Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    29. Prosinac 2019. 11:52

Da i meni se zgrci samo dio stomaka, ne cijeli, obicno donji dio ili sa desne strane, a kad se on nabije glavom ili guzom potpuno je drugacije.
    Vaki bome kad sam prije par dana vidjela da do sluzbenog termina( 40tt) imam 10tt, a da sam u terminu za 6tt, nekako sam ostala iznenadjena koliko to izgleda blizu 🙊🙈😵 jutros sam bas gledala, pa skoro sve imam jer sam u skoro svakom shopingu kupila po nesto pa se skupilo, jos par sitnica nedostaje. 

Vaki
    29. Prosinac 2019. 12:23

Skoljka - joj, stvarno si blizu... Ja još imam vremena pa sam hladne glave. Nego, vidim da svi nose robicu za bebu u rodilište. Ja to nisam nosila, doma sam sve pripremila pa je suprug donio dan prije nego što smo otpušteni iz rodilišta. Bilo je užasno hladno pa smo mu stavili i skafander. Bio je kao buhtlica...
    Joj, baš se veselim! Valjda će ova dvojica preživjeti 3 dana bez mene. 😂

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

29. Prosinac 2019. 13:00

Vaki

Jučer sam gledala neki video gdje trudnica pokazuje što sve nosi u rodilište… Ajme! Pun kofer do vrha! Znam da je još rano o tome razmišljati, ali se sjećam da je meni jedino usfalilo onih mrežastih gaćica jer sam puno krvarila. Uložaka sam imala za čitavo rodilište. 🤭

Ja sam bas isla citati sto sve treba i ja bi najrađe sad to sve spakovala da je spremno 😂😂
    Ja prvu trudnocu nemogu ni racunati jer su mi sve moji donosili naknadno pa se spremam kao prvi puta, ali su mi u Petrovoj zato sve sestre dale sto mi je trebalo i mrezaste gacice i vir uloske i jedna zenska mi je dala blazinice jer njoj nisu trebale. Ali kad citam sto sve treba pa to stvarno velika torba nakraju bude.

Boa35
    29. Prosinac 2019. 13:29

Vaki

Skoljka - joj, stvarno si blizu… Ja još imam vremena pa sam hladne glave. Nego, vidim da svi nose robicu za bebu u rodilište. Ja to nisam nosila, doma sam sve pripremila pa je suprug donio dan prije nego što smo otpušteni iz rodilišta. Bilo je užasno hladno pa smo mu stavili i skafander. Bio je kao buhtlica…
    Joj, baš se veselim! Valjda će ova dvojica preživjeti 3 dana bez mene. 😂

Ja ću isto spremiti i robu za sebe i bebu u jednu vrećicu i staviti u jaje, da muž zna da to treba uzeti kad ide po nas 😆 mislila sam medo odijelce uzet, ali pošto sam dobila onu navlaku za jaje što je kao dekica onda neću..normalno ću je obući i staviti u to.. termin nam je kraj 3.mj, pa se mislim da neće valjda bit baš tak hladno..a i opet dođe muž autom ispred ulaza, samo je prebacimo u auto.. 
    Školjka ja nekako nemam osjećaj da je to tako blizu..kao ono još se to o meni ne radi 🙈😆 ima vremena, daleko je.. al opet s druge strane nije mi bilo svejedno kad sam imala ove kontrakcije, malo sam se uplašila..još i nismo bili u hr..
    A i otkad su mi se na lilypie spustili dani ispod 100..hmm, stiska 🙄😁

Boa35
    29. Prosinac 2019. 13:33

Mellorine

Vaki

Jučer sam gledala neki video gdje trudnica pokazuje što sve nosi u rodilište… Ajme! Pun kofer do vrha! Znam da je još rano o tome razmišljati, ali se sjećam da je meni jedino usfalilo onih mrežastih gaćica jer sam puno krvarila. Uložaka sam imala za čitavo rodilište. 🤭

Ja sam bas isla citati sto sve treba i ja bi najrađe sad to sve spakovala da je spremno 😂😂
    Ja prvu trudnocu nemogu ni racunati jer su mi sve moji donosili naknadno pa se spremam kao prvi puta, ali su mi u Petrovoj zato sve sestre dale sto mi je trebalo i mrezaste gacice i vir uloske i jedna zenska mi je dala blazinice jer njoj nisu trebale. Ali kad citam sto sve treba pa to stvarno velika torba nakraju bude.

Ja mislim uzet samo osnovno..jer će muž dolazit svaki dan pa mi naknadno donese što ću trebat.. pa samo za chicco uloške mi treba jedan kofer 🙈😆 
    Mislim uzet torbu, malo veću od ruksaka i to je to..
    Ogrtač isto mislim da neću uzimati, jer su cure na zimskim rekle da je jako toplo u bolnici i da im nije trebao..a ako će mi baš trebat muž će naknadno donijeti.. 
    Ne znam, za sad tak planiram a kad se krenem pakirati vidjet ćemo 😃

Fever
    29. Prosinac 2019. 13:46

Ogrtac tanji ponesite, kod nas u Os posjete nisu dozvoljene na odjelu, moze se izaci samo ispred odjela, a tamo nije bas toliko toplo kao u samim sobama a i bolje prebaciti neki tanji ogrtac nego u spavacici samoj izaci, jer bude jos babinjaca i njihovih posjeta, ne znam, mozda ja samo tako razmisljam ali lakse ce mi bit kad se ogrnem :-D moram samo kupit taj tanji ogrtac

It’s a baby boy💙

Fever
    29. Prosinac 2019. 13:48

I da, ako je sve ok  i vaginalni porod 
    ,  pusta se nakon 48h kuc. Robicu za bebicu i  vas  muz donese taj dan kad izlazite. U bolnici oni iskljucivo u njihovo oblace. 

It’s a baby boy💙

Vaki
    29. Prosinac 2019. 13:49

Fever - taman sam to ja htjela napisati. Kod nas je ista situacija, moraš izaći kad imaš posjetitelje pa je dobro imati ogrtač...

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

29. Prosinac 2019. 14:21

Tako sam i ja mislila taj neki tanji ogrtac kupiti , a spavacicu moram definitivno jer ove koje imam nijedne nemaju gumbice neznam dal mi ta jedna moze posluziti kad idem tek roditi, a vjerojatno i tad oni neku svoju daju, moram malo ispitati kako je kod nas, cak sam i mislila donji dio pidame i potkosulju za dojenje da je to najzgodnije za poslije ovisi koliko cu dana biti.
    Još nisam sa gin razgovarala s obzirom da je prvi hitan carski bio, oce li i sad zbog opreznosti ici na carski, ali mislim da cemo o tome kad dođe vrijeme jos je rano.

Boa35
    29. Prosinac 2019. 15:17

Fever

Ogrtac tanji ponesite, kod nas u Os posjete nisu dozvoljene na odjelu, moze se izaci samo ispred odjela, a tamo nije bas toliko toplo kao u samim sobama a i bolje prebaciti neki tanji ogrtac nego u spavacici samoj izaci, jer bude jos babinjaca i njihovih posjeta, ne znam, mozda ja samo tako razmisljam ali lakse ce mi bit kad se ogrnem :-D moram samo kupit taj tanji ogrtac

Hvala na savjetu 💜 
    A onda će mi muž donijeti drugi dan ogrtač..jer mi ovako zauzme pol torbe..a opet da ne kupujem još i to..jedino ako nađem gdje na ekšn sada.. da sam znala uzela bi u primarku, tamo ih je bilo lijepih tankih 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.