila to i stvatno je bilo drugacije od udaraca. Sta mislis je to stucanje?
I meni se to prvi put danas desilo, lupkanje u trbuhu, prvi puta ovako 🤭🙈 i ja mislim da je stucanje 😻
Lilypiesuper su curke vec velike, ja sam eto prosli tjedan bila pa je bebolinica dosta manja, sad je sigurno dobila vise nakon svih kolaca i mesa 😂 koliko ti fale mozda kolaci toliko i bolje mozda da si to izbjegla da ne dobijes dodatne kile bespotrebno.
Tina bas me zanima koliki je mali div 😊
Sto se kremica tice ja kad se sjetim, ali ne svaki dan pa uglavnom djecjim kremicama mackam i zasad je sve super, nadam se da ce tako i ostati jer premda raste trbuh nije ni da me svrbi ni nista zasad. Svaki dan isto malo prosetam i to mi super paše po svježem zraku malo ☺
1600 gr ima naš div 😁😁 nismo mu uspjeli viditi lice jer je glavica skroz nisko i nije se vidilo od posteljicee 😭 tako da ga nismo vidili...ali sve je ok, svi parametri. Šav drži, strogo mirovanje i dalje jer je bebica jako nisko i kako ce rasti pritisak na cerviks je sve jači...inače me žgaravica ubija i idem piškiti doslovno svakih pola sata..🤦♀️
Lilypiesuper su curke vec velike, ja sam eto prosli tjedan bila pa je bebolinica dosta manja, sad je sigurno dobila vise nakon svih kolaca i mesa 😂 koliko ti fale mozda kolaci toliko i bolje mozda da si to izbjegla da ne dobijes dodatne kile bespotrebno.
Tina bas me zanima koliki je mali div 😊
Sto se kremica tice ja kad se sjetim, ali ne svaki dan pa uglavnom djecjim kremicama mackam i zasad je sve super, nadam se da ce tako i ostati jer premda raste trbuh nije ni da me svrbi ni nista zasad. Svaki dan isto malo prosetam i to mi super paše po svježem zraku malo ☺
1600 gr ima naš div 😁😁 nismo mu uspjeli viditi lice jer je glavica skroz nisko i nije se vidilo od posteljicee 😭 tako da ga nismo vidili…ali sve je ok, svi parametri. Šav drži, strogo mirovanje i dalje jer je bebica jako nisko i kako ce rasti pritisak na cerviks je sve jači…inače me žgaravica ubija i idem piškiti doslovno svakih pola sata..🤦♀️
Kakva beba 🙈🐞 bravo , kako ste velikiiiiii 😍
Školjka ja sam prvi put baš bila kod dr kad je štucala.. da nisam bila, vjerojatno nebi ni znala da je štucanje.. pravilni "udarci" meni budu..nekad bude 3_4puta, nekad malo više..ja isto više to osjetim i trbuhu nego pod rukom..
Tina1803 pa ti si samo tjedan dana ispred mene..bome pravi mali div 🥰 samo nek raste i da što duže izdržite u komadu 🤞💚
Tina bravo za malog diva, bas napreduje. Super da je dole sve pod kontrolon 👍🏻
Brankica karla bas fora osjecaj i maloprije sam osjetila, vidis to vama dosta ranije nego meni.
Lilypie super, dok vi rastete kolači su manje bitni 😉
Tina bravo 🙂
I pisale ste o kremicama, ja nakon tuširanja koristim bademovo ulje, a onda još ujutro il tokom dana kad krene svrbit kremu od biobaze.
Jutro curke!
Tina vec je pravi frajer💙 samo neka raste!
Lilypie i tvoje curke su velike💕 dan po dan i dogurat cete do sigurnih tjedana🤞
Nisam uopce mislila da kad se tako trbuh izboci na jednoj strani da su to BH kontrakcije. Meni se to dogodilo jednu noc dok sam lezala, pojavila se mala kvrzica na lijevoj strani i bilo je tvrdo, a na desnoj mekano. Bila sam uvjerena da je beba...🤔
Jutro curke!
Tina vec je pravi frajer💙 samo neka raste!
Lilypie i tvoje curke su velike💕 dan po dan i dogurat cete do sigurnih tjedana🤞
Nisam uopce mislila da kad se tako trbuh izboci na jednoj strani da su to BH kontrakcije. Meni se to dogodilo jednu noc dok sam lezala, pojavila se mala kvrzica na lijevoj strani i bilo je tvrdo, a na desnoj mekano. Bila sam uvjerena da je beba…🤔
I ja sam na prvu mislila da je beba..
Al pod rukom sam baš osjetila kad je taj grč popuštao..
4x mi se javile sinoć i dalje više ništa, sve ok.. 🤷
A još oko 20tj me dr pitala jel ih imam..možda ih nisam do sada imala jer stalno mg pijem svaku večer.
Ja nisam nikad imala lažne trudove. Ni u prvoj trudnoći, a ni sada. Jeste li sigurne da su to sve baš kontrakcije? Kužim ako vas grči, ali meni se recimo pojavi neka težina u trbuhu i onda se beba pomakne na drugu stranu i izbaci guzu ili nogicu. I ovaj malac ne štuca, a stariji je stalno štuckao. Trbuh mi je stalno vibrirao, a i kad se rodio je dosta štucao.
Danas mi je prvi put lupkao oko pupka, baš čudan osjećaj.
Lilypie - prave su to cure! 💕
Tina - baš je težak taj tvoj bebolino. 💕
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji