Karla89 - jošuvijek mi je muka, no nekako se posložilo da mi je svaki drugi dan malo lakše. Jedan dan bljujem pa mi drugi dan samo mirisi smetaju i tako u krug. Nekad bih voljela da zaspim i da se probudim na dan termina, ali onda bi moj mišić kod kuće bio bez mame. Najdraže mi je kad me zagrli i kaže da me voli najviše na svijetu. Budete vidjele koji je to super osjećaj, mislim na buduće mame koje još nemaju djece. Nadam se da će me i ovaj drugi tako grliti!
🥰🥰🥰🥰♥️💜💚💙
Fever sve te hocu pitati, ali zaboravim, vidim da i Linex ima kapi za bebe, jesu li i one probiotik kao Biogaia, recimo ako nekom djetetu ne odgovaraju Biogaia da se onda zamijene Linexom?
Karla, Vaki ja sam isto planirala bez ogrtaca, u kofer bi mi samo stali ulosci i on i to je to 🙈. Ja bi isto ponijela potkosulje za dojenje, dvije sam nabavila, pa planiram dole pidjamu ili tajice ove trudnicke. I imam jednu spavacicu valjda bude dovoljno.
Brankica robica je preslatka, jel to na drugoj slici iz Nexta nesto mi poznata da sam i ja to gledala 👀
Pa i Fever ide u novi stan, sta se sve selite i preuredjujete 😃🤩, pa jos i rockas🥳
Hapyivi dobro dosla 😃, sjecam se da je netko pisao ( mozda na zimslim) da spavanje na ledjima ne steti bebici, ali kad je stomak veci i tezi da steti mami zbog te suplje vene koju beba stisne.. Neznam jel to tako al, do sad mi nije smetalo na ledjima, al lagano pocinje kako mi je stomak veci. Na bokovima mi ne smeta radi bokova al me zato rebra ubise i sredina ledja od spavanja na bokovima.
Je je iz nexta 🙈 pidzame, imaju svasta lijepo 🤭😻
Skoljka, je Linex je isto probiotik, s obzirom da se kupuje u sobodnoj prodaji biras sama sto ces uzeti. Iako znate da pedijatri preporucuju onoga predstavnika od koga imaju najvise koristi, a i u ljekarnoj. Tako da iskustva mama najbolje :-D
It’s a baby boy💙
Divnaa robica curke😊👶
Happyivy dobrodošlaa🥳 meni u zadnje vrijeme nikako ne paše spavanje na lijevom boku nego spavam isključivo na leđima ili desnom boku. A na desnom i leđima kao nije dobro? Ali ja nekako slušam svoje tijelo i namjestim se kako mi paše…još ja ležim 24/7 zbog serklaže pa više ne znam kako bih se namjestila🤦♀️
Lilypie kako ste mi vi? Kakva je situacija?
Brankica09 meni je 30.rođendan 22.01. 😊
Hvala puno na dobrodoslici svim curkama. Mene kukovi ubijaju pa ne mogu dugo na boku a kad me kuk ne boli rebra me ubise 🙄..
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
Fever sve te hocu pitati, ali zaboravim, vidim da i Linex ima kapi za bebe, jesu li i one probiotik kao Biogaia, recimo ako nekom djetetu ne odgovaraju Biogaia da se onda zamijene Linexom?
Karla, Vaki ja sam isto planirala bez ogrtaca, u kofer bi mi samo stali ulosci i on i to je to 🙈. Ja bi isto ponijela potkosulje za dojenje, dvije sam nabavila, pa planiram dole pidjamu ili tajice ove trudnicke. I imam jednu spavacicu valjda bude dovoljno.
Brankica robica je preslatka, jel to na drugoj slici iz Nexta nesto mi poznata da sam i ja to gledala 👀
Pa i Fever ide u novi stan, sta se sve selite i preuredjujete 😃🤩, pa jos i rockas🥳
Hapyivi dobro dosla 😃, sjecam se da je netko pisao ( mozda na zimslim) da spavanje na ledjima ne steti bebici, ali kad je stomak veci i tezi da steti mami zbog te suplje vene koju beba stisne.. Neznam jel to tako al, do sad mi nije smetalo na ledjima, al lagano pocinje kako mi je stomak veci. Na bokovima mi ne smeta radi bokova al me zato rebra ubise i sredina ledja od spavanja na bokovima.
Hvala na odgovoru i dobrodoslici. Nocas sam zaspala na ledima i probudila se pa me savjest ubila da nije bebi naskodilo.
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
Fever znaci to je isto, na nama izbor. Nisam skuzila najbolje ono za kapi k1d3, vidim da sve bebe imaju grceve od njih, a to je od babytol, pa me sad zanima od koje jos marke ima ta kombinacija ili je samo bitno da bude d3 a k1 nije potreban, neznam kak to ide? Pitam jer sad si snimam sta treba, kad dodje vrijeme za to vjerujem da cu biti pogubljena pa bolje da imam snimljeno da ne razbijam glavom sta i kako
Ja sam na fragminu. Ja se isto trudim na bokovima, ali fogode se i leđa.
Sortiraj odgovore
Najstariji